Dünya Geneli Engeli

O sıkıntı bende var adam atıyo engel yok bn atıyom üstüne bide çerçeve kırpma çakıyom engel şaka gibi

Arkadaş doğru söylüyor kanalla alakalı . Hangi videoyu atarsa atsın dünya engeli gelmiyor . Arayın bulun arkadaşım :)

şimdi anlamadığım birşey var adam video üzerinde oynamış kesmiş biçmiş dünya engeelini geçmiş kanalda partner değil adsense

ben adamın kanalından alıyorum videoyu kendi kanalıma atıyorum şaak dünya engeli
e kardeşim benim kanalda niye dünya engeli veriyor bu video

Bu sistem genelde öyle işliyor çünkü siz hazır kanaldan adamın yaptığını çekiyorsunuz
şimdi sizde uğraşıp geçin ondan sonra sizden alan 10 kişiden 7 si direk atarsa engel bilmem ne alır

kanalla alakalı diyorsunuzda kanalın içeriğiyle mi yoksa partnermi mi adsensemi ile diye alakalı?

Arkadaş doğru söylüyor kanalla alakalı . Hangi videoyu atarsa atsın dünya engeli gelmiyor . Arayın bulun arkadaşım :)

5 Aydır gece gündüz uğraşıyorum çok duydum kanalla alakalı olduğunu onun için devamlı uğraşıyorum ama yok.o kanalda ayrıntılara girince yapman gereken o kadar çok şey çıkıyorki karşına daha doğrusu o kadar çok şey geliyorki aklına
hangisini yapacağını şaşırıyorsun ama hiç biri işe yaramıyor.
Hal böyle oluncada sıkılıyorsun tabiki sonundada benim gibi bırakıyosun uğraşmayı...
Yarın geri başlayalım bakalım uğraşmaya belki buluruz.
Hayırlısı..

Dayanamadım ufak bir tüyo sen hayatta en çok kime güvenirsen youtube da ona güvenir

videoyu yayınlarken videoyu ilk önce at sonra 2 gün bekle daha sonra puplic et benimde kanalıma çok telif attılar özellikle nippon lakin bazı videolara telif atmıyordu

örnek bı ıkı kanal dunya genelı gecmıs pm ıle söylersnız ustunde calısalım teknıklerını bulup beraber kazanalım beyler ben dedıgınız tarz kanal görmedım hıc

videoyu dünya engeli gelmeden direk editlemeye alabilir miyiz youtube üzerinde? malum belli bir sayıda dünya engeli yiyince kanal gidiyor

Bir kanalın detaylı analizini nasıl yaparız ? Yani o kanal nasıl açılmış nerden çılmış gibi gibi ..

Bence iki seçenek var.

1.ncisi adamlar Content ID başvurusu yapıp bir şekilde geçiyorlar
Diğer seçenek ise partnerlerden Managed Account statüsü alıyorlar ve böylelikle engelle karşılaşmıyorlar.

Bilmeyenler için Managed Account'u açıklayayım.
Büyük partner şirketleri özgün kanallara bu statüyü veriyorlar ve telif ihtarı geleceği zaman kanaldan önce ihtar şirkete iletiliyor. Partnerlerin bildiğim kadarıyla Youtube'la ihtar kotaları var. Yani atıyorum 1 partner şirketine youtube 200 ihtar kotası veriyor (kanala ulaşmadan partnere iletilen ihtar sayısı oluyor bu)

Yani kısacası, managed acc statüsündeki kanallar veya content id aşamasından geçen kanallar vevo da paylaşsa engel yemiyor.

Heni Hazbay'ın videosunu izleyenler de bilir, Youtube güvene dayalı bir sistemdir.

Dipnot: Youtube'da binlerce sahte telifçi gezebiliyor, bazıları eşleşen bile verebiliyorsa Content ID bir şekilde geçilebiliyor demektir. Kimse "bir sürü belge istiyorlar" nidaları atmasın o yüzden :)

Dünya engelini aşmış bir video gönderirmisin bana bu soruna neden olan

Bence iki seçenek var.

1.ncisi adamlar Content ID başvurusu yapıp bir şekilde geçiyorlar
Diğer seçenek ise partnerlerden Managed Account statüsü alıyorlar ve böylelikle engelle karşılaşmıyorlar.

Bilmeyenler için Managed Account'u açıklayayım.
Büyük partner şirketleri özgün kanallara bu statüyü veriyorlar ve telif ihtarı geleceği zaman kanaldan önce ihtar şirkete iletiliyor. Partnerlerin bildiğim kadarıyla Youtube'la ihtar kotaları var. Yani atıyorum 1 partner şirketine youtube 200 ihtar kotası veriyor (kanala ulaşmadan partnere iletilen ihtar sayısı oluyor bu)

Yani kısacası, managed acc statüsündeki kanallar veya content id aşamasından geçen kanallar vevo da paylaşsa engel yemiyor.

Heni Hazbay'ın videosunu izleyenler de bilir, Youtube güvene dayalı bir sistemdir.

Dipnot: Youtube'da binlerce sahte telifçi gezebiliyor, bazıları eşleşen bile verebiliyorsa Content ID bir şekilde geçilebiliyor demektir. Kimse "bir sürü belge istiyorlar" nidaları atmasın o yüzden :)

iyide günlük hesap değiştiriyorlar hepsi için content id yemi başvuracaklar?

Benimde yukledigim belgeseller var adam aylar once yuklemis oldugu belgeseller var hic bisi olmamis para kazanma aktif ben yukleyince engel geliyor dunya engelenin gecenleri tebrik etmek lazim hic kolay degil valla

ilk atılanlar geçer.
sonradan videoya dünya engeli verilmiş ve ondan sonra yüklenen videolar yakalanırken o videoların incelenmediği olabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri