Dunyanin tum TV kanallarini canli izlemek ister misiniz?

şu an sinemada olan tüm filmler kısmından emin misiniz ? şu an mesela antman var daha dvdsi çıkmadı bile o cihazda olması mümkün değil sinema çekimleri felan mı var ?

Hocam bu fotoyu jurassic park filmini izlerken cektim.

http://i.hizliresim.com/My60DQ.jpg

Bu da suan sinemada olan filmlerin sadece kucuk bir kismi

http://i.hizliresim.com/QlRa23.jpg

---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:23 ----------

Bunlar da tv programlarindan birkac gorsel..

http://i.hizliresim.com/1kYLBN.jpg
http://i.hizliresim.com/rVg3p3.jpg
http://i.hizliresim.com/7boqdN.jpg

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

300$ sınırsızmı aylıkmı nedir

Hocam 3 sene boyunca sikintisiz kullanabiliyorsunuz. 3 yil sonunda eger guncelleme vb. bir teknik islem gerekirse ucret aliyormus. Ne kadar ucret aldigini sormadim, 3 yil zaten cok uzun bir sure.

ekran görüntüleri paylaşabilirmisiniz..

hocam ekleyebileceğiniz resimleri bir ekleyin bakalım bizde...

ekledim hocam.

gayet güzel birşeye benziyor...şimdi herşey dahil ne kadara mâl oluyor hocam bu alet bize? bir de ödeme yöntemlerinde bir çeşitlilik var mı? yoksa tiko para mı?

gayet güzel birşeye benziyor...şimdi herşey dahil ne kadara mâl oluyor hocam bu alet bize? bir de ödeme yöntemlerinde bir çeşitlilik var mı? yoksa tiko para mı?

Hocam 300$ hersey dahil. Odemeyi de swift yapmaniz en mantiklisi. Yani amerikadaki banka hesabina gondermeniz lazim. Gonderim yaptiginizda sizden 20-30 tl birsey daha alirlar onu da unutmamak lazim tabi.

Hocam 300$ hersey dahil. Odemeyi de swift yapmaniz en mantiklisi. Yani amerikadaki banka hesabina gondermeniz lazim. Gonderim yaptiginizda sizden 20-30 tl birsey daha alirlar onu da unutmamak lazim tabi.

tamam hocam,ödemeleri bir alalım inşallah sorunsuz,bakalım bütçe ayırabilirsek hoşuma gitti almak istiyorum...
müsait olduğunuzda ödeme bilgileri gönderirseniz pmden sevinirim...
dursun lazım olabilir...
bu arada alan arkadaşlar olursa kullanımdan sonra bilgi verirlerse işimize yaramış olur...

Muhtemelen Kodi eski adıyla Xbmc destekli bir cihaz onda da filmleri direk izleyebilirsiniz 1080 dahil türkçe alt yazı ekleyerek ister manuel ister open sub ya da divx planet eklentisiyle.Dünya kanallarına gelince onlar içinde eklentiler var ücretli ya da ücretsiz.
Xunity Aurora | Xunity bunun gibi bir cihaz olsa gerek.300 dolar bence pahalı.

Uğraşırım derseniz
100 dolara bi android tv box alabilirsiniz ve Kodi yüklü bi rom atarsınız geriye sağlam bi internetiniz ve ücretli yada ücretsiz eklenti ve servisler bulmak kalır.

arkadaş dediğin gibi şu anki adıyla kodi ve mükemmel bir sistem bu sistem sayesinde kanalları filmleri 10 numara 5 yıldız izleyebiliyorsunuz şu anda açık ara en iyi sistem

arkadaş dediğin gibi şu anki adıyla kodi ve mükemmel bir sistem bu sistem sayesinde kanalları filmleri 10 numara 5 yıldız izleyebiliyorsunuz şu anda açık ara en iyi sistem

Kullandigi sistem de bu sekilde hocam. 10 numara 5 yildiz izleyebiliyorum dediginiz gibi. Tesekkurler acikladiginiz icin :)

o zaman bi kaç sağlam add on yazayım
1channel
FilmOn-tv kanalları
p2p-streams stream yayınları torrent.ru gibi stream siteleri için
xbmc torrent-eztv,kickass,thepirateby'daki torrentleri tıklayıp stream edebiliyorsunuz.
cacheyi fazla tutarsanız ve sakla derseniz film aynı anda hddye kaydediliyor.
Istream-çok sağlam bi film dizi eklentisi zaten bu tv box'u yapıp tam destek verenlerden.
YIFY Movies Hd-Yify sunumları

temam Aeon Nox.

o zaman bi kaç sağlam add on yazayım
1channel
FilmOn-tv kanalları
p2p-streams stream yayınları torrent.ru gibi stream siteleri için
xbmc torrent-eztv,kickass,thepirateby'daki torrentleri tıklayıp stream edebiliyorsunuz.
cacheyi fazla tutarsanız ve sakla derseniz film aynı anda hddye kaydediliyor.
Istream-çok sağlam bi film dizi eklentisi zaten bu tv box'u yapıp tam destek verenlerden.
YIFY Movies Hd-Yify sunumları

temam Aeon Nox.

Tesekkurler hocam. Keske bu konulari daha once acsaymissiniz da herkes faydalansaymis :) Goruyorum da birileri satis yapinca herkes yazilimci,programci,satis elemani,mudur, pilot, astronot oluyor. Neyse ki konuyu direkt satis amacli acmadim, o yuzden konuyu baltaliyorsunuz diye sikayette bulunmayacagim :)

Soylediginiz add-onlari da kontrol edecegim firsatim oldugunda..

bir iki ay sonra almayı düşüünüyorum.sadece dizileri filmleri izlemek için bile güzel :D peki türkçe altyazı varmı filmlerde şimdi o da var :D

Tesekkurler hocam. Keske bu konulari daha once acsaymissiniz da herkes faydalansaymis :) Goruyorum da birileri satis yapinca herkes yazilimci,programci,satis elemani,mudur, pilot, astronot oluyor. Neyse ki konuyu direkt satis amacli acmadim, o yuzden konuyu baltaliyorsunuz diye sikayette bulunmayacagim :)

Soylediginiz add-onlari da kontrol edecegim firsatim oldugunda..

Valla açıkcası düşündüm ama üşendim kurulum, eklentiler, alt yazı ayarları tema falan baya bi şey anlatmak gerekiyordu.Baltama niyetim yok hazır konuya atladım işte.:rolleyes:

Valla açıkcası düşündüm ama üşendim kurulum, eklentiler, alt yazı ayarları tema falan baya bi şey anlatmak gerekiyordu.Baltama niyetim yok hazır konuya atladım işte.:rolleyes:

Hazir konuya bu sekilde atlayinca baltalamis olmuyorsunuz yani, anladim. Neyse..

benimde hoşuma gitti sistem kullanan arkadaşlar varmı acaba onlarında yorumlarını görelim :)

Arkadaşlar,

Ankara'dan ortaklaşa olarak almak isteyen olursa iletişime geçsin lütfen

3-4 kişi alarak haftalık 1 kişide kalacak şekilde kullanabiliriz diye düşünüyorum :)

Arkadaşlar,

Ankara'dan ortaklaşa olarak almak isteyen olursa iletişime geçsin lütfen

3-4 kişi alarak haftalık 1 kişide kalacak şekilde kullanabiliriz diye düşünüyorum :)

Hocam beklemede kalin, farkli bir sekilde sunabiliyor programi. Aksam buyuk ihtimalle konuyu guncelleyecegim.

Arkadaşlar ne oldu bu konu patladı mı ? Durum nedir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri