Dünyanın Türk-Rus olayına bakışı

Lannister

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar rus uçağının düşmesinin ardından gelişen olayları youtubedaki haber kanallarında takip etmeye çalışıyorum. Ama her videoda izlediğim ve altlarında gördüğüm yorumlar ne yazık ki Türklere hakaretler,ucuz iftiralar.. Çoğu insan küçümsüyor hatta. Ruslar olduğu kadar amerikalılar ve avrupalılar bu olayı öyle bir türk tarafına yıkmış ki yemin olsun bir kişi de görmedim 'onlar da ülke, ülke sınırlarına saygı göstermeliyiz' diyen. Bikaç tane video örneği göstereceğim:

https://www.youtube.com/watch?v=0SLJcwZCiMY

https://www.youtube.com/watch?v=YdR5V73o2tk

https://www.youtube.com/watch?v=-Ku3A0ooZXE

ve bunun gibi yüzlerce videonun altında hakaretler, küfürler, türkü aciz görmeler dolu. (Aptal türkler neyle oynadığını bilmiyor, terörist sürüsü, yemekte kızarmış hindi kokusu alıyorum vs) Sadece hristiyan toplumları da değil iran ve şii arap vatandaşları da bizden nefret ediyor. Elimden geldiğince işin gerçeğini, olması gerekenleri ve Türklerin aciz teröristler olmadığını cevaplamaya çalışıyorum. Sizden de (sosyal medyada ne kadar etkili olacağı tartışılır ama) en azından biraz varlık göstermenizi bekliyorum arkadaşlar. Çünkü benim kanıma dokunuyor. Sabahın bu vaktine kadar uyuyamadıysam sebebi bu sinirim yüzünden.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ne oldu da bütün dünya bizden nefret etmeye başladı?

Merhaba arkadaşlar rus uçağının düşmesinin ardından gelişen olayları youtubedaki haber kanallarında takip etmeye çalışıyorum. Ama her videoda izlediğim ve altlarında gördüğüm yorumlar ne yazık ki Türklere hakaretler,ucuz iftiralar.. Çoğu insan küçümsüyor hatta. Ruslar olduğu kadar amerikalılar ve avrupalılar bu olayı öyle bir türk tarafına yıkmış ki yemin olsun bir kişi de görmedim 'onlar da ülke, ülke sınırlarına saygı göstermeliyiz' diyen. Bikaç tane video örneği göstereceğim:

https://www.youtube.com/watch?v=0SLJcwZCiMY

https://www.youtube.com/watch?v=YdR5V73o2tk

https://www.youtube.com/watch?v=-Ku3A0ooZXE

ve bunun gibi yüzlerce videonun altında hakaretler, küfürler, türkü aciz görmeler dolu. (Aptal türkler neyle oynadığını bilmiyor, terörist sürüsü, yemekte kızarmış hindi kokusu alıyorum vs) Sadece hristiyan toplumları da değil iran ve şii arap vatandaşları da bizden nefret ediyor. Elimden geldiğince işin gerçeğini, olması gerekenleri ve Türklerin aciz teröristler olmadığını cevaplamaya çalışıyorum. Sizden de (sosyal medyada ne kadar etkili olacağı tartışılır ama) en azından biraz varlık göstermenizi bekliyorum arkadaşlar. Çünkü benim kanıma dokunuyor. Sabahın bu vaktine kadar uyuyamadıysam sebebi bu sinirim yüzünden.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ne oldu da bütün dünya bizden nefret etmeye başladı?

Hocam kafana takma, zaten bu dünya onların söylediklerine göre yürüseydi 150 kere savaş çıkardı.

Son düzenleme:
Bizi zaten sevmiyolardı ve neden sevmediklerini biliyoruz. Bi sıkıntımız yok

Ee devleti iside destek verirse yuzlerce masumun olduruldugu olayin saygi durusunda toplumuun bir kesimi isliklarsa olacagi bu

Hocam kafana takma, zaten bu dünya onların söylediklerine göre yürüseydi 150 kere savaş çıkardı.

Savaş çıkması zaten mümkün değil hocam. benim kız arkadaşım rusyada şuan. rusların savaşa ayıracak bütçesi olmayacağını söylüyor. imkan ve teknoloji vardır mutlaka ama savaşın getireceği ekonomik yükü onlarda biliyor. stratejik savaş peşindeler. putin çok zeki bir adam

Ee devleti iside destek verirse yuzlerce masumun olduruldugu olayin saygi durusunda toplumuun bir kesimi isliklarsa olacagi bu

malesef haklısın dostum dış basında türkiyenin ışidin benzinini aldığını söylüyorlar. bizim bunlardan neredeyse haberimiz yok. Bu oyunun içine düştük ama ipler bizim elimizde değil.

9 Yasıma kadar kafırlerın arasında yaşadım sunu soyleyebılırım Türk ve Müslümanı seven bindebir ancak çıkar Ben orada iken bu kefereler hep osmanlıyı cani gaddar asan kesen olarak olarak ders kıtaplarında okutturuyorlar artı çoluk coğucunu oyle yetıstırıyorlar Bunların bize olan düşmanlığı kolay kolay bitmez Benım asıl zoruma gıden çeşitli forumlarda ve face sayfalarında ülkemiz vatanımız için yapılan bazı yorumlar Bu yorumlardan anlaşılıyorkı içimizde hain gerçekten çok fazla Küçük iken gördüğüm ve aklımda kalan rus un gercekten aşırı derece milliyetçı bir ırk olduğudur ayrıca putın ın karızması fena çızıldı Şimdiden bu rus bıze karsı elınden gelen pıslığı yapmaya başladı İnşallah yanılıyorumdur Yüce Allahım göstermesın bana hep sankı bu rus ile illa bir çatışmaya gireceığız gibi geliyor Bu gaddar ruslar askeri olarakda intikam peşinde bence

Ne bekliyorduk ki müslümanın müslümandan başka dostu yoktur.. Haçlılar toplanmış yine Şanlı Türkü çekiştiriyorlar.. Biz onları Çanakkale de yiyeceğimiz içeceğimiz silahımız topumuz yokken, o günün teknolojisine sahip değilken bile paçavraya çevirdik ya zorlarına gidiyor çakalların... (Atamız Osmanlının başarılarından bahsetmiyorum bile)

Son düzenleme:
oda bi şey mi

ekran-alnts_79053754.png

Recent news in one gif - 9GAG

Dedelerimiz tüm dünyanın dedelerini öldürdüğü için torunlarının ordan bi kuyruk acısı var hocam

Bosverin bunlari yav. Reddit gibi ortamlarda daha mantikli yorumlar var digerleri heyecan arayan tipler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savaş çıkması zaten mümkün değil hocam. benim kız arkadaşım rusyada şuan. rusların savaşa ayıracak bütçesi olmayacağını söylüyor. imkan ve teknoloji vardır mutlaka ama savaşın getireceği ekonomik yükü onlarda biliyor. stratejik savaş peşindeler. putin çok zeki bir adam

malesef haklısın dostum dış basında türkiyenin ışidin benzinini aldığını söylüyorlar. bizim bunlardan neredeyse haberimiz yok. Bu oyunun içine düştük ama ipler bizim elimizde değil.
o değilde işidin benzini ne alaka :D devlet akaryakıta %80 vergi basıyo zaten işidin benzinini alıp napcakmışız böyle bişeye ihtiyaç mı var devlet yeterine kar etmiyomu takma bunları

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK!

Bu Göktürkler, Uygurlar, Karahanlı, Selçuklu, Osmanlı, Türkiye Cumhuriyeti aklına gelebilcek her türlü Türk devletinden beri bu şekilde 1453 de nasıl koyduysak adamların torunlarının içinde bile gaz var ;)

kürtlerde bunlara çanak tutuyor malesef biji butun, serok putin naralari atiyorlar halbuki bilmiyorlarki neyse demiyecem...

kürtlerde bunlara çanak tutuyor malesef biji butun, serok putin naralari atiyorlar halbuki bilmiyorlarki neyse demiyecem...
gerçekleri söyleyince ırkçı oluyoruz bunlar ülkede ki en ufak şeyden nem kapıp ülkeyi bölmeye çalışıyolar

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri