Dünya Kupası'da bitti. Bu Dünya Kupası'nda Parayı vuranlarımız var mı ?

• Kullanıcı rodman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Çok para kaldıranlar oldu hemde tertemiz taktikleri ise maçın başıklarını atıp kendilerini videoya çekip saçmaladılar. Başlıklarada review koydular topluluk felan hiçbirşey almadılar. Çok güzel taktik bence.

Adam maçı youtubeda aratırken review yazısnı görmüyor bile resimlere bakarak açıyor neredeyse o an heyecanla :)

Çok para kaldıranlar oldu hemde tertemiz taktikleri ise maçın başıklarını atıp kendilerini videoya çekip saçmaladılar. Başlıklarada review koydular topluluk felan hiçbirşey almadılar. Çok güzel taktik bence.

Adam maçı youtubeda aratırken review yazısnı görmüyor bile resimlere bakarak açıyor neredeyse o an heyecanla :)

Evet bir tane asyalıyla 2 tane siyahinin videoları çok izlendi. (3 Video hepsi ayrı video)

Tesadüfen bi habere denk geldim ve bi video oluşturdum dünya Kupası ile ilgili bi 50 TL bıraktı herhalde :-) yeter

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

adamlar geometrik çalışmış o.O

1j4nbD.jpg

bende x2 +2x-2 kazandım :)

x.xxx TL civarı kazandım ( 2 maçta )

ya on numara kasıyodum attıgım vıdyolar 30 kfalan izleniyodu fredoom attı tum vıdyolar dunya engelı yedı

yaklaşık 150 video yaptım kendim, maçlar hakkında ama maçı göstermiyor bilgi veriyor her videoya yaklaşık 10 ar dakika uğraştım her gün 1 maç hakkında ön bilgi verdim 800 tl civarı bişe geldi

maç saati - teknik direktör - kadro vs

Edit: ayrıca yarı finallerden sonra 2 topluluk yedim kanalıma 15 gün giremeyecem, final maçlarına falan hiç çalışmadım yeni kanal açmak canım istemedi :)

Son düzenleme:
yaklaşık 150 video yaptım kendim, maçlar hakkında ama maçı göstermiyor bilgi veriyor her videoya yaklaşık 10 ar dakika uğraştım her gün 1 maç hakkında ön bilgi verdim 800 tl civarı bişe geldi

maç saati - teknik direktör - kadro vs

Edit: ayrıca yarı finallerden sonra 2 topluluk yedim kanalıma 15 gün giremeyecem, final maçlarına falan hiç çalışmadım yeni kanal açmak canım istemedi :)

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/39468-youtubede-acik-buldum.html#post478102

Buyrun hocam... Bu işinize yarayabilir

adamlar geometrik çalışmış o.O

1j4nbD.jpg

Kazanç paylaşmak yasak diye öyle yazdım.4 haneli olduğu anlaşılsın diye...

şimd yorumlarda görünce dank etti keşke bende inceleme videosu çekseydim :D garantisi var değil mi topluluk yememe :D

Dünya kupası 2 tane kanalımı pert etti.

2side milyonun üstüne çıkmıştı.

parayı inşallah sorunsuz alırızda.Aslında mesele parada değil kanal telif yiyince acayip moralim bozuluyor bi sağlam gidemiyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri