Dünyanın en hızlı interneti için gün sayıyorlar

onlarda torrent yasak büyük yaptırımlar var netflix vs baya iyi gider bizde olsa valla youtube bitiririz, spama düşmeyizde gel keyfim gel

ortalama hız 30mbit ben daha 30 mbit göremedim 23 yılda 24mbit çıkabildim :D

Çok nankörüz ha. 54 k fax modemlerden buralara geldik daha ne istiyonuz? :) Ama harbiden olsa süper olurdu. Kaç seneler sonra gelir acaba bize bu teknoloji..

вαттυѕαу;743693' Alıntı:
Bizler yıl sayalım :D

Asır sayalım de şuna :D

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:34 ----------

Çok nankörüz ha. 54 k fax modemlerden buralara geldik daha ne istiyonuz? :) Ama harbiden olsa süper olurdu. Kaç seneler sonra gelir acaba bize bu teknoloji..

sen göremezsin :D

Bunun en çok insana koyan yanı ne biliyormusunuz arkadaşlar 3 yıl önce 8 mbps diye 60 TL ödeyip hızı 256 kbps almaktır :D neymiş hat desteklemiyormuş oraya 8 mbps kadar yazmasını bilirsiniz ama.

Orada 1gbit 150 TL, burada en fazla 50mbit

Nerede bu 950?

2050 gibi bizede gelir ne kaldıkı şurda 35 yıl 6 gün 3 saat 49 dakika

10 gbit baplantı olsa ne olcak? karşı sunucununda bunu desteklemsi gerekli, evimde 100 mbit paylaşımsız hattım var max indirme hazı bu zamanadek 20den yukarı görmedim.

ne up down yapılır varya beeeeee.

Taşınalım şuraya Yt ofisi açalım Türk'ün gücünü herkes görsün ! :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri