Dünya Geneli Geçme Çerçevesiz VEGAS

1 filme 1000 lira isteyen adamın 1 filmden kazancı

hadi yol al şimdi işiniz gücünüz millete sataşmak olmasın.

arkadaşın yöntemini test ettiğimde geçemediğimi belirttim hepsi bu. kendisi bi şeyler daha katıp geçmiş, ne âlâ.

Senin gibi ..tacirlerin bu forumda işi yok . Siz ancak bu forumdan bilgi toplarsınız ama bildiğinizide gizlersiniz .Cahillik diz boyu buraya koymuş bi caps 1 filmden aldım diyor :) Varsayalımki aldın her bir film bu kadar kazandırıyormuki? Hadi ufaklık sen kalabalık yapma buralarda .

8 gb ramli vpsde denedim render uzun sürüyor buna benzer program bakıyorum daha az işlemci yiyen tesekkur ederim

Beyler kaçırdım konuyu banada anlatabilcek varmı acaba .s

Banada birisi hangi değerleri değiştirdiğimizi söyleyebilir mi acaba

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla ben yaptım videoda olanları yine geçmedi ya :/ birebir aynısını yaptım videoyu durdurup durdurup.. eskiden 1.saniyede eşleşen veriyordu şimdi 27.dakikada verdi :S

eee, kaçıranlar için bunu anlatacak biri yok mu şimdi.. Herkes kendine müslüman olmasın :) Bekliyoruz bir hayırsever

Ünlemi nasıl geçecegiz

Arkadaslar bu ünlem sorununu nasıl geçecegiz yükledigimiz bütün videolar ünleme düşüyor

Arkadaslar bu ünlem sorununu nasıl geçecegiz yükledigimiz bütün videolar ünleme düşüyor

Artık youtube yükler yüklemez videoyu bilgi bankasında numaralandırıp fişliyor. Başka biri yüklediği anda ünlem alıyor. Yani o videoyu ya ilk sen yükleyeceksin ya da youtubeyi kandıracaksın. Küçük bir çerçeve ekleyeceksin, boyutuyla rengiyle oynayacaksın. Yani botla al yükle devri ne yazık ki eskisi gibi değil. Youtube de olmayan videolar bulmaya çalış. Hepimiz için büyük problemlerden biri bu ünlem sorunu..

Taktiği birisi pm ile atabilirmi hayrina :)

Samsung Galaxy s3 Mini Cihazında Hunharca Tıklanarak Gönderildi.

ben daha önce bu yöntemi denedim, video çok kötü oluyor, ayrıca bir adsensem filmlerden çok telif aldığım için banlandı

ben daha önce bu yöntemi denedim, video çok kötü oluyor, ayrıca bir adsensem filmlerden çok telif aldığım için banlandı

banlanmaması imkansız artık telifli ve ünlemli kanallara çok temkinli yaklaşıyorlar aslında dünya genelini geçmek video atmak çok riskli ne geliyorsa daha fazlası geliyor insanın başına ünlemi aşmak kopya içeriği aşmak ama dünya genelini açmak çok ama çok tehlikeli bence kazncı olabilir ama tehlikesi üksek. bu yöntemde videoyu allak bullak ediyor hemde her filimde aynısı değilde dahada fazlasını yapman gerekiyor oda başka bir dert.

helal olsun her ne kadar göremesekde bişeyleri parayla satmayan birileri kalmış :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri