Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vallah billah sıkıldım ya sürekli bir olay sürekli bir zaman sürekli bir şey. Düzelir mi diye bekliyorum hani biraz yok vallahi 1 adım ileri gidiyoruz sonra 3 adım geri gidiyoruz . Haber bakıyorum A kişisi B kişine bir şey söylüyor A haklı diyorum. Sonra B kişisi A kişisine bir şey söylüyor bunda da diyorum B kişisi haklı . En kısa zamanda ingilizce dil okuluna gidip dili güzelce öğrenip ilerleyen zamanlarda yurtdışına gidesim var. İnsanda yaşama sevinci kalmadı nolcak bu durumlar nolcak bu olaylar diye diye kendimizi yiyoruz artık gerçekten sıkıldım. Her sene bir önceki seneyi aratır oldu .
Noolacak bu işler![]()
olaya gel, abd bugun saldırı düzenlemiş, dışişleri bakanı desteklemiş
neyse belli bi kesimin gene kafası karıştı . ümmet böyle dönmedi be yemin ederim![]()
hukumet en basından beri esada karsı. kimin ne diye kafası karıssın anlamadım.
hem donen ummet kim?
ABD karşı söylenen sözleri unuttun galiba, bende bunları anlamıyorum yahu çok zaman geçmedi daha 2-3 gün bilemedin 1 hafta önce unutmayın şöyle şeyleri
yakında çıkar öncesi ve sonrası tarzında videolar izlersin![]()
olur abi unutmayız! kusurabakma affet!
ben akpli degilim oncelikle altını cizeyim! su kafayı degistirin artık.
ummet kelimesini dilinize sakız gibi doluyorsunuz. ummet akp demek degil.
siyasetci degilim ve kolay bir is oldugunu da dusunmuyorum.
dunyanın durumu belli, ozzellikle suriye deki durum cok karısık. esadı hem hukumet hemde UMMET sevmiyor!
Ulkemiz rusya ile s400 ve nukleer anlasması yapıyor ama bu konuda rusya ya karsı.
israil konusunda abd ye karsı, esad konusunda yanında. cıkara gore hareket edilir. hukumet dogrudur yada yanlısdır demiyorum!
abd ye uzun zamandır soylemleri var hukumetin, saadece 1-2 haftadır degil. sadece abd ye degil avrupa ulkelerine de var. peki hukumet ne yapsın? ihraacatı keselim mi mesela? ordaki Turkler geri donsun mu? onlar da bize ihracat yapmasın ozellikle muhimmat silah. iyi mi olur?
siyaset, vekillerin birbirine kufredip, ertesi gun gulumseyerek el sıkısması gibidir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.