Amerika'daki halamları aradım ne yapıyorsunuz dedim ''Fifty Shades Of Grey''i konuşuyoruz dedi.
bu espiri yapılmasın diye uyarmıştım ama ya lütfen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amerika'daki halamları aradım ne yapıyorsunuz dedim ''Fifty Shades Of Grey''i konuşuyoruz dedi.
amerika'daki halamları aradım bu filmin fragmanını konuşuyoruz gibi bir espiri yapan olmaz inş![]()
gerçekten fragmanın 2:27 dakikasından sonrası müthişmişsiz ne anlarsınız fragmandan...
E brazzers bu tür fragmanları yıllardır yapıyor. Önce kısa bir konu gerisi malum. Bu fragmanda da başka bir şey göremedim.
Tüm dünya bunu konuşuyormuş. Peh.
neden utansınlarki bazılarının günlük hayatta yaptıkları şeynormal birşeymiş gibi bahsetmesi normal çünkü normal birşey nasıl erkekler çoğu zamanlarını bunları konuşuyorsa kızlardada aynı durum artık 21.yüzyıldayız ayıplanmaması gereken şeyler bunlar
Bıdı bıdı bıdı yapıp durular bizim buradakilerdeamerika'daki halamları aradım bu filmin fragmanını konuşuyoruz gibi bir espiri yapan olmaz inş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.