Dünya Geneli Engelinin Aşılabilinmesinin Hiç Bir Çağresi Yokmu Arkadaşlar?

dünya genelı cerceve kırpma vs vs ıle gecılıyor.ancak soyle bır sorunla karsılasıyorum 3 gun gecıyor aynı vıdeoya tekrar dunya genelı gelıyor.ve sadece yayında olanlara gelıyro gızlıde olanlara gelmıyor.bazen bu ertesı gune gelıyor bazende 1 hafta sonra ama her turlu gelıyor.

2 kere sınırsız banlanan adamın banı açılmış bir kere bile ban yemedim ban yersem aynı muameleyi görürmüyüm acaba [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

dünya genelı cerceve kırpma vs vs ıle gecılıyor.ancak soyle bır sorunla karsılasıyorum 3 gun gecıyor aynı vıdeoya tekrar dunya genelı gelıyor.ve sadece yayında olanlara gelıyro gızlıde olanlara gelmıyor.bazen bu ertesı gune gelıyor bazende 1 hafta sonra ama her turlu gelıyor.

Yapımcı firma telif atmak yerine dünya engeli yolluyor hocam elinde sonunda tekrar yaa eşleşen ya telif ya dünya engeli gelecektir bu 1 saate olabilir 1 ay da 1 yıl da

2 kere sınırsız banlanan adamın banı açılmış bir kere bile ban yemedim ban yersem aynı muameleyi görürmüyüm acaba [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

hiç sorma ya gıcık alıyorum iyi ki banlandı demiştim bu aknura :mad:

Palavra sıkıyor sürekli... yok onu geçtim yok bunu geçtim diye ortada geçtiği bir şey de yok

Son düzenleme:
kardeşim bu [MENTION=14978]aknur[/MENTION] a inanma editlenmeden edilmeden video ile oynanmadan geçilmesi mümkün değil bu kadar basit hatta o şekilde de yine yakalıyor zaten youtube değişen bir şey yok :D

Önemli olan engel yememek videoyu ellemeden geçtim falan diyenlere inanma kardeşim çünkü youtube bu kadar salak değil ki, kendini zeki olduğunu zannedenlere açık versin.

Biliyorum zaten her türlü buluyor o yüzden editlemeden geçmek mümkün değil :D

dostlar bundan 2 saat kadar önce bir video yüklemiştim. Tabi haliyle çat dünya engeli geldi. sonra tekrar aynı videoyu %105 clip speed biraz ses azaltma ve biraz zoom render yaparak (tabi bunlar abartı olup videoyu bozacak kadar değil) az önce geçirdim. Ha devamlı geçermi bilmem. şimdi aynı uygulamayı başka engel yemiş videoma yapıyorum render halinde şuanda sonucu gene yazarım. Siz de deneyin isterseniz belki sizde de geçer.

dostlar bundan 2 saat kadar önce bir video yüklemiştim. Tabi haliyle çat dünya engeli geldi. sonra tekrar aynı videoyu %105 clip speed biraz ses azaltma ve biraz zoom render yaparak (tabi bunlar abartı olup videoyu bozacak kadar değil) az önce geçirdim. Ha devamlı geçermi bilmem. şimdi aynı uygulamayı başka engel yemiş videoma yapıyorum render halinde şuanda sonucu gene yazarım. Siz de deneyin isterseniz belki sizde de geçer.

youtube dan kaçamazsın :D

240p videoyu düzenleyerek 720p boyutuna getirirsiniz.
Çerçeve vs olmaz. Youtube onu HD olarak görür ve böylece engeli aşarsınız.

HD şekilde atarak D.geneli geçmek ise imkansız diyorum şuanda varsa bile bilmiyorum.

240p videoyu düzenleyerek 720p boyutuna getirirsiniz.
Çerçeve vs olmaz. Youtube onu HD olarak görür ve böylece engeli aşarsınız.

HD şekilde atarak D.geneli geçmek ise imkansız diyorum şuanda varsa bile bilmiyorum.

Hocam peki öyle yapınca çözünürlük çok bozulmuyormu?

Bazı videolar kırpınca veya çerçeve ekleyince dünya engelinden geçiyor ama tabi bazıları...

2 Kere sınırsız banlanan adam nickli bir üye hatırlamıyorum ?

2 defa sınırsız banlandı açıklama da bile yazıyor bırakın bu işleri...

Tamam üstad bırakıyorum akşama devrederim yetkileri.

sınırsızmı banlandı bılmıyorum ama galiba aknur'dan bahsediyor

Onaysız kullanıcı grubuna alındı. Özür diledi ekmeğime engel olmayın dedi. Sadece okuma izni verildi. Konu açamaz mesaj veya özel mesaj atamaz. Sadece okuyucu. Dolandırıcılık dışında banlanan bir çok kişiyi bu gruba aldık.

Tamam üstad bırakıyorum akşama devrederim yetkileri.

Onaysız kullanıcı grubuna alındı. Özür diledi ekmeğime engel olmayın dedi. Sadece okuma izni verildi. Konu açamaz mesaj veya özel mesaj atamaz. Sadece okuyucu. Dolandırıcılık dışında banlanan bir çok kişiyi bu gruba aldık.

güzel yöntem bulmuşsunuz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri