Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahaadam istanbulu feth etti be hocasının fetfasıyla
bil bakalım kim
**
Günbatımında (elbette yılın sadece bir gününde ki o gün 21 Mart gece ile günün birbirinre eşit olarak kavuştuğu gündür daha enteresanı o gün Mihrimah Sultanın doğum günüdür) göreceğiniz muhteşem manzara şudur:
Edirnekapı Camiinin tek minaresinin arkasından güneş batarken Üsküdardaki caminin minareleri arasından ay doğmaktadır! Bu nasıl bir hesaplama bu nasıl bir estetik anlayışıdır!.. bil bakalım kim
daha soracak olursan, sana en büyük kudret kuran derim, kuranın meali derim ve bu kuranı müjdeleyen Hz.Muhammed S.A.V. derim.
Avatarını paylaştıgın kişi'nin de sana bir yazısı var
Atatürk bir akşam, Çankaya'da arkadaşlarına sordu
- Dünyanın en büyük insanı kimdir?
- Timur'dur Paşam!
- Değil.
- Fatih'tir.
- Değil.
- Yavuz Sultan Selim.
- Değil.
- Alpaslan.
- Değil.
- Napolyon.
- İskender.
- Değil.
Nafile!.. Ne derlerse Atatürk "değil" diyordu. Dalkavuklardan biri dayanamadı:
- Sizsiniz Paşam., dedi.
Atatürk, bu zatı tersledikten sonra, sualinin cevabını kendisi verdi:
- Dünyanın en büyük insanı Hz. Muhammed'dir. Ölümünden bu yana bin üç yüz sene geçtiği halde, günde beş vakit, Cenab-ı Allahtan sonra adı söylenen Hz. Muhammed'dir..
hocam yazdıklarınız komik olmuz (haşa) "baldırı çıplak bir arabın cebrail diye bir melekten vahiy aldığına mı inanacam" diyen adamdır, sen ne ara onu müslüman yaptın islamı halifeliği yıkıp islama zıt bir anlayış olan laiklik ve demokrasiyi getiren adamdır. ve zamanında fransız anayasasını alıp ondan islam ile uyuşan maddeleri çıkarıp türkiyeye anayasa olarak getiren bir kimsedir, ve ciğerleri alkolden şişen bir adam yani keşin teki gelip dedeni öldürmüş sende onun hakkında iyi şeyler uydurup onları insanlara lanse etmeye çalışıyorsun yapma bunu nolur saygılarla (her Zaman Güler Yüz)
Aynen bunlar internetten uyanık birinin uydurup yaydığı sonrasında herkesin inandığı hurafeler bizim milletimiz biraz saftır
Yasaklı Video: M. Kemal Atatürk: Kur'an - Gökten indiği sanılan kitap - YouTube
konuyla hiç alkasız ve saçma sapan yorumlarla ortamı gerdirme kardeşim o baldırı çıplak dedigin adam ve generalinden erine senin bu topraklarda özgür hür hiredenle ve müslüman olarak yaşaman için canlarını verdiler .yazık yazık kafanı iyi yıkamışlar insan önce insandır hırıstiyan yavudi vs ayırmayacaksın daha çok şey yazarımda gerek yok konu farklı yerlere gidecekhocam yazdıklarınız komik olmuz (haşa) "baldırı çıplak bir arabın cebrail diye bir melekten vahiy aldığına mı inanacam" diyen adamdır, sen ne ara onu müslüman yaptın islamı halifeliği yıkıp islama zıt bir anlayış olan laiklik ve demokrasiyi getiren adamdır. ve zamanında fransız anayasasını alıp ondan islam ile uyuşan maddeleri çıkarıp türkiyeye anayasa olarak getiren bir kimsedir, ve ciğerleri alkolden şişen bir adam yani keşin teki gelip dedeni öldürmüş sende onun hakkında iyi şeyler uydurup onları insanlara lanse etmeye çalışıyorsun yapma bunu nolur saygılarla (her Zaman Güler Yüz)
konuyla hiç alkasız ve saçma sapan yorumlarla ortamı gerdirme kardeşim o baldırı çıplak dedigin adam ve generalinden erine senin bu topraklarda özgür hür hiredenle ve müslüman olarak yaşaman için canlarını verdiler .yazık yazık kafanı iyi yıkamışlar insan önce insandır hırıstiyan yavudi vs ayırmayacaksın daha çok şey yazarımda gerek yok konu farklı yerlere gidecek
Bana savaştan bahsediyorsunuz ya siz galiba haklı çıkmak için her şeye başvuranlardasınız, Bize artık okullarda savaşı öğretmiyorlar şanlı tarih olarak övünüyorlar fakat bilim fen de bu yazdıklarınız işlemiyor bebende sana şöyle diyim kur'an'ı kerimin ilk emri oku dur asıp kesmek değil.
yeterlimi, Bana diyeceksen örnek bunlardan ver Müslüman bilim adamları listesi - Vikipedi saygı duyarım hepsi çok büyük kişiler ama farklı kulvardan örnek veripte buraya gene saptırmayalım konuyu ve ARALARINDA diyerekde belirtim, benim belirtmek istemediğim o insanlar buluşları insanlık adına yaptı din adına değil.
yani atatürk le bir koyamazsınız bile hz.muhammedi anlatabildim mi. Müslümanlığı yaydı için ona minnettar ve insanlara verdiği öğütlerle onları savaştan çevirmeye çalışan bir insandı kendisi. yani emin ol ki avatarındaki o kişi dediğinden benim ve islam ailemi için en değerli kişidir buna karşı bir şey demedim ve ben o karede bulunan dedim. Hep savaşanları sormuşlar yani asıp kesmek zorunda kalanları yurdunu kurtarmaya çalışanları, Peki Peygamberler arasında bi kıyaslama niye yapılmıyor muhammed Allahın elçisi savaş peygamberi değil bunun farkına varın bi ilk önce allah aşkına size göre dünyaya hükmedenden bile büyük bir peygambere sahibiz ama Bana göre sevgi ve şefkati insanlar üzerinde en iyi işleyen peygamber olduğu için kur'an'ı kerimin yayılmasında en büyük rolü olan peygambere sahibiz anlatabildim mi.
ha birde deşifre konusu yetmiyor gibi geldin burada da karıştırmaya çalışıyorsun ortalığı. [MENTION=2622]jamut[/MENTION] sende ilk önce cevap verebilecek bi seviyede ol zaten sonra ben o cevapları cevap olarak kabul ederimsenin boş cevaplarından hiç bir şeyi cevaplamaman daha iyidir ikiside aynı sonuca çıkıyor nasılsa.
Şunu söyliyim insanların dini görüşleri sizi hiç mi hiç ilgilendirmez, bu kim olursa olsun o yüzden burda düşmanmışız gibi bi ortam yaratmayı bırakın kimseyle ters düşmeyelim diye bence bu konularda buraya girmemeli ben konuşuyor yazıyorsam keyfi değil niye haklıyken haksız durumuna düşüriyim ki görüşümü aynısı sizinde içinde geçerli [MENTION=1523]mNote[/MENTION] ben bulunmaması gerektiğini düşünüyorum böyle konuların artık çünkü kimsenin kimseye hoş görüsü yok adama düzgünce cevap veriyoruz bana verdi cevap sana cevap bile vermiyeceğim oluyor, böyle olunca bende saygısızlık etmek zorunda kalıyorum.
Bana savaştan bahsediyorsunuz ya siz galiba haklı çıkmak için her şeye başvuranlardasınız, Bize artık okullarda savaşı öğretmiyorlar şanlı tarih olarak övünüyorlar fakat bilim fen de bu yazdıklarınız işlemiyor bebende sana şöyle diyim kur'an'ı kerimin ilk emri oku dur asıp kesmek değil.
yeterlimi, Bana diyeceksen örnek bunlardan ver Müslüman bilim adamları listesi - Vikipedi saygı duyarım hepsi çok büyük kişiler ama farklı kulvardan örnek veripte buraya gene saptırmayalım konuyu ve ARALARINDA diyerekde belirtim, benim belirtmek istemediğim o insanlar buluşları insanlık adına yaptı din adına değil.
yani atatürk le bir koyamazsınız bile hz.muhammedi anlatabildim mi. Müslümanlığı yaydı için ona minnettar ve insanlara verdiği öğütlerle onları savaştan çevirmeye çalışan bir insandı kendisi. yani emin ol ki avatarındaki o kişi dediğinden benim ve islam ailemi için en değerli kişidir buna karşı bir şey demedim ve ben o karede bulunan dedim. Hep savaşanları sormuşlar yani asıp kesmek zorunda kalanları yurdunu kurtarmaya çalışanları, Peki Peygamberler arasında bi kıyaslama niye yapılmıyor muhammed Allahın elçisi savaş peygamberi değil bunun farkına varın bi ilk önce allah aşkına size göre dünyaya hükmedenden bile büyük bir peygambere sahibiz ama Bana göre sevgi ve şefkati insanlar üzerinde en iyi işleyen peygamber olduğu için kur'an'ı kerimin yayılmasında en büyük rolü olan peygambere sahibiz anlatabildim mi.
ha birde deşifre konusu yetmiyor gibi geldin burada da karıştırmaya çalışıyorsun ortalığı. [MENTION=2622]jamut[/MENTION] sende ilk önce cevap verebilecek bi seviyede ol zaten sonra ben o cevapları cevap olarak kabul ederimsenin boş cevaplarından hiç bir şeyi cevaplamaman daha iyidir ikiside aynı sonuca çıkıyor nasılsa.
Şunu söyliyim insanların dini görüşleri sizi hiç mi hiç ilgilendirmez, bu kim olursa olsun o yüzden burda düşmanmışız gibi bi ortam yaratmayı bırakın kimseyle ters düşmeyelim diye bence bu konularda buraya girmemeli ben konuşuyor yazıyorsam keyfi değil niye haklıyken haksız durumuna düşüriyim ki görüşümü aynısı sizinde içinde geçerli [MENTION=1523]mNote[/MENTION] ben bulunmaması gerektiğini düşünüyorum böyle konuların artık çünkü kimsenin kimseye hoş görüsü yok adama düzgünce cevap veriyoruz bana verdi cevap sana cevap bile vermiyeceğim oluyor, böyle olunca bende saygısızlık etmek zorunda kalıyorum.
hocam yazdıklarınız komik olmuz (haşa) "baldırı çıplak bir arabın cebrail diye bir melekten vahiy aldığına mı inanacam" diyen adamdır, sen ne ara onu müslüman yaptın islamı halifeliği yıkıp islama zıt bir anlayış olan laiklik ve demokrasiyi getiren adamdır. ve zamanında fransız anayasasını alıp ondan islam ile uyuşan maddeleri çıkarıp türkiyeye anayasa olarak getiren bir kimsedir, ve ciğerleri alkolden şişen bir adam yani keşin teki gelip dedeni öldürmüş sende onun hakkında iyi şeyler uydurup onları insanlara lanse etmeye çalışıyorsun yapma bunu nolur saygılarla (her Zaman Güler Yüz)
--hocam yazdıklarınız komik olmuz (haşa) "baldırı çıplak bir arabın cebrail diye bir melekten vahiy aldığına mı inanacam" diyen adamdır, sen ne ara onu müslüman yaptın islamı halifeliği yıkıp islama zıt bir anlayış olan laiklik ve demokrasiyi getiren adamdır. ve zamanında fransız anayasasını alıp ondan islam ile uyuşan maddeleri çıkarıp türkiyeye anayasa olarak getiren bir kimsedir, ve ciğerleri alkolden şişen bir adam yani keşin teki gelip dedeni öldürmüş sende onun hakkında iyi şeyler uydurup onları insanlara lanse etmeye çalışıyorsun yapma bunu nolur saygılarla (her Zaman Güler Yüz)
--
Bu eleman hala forumda barınmaya devam mı edecek?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.