Dünya Savaşı mı Çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12959]idriskhrmn[/MENTION] yaş doğruysa yazdıklarını yaşına veriyorum ve karşılıklı tartışma başlatmıyorum.
Aklı başında bir insan senin yazdığın saçmalıkları yazmaz çünkü.
biraz büyü daha siyaset için erken.

[MENTION=12959]idriskhrmn[/MENTION] yaş doğruysa yazdıklarını yaşına veriyorum ve karşılıklı tartışma başlatmıyorum.
Aklı başında bir insan senin yazdığın saçmalıkları yazmaz çünkü.
biraz büyü daha siyaset için erken.

fikirden önce ilk yaş dikkatini çekiyorsa bir şey demiyorum, ortada bi konu var bende görüşümlerimi yazdım bu kadar basit

ki bende gündemde olan bir şeyi dedim yanlış bir şey mi dedim? hani "yalan" bir bilgi mi paylaştım ? hayır. eğer ki yalansa doğruları söyle öğrenelim. bilgi paylaştıkça güzeldir değil mi

Televizyonlarda akşama kadar tüm islami değerlere saldırıyorlar. Şu imam yakalandı,Şu terörist şuranın imamı çıktı,insanın örnek veremeye imtina edeceği birçok şey söylüyorlar.
Zaten temeli olmayan özünde iyi insanlarda bunları dinliyor ve kafası karışıyor.

Birde İslam düşmanları var bunlar için farketmez hertürlü saldırırlar. Bunların hiçbir değer yargısı yoktur ama her konuda fikirleri vardır . Dünyada güç,para,makam,keyif vs uzar gider bunların dışında hiçbirşeye inanmazlar.

Kim farkında olmadan bunları yapıyorsa ALLAH ıslah etsin.
Kim bile isteye İslama saldırmışsa ALLAH azabını arttırsın.

bugun bu füzeleri destekleyenler 10 sene sonra kandırıldık aldandık demesin abi bazı şeyleri kinle nefretle düşünmeyin altında bir oyun varsa yarın hesabını kimse veremez. irak gibi lübnan gibi libya gibi. aklı selim düşünün esad düşünce siz ne kazanacaksınız abd ne kazanacak pkk ne kazanacak muhalifler ülkeyi kaç parçaya bölecek 7/24 tv de aynı şeyleri izleyip yaygara koparmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri