Dünyanın en saçma sorunu win10

sontorun

Yasaklanmış
windows10 kullanıyorum laptop şarjdayken internetimde hiç bir sorun yokken laptopun şarjını çıkarınca internet bağlı gözükmesine rağmen internete girmiyor

otomatik proxy ayarlıyordur. bi proxy ayarlarına bak hocam.

ara sunucuyu kapattım hocam imkanı yok bağlamasının

bcx1aN.png

Bendede öyle misal odada otururken kablo ayagıma dolanıyor sevmiyorum şarj cıkartıyordum o zaman internete ya hiç girmiyor yada çook yavas giriyor garip bir durum.

geçen bir arkadaşımda ne yaptık ettiysek internete bağlanamadık enteresan

benimde basima dun aksam dizi izlerken ilginc bisi geldi normalmi bilmiyorum hdmi ile tvye bağlıyorum her zaman ki gibi laptobun kapağını kapadim alt yazı gitti açıyorum geliyor kapatiyorum gidiyor :) ilginc geldi

bu sorunun çözümü olması lazım ya çok garip

Aynen öyle herkes de olan bir durummuş. Film izlemek için şarj aletini çıkarıyorum internet gidiyor :D

2-3 ay önce win 7 ultimate den win 10 geçtim.

Eğer Win 7 den win 10 geçmeyi düşünen varsa SAKIN GEÇMESİN

Alışmak ile filan alakası yok

şarda değilken ki batarya ayarlarına bakmakta fayda var

bu da bişey mi hocam ben 1 haftadır 2 bad sector yüzünden hayatımın en derin rezilliklerini yaşadım :)

Killer çipsetlerde çok problem oluyormuş. Wifi donanımın çipseti nedir?

Forever Win 7 Ultimate

Bataryanızın şarj bittikten sonraki değerlerine bakılması gerek.
Dalgalanmalar oluyor olma ihtimali yüksek
Bataryanız ölmüş veya ölüyor olabilir.

Ayrıca windows 10 a çamur atanları anlamıyorum :)
Yakında zamanda windows 11 çıksa bu sefer windows 10 kral, windows 11 düşman olacak :D

Eskiye takılma olayı oldukça saçma :) Yenilikleri sevmeyi öğrenmek gerek :)

Son düzenleme:
Hocam bilgisayara sağ tıklayıp yönet seçeneğinden, kablosuz bağdaştırıcının özelliklerine girip güç yönetimi sekmesinden 'güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın' seçeneği işaretliyse kaldır hocam.

Daha sonra oradan çıkıp denetim masası>güç seçeneklerinden dengeli veya güç tasarrufu modunun (prizden çıkarınca hangi güç moduna alınıyorsa onu değiştirin) plan ayarlarından gelişmiş güç ayarlarına gir, kablosuz bağdaştırıcı ayarlarının güç tasarruf modunu 'Pilde; en yüksek performans'a çekin.

Yararı olur mu emin değilim, bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez, eğer olmazsa yine eski konumlarına getirin hocam ayarları

Son düzenleme:
Yeni konu açmayalım, bulmuşken yazalım.
Sürekli şarjda olduğundan şimdi denedim, sıkıntı yok fakat benimde başka bir sorunum var. 2 aylık lenovo ilk açtığımda mümkün değil wifi bağlanmıyor, yeniden başlatıyorum gene bağlanmıyor, tamamen kapatıp açtığımda bağlanıyor, bunun dışında bağlıyken hiç bir sorun çıkarmıyor. Baya baktıp nete ama sorunu çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri