Dunya geneli Hk.

• Kullanıcı rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rozetmen

Kayıtlı Üye
peki istediğiniz gibi olsun.her konu ifşa her paylaşım ve yardım isteği birşeylerin ifşası ise kimseye yardım edip yardım etmeyi talep etmeyelim o zaman.bir dünya çizgi film geçiren var bu şekilde dünya engeli aşarak.biliyorum ama söylememcilere kolay gelsin.

Son düzenleme:
bu dizi için değil ama bunu bende çözemedim.. adam oynamış etmiş ve bir şekilde geçmiş ama biz o videoyu atınca hatta daha çok koyulaştırdığımızda vs bile geçmiyo.. artık bunu geçirenlerin başka bir şekilde geçirdiğini düşünüyorum ciddi ciddi editleme yapmadan.

ozaman tek bir yöntem kalıyor oda youtube üzerinde oynama yapılması

benzer sorun bendede var bi tane dizi 4 part şeklide yayınlanıyo adamlar part part birleştirip yt üzerinde atıyo bişey yok ben atıyom dünya engeli adamlar kesinlikle edit yapmıyor ne ayak anlamadım

sanırım part part atıp yt editorden efekt ile birleştirince oluyor. Videonun tarihini run as date gibi bir programla geri çekip deneyin

kanal adı vermeyelim diyorsun. olduğu gibi ifşa ediyorsun [MENTION=12115]rozetmen[/MENTION]; mesajını editlemeni istiyorum. konuyu report ettim.

kanal adı vermeyelim diyorsun. olduğu gibi ifşa ediyorsun [MENTION=12115]rozetmen[/MENTION]; mesajını editlemeni istiyorum. konuyu report ettim.

Katılıyorum. Dizi ismini vermenin de hiçbir mantığı yok, olayı anlatmışsın zaten. Resmen alın girin de flaglayın diyorsun.

editlenmiştir. yönetime teşekkürler

Son düzenleme:
konuya verdiğim tepkiyi kimse yanlış anlamasın. özellikle konu sahibi.

forumda oldukca fazla kötü niyetli kullanıcı olduğu bilinen bir gerçek , kimsenin canını yakmaya gerek yok.

ayrıca neden böyle tepki verdiğimide az çok anlamışsınızdır.

tekrar kusura bakmayın. daha dikkatli olmak gerekiyor [MENTION=12115]rozetmen[/MENTION];

Şu engelleri nasıl aşacağız engelsiz dünya istiyoruz youtubede ....

Gerçekten dünya e ngelini aşmak editle olcak iş değil bence.yazılımsal,video dijital verileriyle ilgili olsa gerek. yazılımcı arkadaslarımz bu konuda yetersiz kalıyor. Bulan varsa dediğiniz gibi vegasda poker oynuyordur :D

Dünya engelini geçmiş bir video'da zaten engelin nasıl geçildiği kendini belli eder,ediyorda.Önemli olan nasıl geçmiş diye videoya bakmamak,videodaki o küçük farkı anlayacak şekilde bakmak.

Dünya engelini geçmiş bir video'da zaten engelin nasıl geçildiği kendini belli eder,ediyorda.Önemli olan nasıl geçmiş diye videoya bakmamak,videodaki o küçük farkı anlayacak şekilde bakmak.

biz bakıyoruz bakıyoruz göremiyoruz hocam, hatta bakmaktan gözüm bozuldu, bir sene içinde 1.50den 2.25e çıktı gözümdeki bozukluk :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri