Senin gibi ..tacirlerin bu forumda işi yok . Siz ancak bu forumdan bilgi toplarsınız ama bildiğinizide gizlersiniz .Cahillik diz boyu buraya koymuş bi caps 1 filmden aldım diyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla ben yaptım videoda olanları yine geçmedi ya :/ birebir aynısını yaptım videoyu durdurup durdurup.. eskiden 1.saniyede eşleşen veriyordu şimdi 27.dakikada verdi :S
hocam ben kaçırdım konuyu rica etsem bana bi özet geçebilirmisin acababi yerde hata yapıyosundurben geçiyorum sorunsuz
bi yerde hata yapıyosundurben geçiyorum sorunsuz
Arkadaslar bu ünlem sorununu nasıl geçecegiz yükledigimiz bütün videolar ünleme düşüyor
ben daha önce bu yöntemi denedim, video çok kötü oluyor, ayrıca bir adsensem filmlerden çok telif aldığım için banlandı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.