Dünya Kupası Çalışacak Arkadaşlar.Beyin Fırtınası Yapalım Beraber.

en çok aranan kelimeler ;)

World Cup 2014
12 Haziran 2014 Perşembe 01:00

World Cup, Brazil vs Croatia, FIFA World Cup, Neymar, FIFA, Brazil, Croatia, Claudia Leitte, Brazil Croatia, World Cup Groups, Brazil World Cup, World Cup opening ceremony, Jennifer Lopez, World Cup 2014 Schedule, Fifa World Cup Schedule, World Cup TV Schedule, World Cup Live, World Cup Schedule 2014, Watch World Cup Online, 2014 World Cup, Fifa World Cup 2014, Worldcup 2014, soccer, World Cup Brazil, World Cup Scores, World Cup 2014 opening ceremony, World Cup Croatia, Brazil Vs Croatia Live Stream

nerden görünüyordu bu?

aweye bağlıydı.
Bakalım ödeme gününde gelecek mi ödeme merak ediyorum.
Ama eninde sonunda alırız parayı ordan sıkıntı yok.:cool:

Awe'de Spor kanalı vardı 2000 dolar üstü kazandım Mart ayında ödemediler.Her gun mesaj atıyorum neredeyse.Benim umudum yok umarım Kanalının ödemesini yaparlar.

dünya engelini geçtik ama telif geldi.

Hiç beklemiyordum telif gelmesini en fazla dünya engeli ve eşleşen olur diyordum şimdi video yüklemeye korkuyorum.:D
nekadar sure sonra geldi hocam ve fifadan mi geldi ben 12 saat once falan yukledim hala gelen giden yok bakalim :D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herseyi aştık ünlem sorunu başladı yine bi o eksikti video izlenmede cağ açtı ama ünlem almış kıyıpta silemedım dursun bari :)

Malumunuz bu akşam dünya kupaı brezilya hırvatistan karşılaşması ile başlıyor.1 ay sürecek olan turnuva boyunca umarım güzel kazançlar elde edeceğiz berberce.

Çalışacak veya çalışmayı dşünen arkadaşlar fikirlerinzi belirtirse daha iyi sonuçlar elde edebiliriz.

Benim bu turnuva boyunca yapacağım işlemlerin en önemlisi.

Örnek:

Bu akşam brezilya hırvatistan karşılaşmasının golleri ve özet görüntülerni hem ingilizce hem brezilya dilinde hemde hırvat dilinde video başlığı etiket ve açıklama oluşturup yayınlayacağım.

Bunu bütün ülkeler çin deneyeceğim bakalım böyle karışık bir serüvende ne gibi sonuçlar ortaya çıkacak :)
.....

Son düzenleme:
Bu TF1 mahfetti beni ya.

Hayır anlamadığım bunlar kanal mı?
2k izlenen videolara bile telif atıyorlar hayret ettim.Kanal çöp oldu 3 teliften kapanacak :(

Bu TF1 mahfetti beni ya.

Hayır anlamadığım bunlar kanal mı?
2k izlenen videolara bile telif atıyorlar hayret ettim.Kanal çöp oldu 3 teliften kapanacak :(

Ben ilk Hollanda maçında golleri anlık kayıt edip atmıştım yaklaşık 15 dk sonra eşleşen gelmişti.

Peki bu nasıl oluyor ?

Eşleşen gelmesi content id yok ise telif hakkı kısmından form doldurarak olmuyor muydu ?

Yani ne ara vidyomu buldun da eşleşen gönderdin de youtube kontrol edip onayladı ?

TF1 ilk gün eşleşen atıyordu 2 gündür telif atıyor.

Ayrıca FIFA dan da "love futbol" yazan vidyoda yakalıyor dünya engeline yakalanıyor. Biraz kazansaydık iyiydi. :(

Ben ilk Hollanda maçında golleri anlık kayıt edip atmıştım yaklaşık 15 dk sonra eşleşen gelmişti.

Peki bu nasıl oluyor ?

Eşleşen gelmesi content id yok ise telif hakkı kısmından form doldurarak olmuyor muydu ?

Yani ne ara vidyomu buldun da eşleşen gönderdin de youtube kontrol edip onayladı ?

TF1 ilk gün eşleşen atıyordu 2 gündür telif atıyor.

Ayrıca FIFA dan da "love futbol" yazan vidyoda yakalıyor dünya engeline yakalanıyor. Biraz kazansaydık iyiydi. :(

Evet TF1 tek başına üstlenmiş telif işini.Görüntü ile oynamak lazım ama yinede telif atarlar.Bu TF1 kanalı flaglansa iyi olurdu. :)

Adamlar işi o kadar yürütmüşki 2 3 ay önce attığım videoya bile fifa 14 media screen diye dünya engeli geliyor.
Dünya kupası ile alakası yok videonun sadece dünya kupası etiketi var ordan mı yakalıyorlar anlamadım.

Evet TF1 tek başına üstlenmiş telif işini.Görüntü ile oynamak lazım ama yinede telif atarlar.Bu TF1 kanalı flaglansa iyi olurdu. :)

Yapamazmıyız aslında ne kanallar gördük kapattılar geri açıldı o ayrı ama
şimdi olmazsa bile bir daha ki sefere operasyon yapmak lazım bunların kanalına :cool: gerçi anında açılır+ kapatsak ta bir yararımı olcak :D
Bence telifçileri rehin alsak böyle zamanlar da daha mantıklı :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri