Dünya Geneli Engeli

Bana kalırsa birbirlerine sözlü sataşan üyeleri direk banlayın ve mesajlarını silin. Bu forumda ego tatmini yapmaya çalışacak çoluk çocuğa yer olmasın. Konular da kaldığı yerden devam eder.

kardeşim işine baksana sen, her konudan çıkıp birilerine laf yetiştirmeyi bırak. Konuyu baştan sona kadar okudum. Çoğu kişi birbirine bir şeylerin tavrını yapıyor. Sonuca varılma çabası veya tartışma çabası yok konuda. Bırakın bazı şeylere karar verelim.
Tekrar yazmıcam size.
İyi Forumlar

sözlerimin rahatsızlık vermesi haklı oldugumu gösterdi bir kez daha. benim işim bu forumun bir parçası olmak ve yolunda gitmeyen bazı şeylere karşı rahatsızlığımı dile getirmektir. bu konuda beni rahatsız eden şeyde senin direk kestirip atma tavrın.

her konuda birilerine laf yetiştiriyorsam ne dediğimi bildiğimdendir. boş konuşmayı pek sevmem, ha varsa ki senim bana dair şurada boş konuştun diyebileceğin bir mesajım yollarsan sevinirim.

tavrını gözden geçirmelisin. yönetimde olsan , her yönetim üyesinin bir çok konuda yazdığı gibi sadece olumlu değil olumsuz mesajlara ve eleştirilere açık olmayı öğrenmelisin. Önemli olan taşıdığın rank veya rütbe değil , hangi amaçla taşıdığındır.

Bkz: Milletvekilleride halkın oyuyla meclise gelir , halkın seçtiği insanlardır , halkın temsilcisidir, ancak ne yazıkki bazıları kendilerini halkın çok üstünde zannedip kendilerini yanlışsız zannederler.

Yani ilk mesaja baktim ve 10. Sayfanin sonuna kadar okudum. Hakkaten konu nerelere cekilmis. Sözüm meclisten disari delinin biri kuyuya atmis 40 akilli cikarmaya calisiyor. Artik burada belli bir suredir aktifseniz, zaten hangi sorulara cevap alip alamayacaginizi ogrenmis olmaniz gerekiyor kanimca. Tamam forumun amaci paylasimdir; ama goruyorsunuz nadir bilinen bilgi kiymetlidir mantigiyla bu isi bilenler bilgilerini paylasmak istemiyor. Siz de cevabi ogrenmek icin yalvarip en buyuk kazanciniz olan "zamaninizi" boyle seylere harcayacaginiza kendi yontemlerinizle sorunu cozmeye calisin. Hic umut yoksa baska seylere yonelin. Olay burda resmen soguk savasa dönmüs.

Herkese iyi forumlar !!

Konu içerisinde sözlü sataşma ve birbirine laf vurmaya çalışan oldukça fazla. Bu sebeple birden çok kişinin ceza almaması için, konular kilitlenebilir.
Bunu göz önünde bulundurarak seviyeli bir tartışma sürdürmenizi rica ediyorum.
Fazla dolaylı yoldan anlatmaya gerek yoktur umarım.
Zaten bazı kişiler kendini direk ele veriyor. O kişiler sürekli gözümüzün önünde oluyor.
Ceza almalarına ramak kaldı.
Sonuç olarak, tartışmaları seviyeli yapalım. Sonuca yönelik olsun. Kimse kimseyi aşağılarcasına konuşmasın. Kimse birşey paylaşmak zorunda değildir (Ancak paylaşmayacak sa nispet yapmak zorunda da değildir.)
Forum kuralları açık ve nettir.
İyi Forumlar herkese

Youtube'un contend id databesinde 25 milyon video bulunuyormuş. Yüklediğimiz videoları sırayla bunlarla karşılaştırıyor.Eşleştirmeyi görüntü üzeriden mi yapıyor yoksa başka bi şekilde mi yapıyor önce bunu çözmek lazım ki bence görüntü üzerinden yapılır. O yüzden video üzerinde hiç bir şekilde oynama yapmadan nasıl aşılıyor dünya geneli anlamış değilim.

Youtube'un contend id databesinde 25 milyon video bulunuyormuş. Yüklediğimiz videoları sırayla bunlarla karşılaştırıyor.Eşleştirmeyi görüntü üzeriden mi yapıyor yoksa başka bi şekilde mi yapıyor önce bunu çözmek lazım ki bence görüntü üzerinden yapılır. O yüzden video üzerinde hiç bir şekilde oynama yapmadan nasıl aşılıyor dünya geneli anlamış değilim.

işte anlatmak isteyipte anlatamadığım da bu, eşleştirme görüntü üzerinden yapılıyor, kodlarla oynayarak nasıl geçiyor aklım ermiyor..

O zaman HD olarak geçirme olayı falan hikaye mi acaba. Dediğinden yola çıkarsak ancak görüntüyü eşleştirememesi gerekiyor bu da çerçeve , zoom v.s ile yapılır.

Peki her renk bir kod ise bir frame düşen pigment sayısı nı sayabilecek varmı diyelimki Zoom yaptın her Pixel kodlanıyor ne kadar Zoom yaparsınız ki eşleşme olmasın algoritma ne büyük bir buluş

Peki her renk bir kod ise bir frame düşen pigment sayısı nı sayabilecek varmı diyelimki Zoom yaptın her Pixel kodlanıyor ne kadar Zoom yaparsınız ki eşleşme olmasın algoritma ne büyük bir buluş

Bi bakımdan söylediğin doğru çok zor bir iş gibi görünüyor her pixelin tek tek taratılması ama youtube bu işte..

O zaman HD olarak geçirme olayı falan hikaye mi acaba. Dediğinden yola çıkarsak ancak görüntüyü eşleştirememesi gerekiyor bu da çerçeve , zoom v.s ile yapılır.

Valla geçenler var hiç oynama yapmadan işte.

Content id panelinin nasıl olduğunu merak edenler buradan bakabilir, belki bir şeyler çıkarabilir. Ben çıkaramadım :D

YouTube Content ID Handbook - Google

Acayip detaylı bir sistem hazırlamışlar.

Basit bir soru sorucam. Video editliyoruz v.s kanala atıyoruz Dünya engeli vericek mi diye , attıktan sonra veriyor diyelim 2-3 kez verdi. Daha sonra kaybediyoruz kanalın bi takım özelliklerini. Sürekli yeni kanallar ile mi test ediyorsunuz?

Basit bir soru sorucam. Video editliyoruz v.s kanala atıyoruz Dünya engeli vericek mi diye , attıktan sonra veriyor diyelim 2-3 kez verdi. Daha sonra kaybediyoruz kanalın bi takım özelliklerini. Sürekli yeni kanallar ile mi test ediyorsunuz?

Evet hocam maalesef. Bazen dünya geneli geldiği zaman kanal özelliklerine yansımıyor kanalı etkilemiyor tam olarak çözemedim ben de. Az önce yaklaşık 10 tane dünya geneli aldım yüklediğim videolardan ama kanal özelliklerini etkilemedi.

partner bir kanal bulun sıkıntı olmaz kapanana kadar deneme falan yaparsınız.

Beyler az önce bi şey yaptım çok garip ne yaptığımı bilmiyorum ama dünya engelini görüntüyü bozmadan geçtim işin ilginç olan tarafı şu editörden baktığımda video 20 dakika olarak gözüküyo ki gerçek dakikası bu ama izleme ekranına geçince 6 dakika olarak gözüküyo sapıttı galiba youtube :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri