Dunyanin konuştuğu film fraqmanı ! 50 Shades of grey...

E brazzers bu tür fragmanları yıllardır yapıyor. Önce kısa bir konu gerisi malum. Bu fragmanda da başka bir şey göremedim.

Tüm dünya bunu konuşuyormuş. Peh.

Şu ülkede en anlamadığım şey, şu filmin kitabının (Grinin Elli Tonu) üniversitedeki çoğu kız tarafından okunup her yerde "Mükemmel kitap yaa, erkek çok iyi, çok fenaydı kitap" tarzı yorumlar yapılması. Kitabı okumadım ama yorumlardan bildiğim kadarıyla, adam sürekli farklı ve sert cinsellik yaşatan birisi. Hiç de utanmıyorlar bunu konuşurken.

E brazzers bu tür fragmanları yıllardır yapıyor. Önce kısa bir konu gerisi malum. Bu fragmanda da başka bir şey göremedim.

Tüm dünya bunu konuşuyormuş. Peh.

evet hocam tum dunya konusuyor youtubede bakarsaniz cogu populer kanallarda trailer reactionu yapilmis

Son düzenleme:
Şu ülkede en anlamadığım şey, şu filmin kitabının (Grinin Elli Tonu) üniversitedeki çoğu kız tarafından okunup her yerde "Mükemmel kitap yaa, erkek çok iyi, çok fenaydı kitap" tarzı yorumlar yapılması. Kitabı okumadım ama yorumlardan bildiğim kadarıyla, adam sürekli farklı ve sert cinsellik yaşatan birisi. Hiç de utanmıyorlar bunu konuşurken.

neden utansınlarki bazılarının günlük hayatta yaptıkları şey :) normal birşeymiş gibi bahsetmesi normal çünkü normal birşey nasıl erkekler çoğu zamanlarını bunları konuşuyorsa kızlardada aynı durum artık 21.yüzyıldayız ayıplanmaması gereken şeyler bunlar

o kadarda abartılı bi film deil. alacakaranlık şafak vakti 1 daha güzeldi sanki :)

neden utansınlarki bazılarının günlük hayatta yaptıkları şey :) normal birşeymiş gibi bahsetmesi normal çünkü normal birşey nasıl erkekler çoğu zamanlarını bunları konuşuyorsa kızlardada aynı durum artık 21.yüzyıldayız ayıplanmaması gereken şeyler bunlar

Sen beni tam anlamadın elbette öyle kendi aralarında falan konuşabilirler sıkıntı yok. Ama bir kıza bu konuyla ilgili bir şey sorsan seni şikayet edip kızıp bağırır ama aynı kız bu kitabı ballandıra ballandıra erkek olan ortamlarda da anlatabiliyor. Olayın saçmalığı bu.

Sen beni tam anlamadın elbette öyle kendi aralarında falan konuşabilirler sıkıntı yok. Ama bir kıza bu konuyla ilgili bir şey sorsan seni şikayet edip kızıp bağırır ama aynı kız bu kitabı ballandıra ballandıra erkek olan ortamlarda da anlatabiliyor. Olayın saçmalığı bu.

Hocam bizdeki kızlarda da var böyle fanteziler. Sadece 'bilinçaltında dışarı yansıtmama durumu' var. Yoksa bayıla bayıla okuyorlar zaten :D

amerika'daki halamları aradım bu filmin fragmanını konuşuyoruz gibi bir espiri yapan olmaz inş :D

Türk kızları öyle. sonuçta asya ile avrupa arasında kalmış bir ülkede yaşıyorlar. ülkeleri gibi onlar da iki farklı kültür arasında gidip geliyorlar :)

bıldıgın p*rnografık ıcerık anlatan kıtapdan p*rno fılmı yapmıslar ve bunun oscar alıcagına ınanıyorlar.boyle bır fılme oscar verıpde leonardo di caprio ya verılmeyen oscara tükürürüm o zaman

Amerika'daki halamları aradım ne yapıyorsunuz dedim ''Fifty Shades Of Grey''i konuşuyoruz dedi.

yav arkadaslar cok onyargilisiniz filmin kitabi dunyada hatda turkiyede bile haftalarca cok satanlar listesinde birinci oldu filmin fragmanida 1 ayda 24M izlendi en son hangi ask filminin fragmani boyle izlendi ben sahsen hatirlamiyorum.ayrica kitabi okumadan p*rnografik icerikli yakistirmasi hic olmamis.ayrica dunya konusuyor derken ne anlamda soylediyimi anlamissinizdir diye dusunuyorum yani baska yorumlara ihtiyac yok bence.

Son düzenleme:

tabikide öyle ama bu konuları açmak için nabza görede şerbeti vermek lazım :D malum türk kızı :))

yav arkadaslar cok onyargilisiniz filmin kitabi dunyada hatda turkiyede bile haftalarca cok satanlar listesinde birinci oldu filmin fragmanida 1 ayda 24M izlendi en son hangi ask filminin fragmani boyle izlendi ben sahsen hatirlamiyorum.ayrica kitabi okumadan *****grafik icerikli yakistirmasi hic olmamis.

kitabi dunyada hatda turkiyede bile haftalarca cok satanlar listesinde birinci oldu

bunu yazmaya gelmiştim şimdi gidiyorum

'' grinin elli tonu '' filmi olduğunu anlamadan önce fifty sasha grey diye okudum

+18 diye eleştire sevgili arkadaşlara kitap okumalarını tavsiye ederim :)

Film bir romandan uyarlanmadır... Roman da top50 arasında yer almakta (tüm zamanlar)

Yorumların baktığınız gözle alakalı olduğu kanısındayım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri