Dünyaya hitap eden film sitesi açmak istiyorum!

joeblack81

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar turkce fılm sıtelerı acıyorlar goruyoruz.ben dunyaya hıtap eden ıngılızce dil tabanlı bir site acmak ıstıyorum.. bu işle ilgili hiçbir bilgim yok bana yardımcı olucak teknık destek butun herşeyle ılgılı parası ne kadar tutacak birilerinin yardımını ıstıyorum yardımcı olurmusunuz?

başaırlı olma olasılıgın yüzde 1 bile olmaz bence hocam ki türkiye gibi ufak bir lokasyonda bile insanlar açtıkları sitlerin yüzde 1i bile zor basarı saglarken sen dünya çapında ingilizce diyince baya bir genişletiyorsun lokasyonu rakiplerinin sayısıda ona göre artıyor haliyle birde amerikadaki sitelerin çogunda full hd kesintisiz filmler var benim gördüklerim zamanında arastırma yaarken öleydi ve 5-10 dolar üyelik ücreti alıyorlar aylık istedikleri filmi iziliyorsun indiriyorsn vs vs bedava işte aynı kaliteyi sunman sunarsan yakalanmaman ceza almaman zor gibi gelior bana ama ALLah yolunu açık etsin

dostum telıften mahkemelerden haberın yok galıba senın,dunya hıtap eden tek fıl sıtesı +18dir,fılm sıtesı youtube benzemez hep kacak dovusmen lazım,sunuculardakı log kayıtları falan hep tutulu ız bırakmama gıbı luksun yok

Yabancılarda telif hakkı daha çok gelir.Şuan türk sitelerindeki filmler türkçe dublaj ve çoğunun adı türkçe olduğundan bulamayabilirler ama sen yabancı içerik açarsan filmin anadilinde telif öyle yada böyle gelir iyi filmlerde.Ancak dışarıdan gelenlere siteyi kapatarak üyeliklerle film izleterek kaçabilirsin bu şekildede sitenin tutması çok zor.

Full yabancı video basacaksan, Telif hakkı vs gelebilir aman dikkat, Sonra domainin kapanmasına kadar gider iş.

İngilizce dilinde arkadaşın bahsettiği gibi aylık üyelik ile legal platformlar mevcut. İçinde kalmasın dene ama zor bir iş olur senin için...

dostum telıften mahkemelerden haberın yok galıba senın,dunya hıtap eden tek fıl sıtesı +18dir,fılm sıtesı youtube benzemez hep kacak dovusmen lazım,sunuculardakı log kayıtları falan hep tutulu ız bırakmama gıbı luksun yok

+18 nasıl kolay oluyo?onda yakalanmıyormu? :)

merhaba arkadaşlar turkce fılm sıtelerı acıyorlar goruyoruz.ben dunyaya hıtap eden ıngılızce dil tabanlı bir site acmak ıstıyorum.. bu işle ilgili hiçbir bilgim yok bana yardımcı olucak teknık destek butun herşeyle ılgılı parası ne kadar tutacak birilerinin yardımını ıstıyorum yardımcı olurmusunuz?

Global bir film sitesi açmak istiyorsun, tabiki 100 bin tl ile başlayabiliriz.

İngilizce dilinde arkadaşın bahsettiği gibi aylık üyelik ile legal platformlar mevcut. İçinde kalmasın dene ama zor bir iş olur senin için...

mesela nasıl zor olur para olarakmı?astarı yuzunden pahalı olmasın ama gıderı varsa kazanmak ıcın veırırz bıraz..

---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 15:44 ----------

Global bir film sitesi açmak istiyorsun, tabiki 100 bin tl ile başlayabiliriz.

offf 100.000 tl mı :(

Bu yapılacak bir proje ama çok fazla bilgiye sahip olmayan insanlar için imkansıza yakın bir proje.

mesela nasıl zor olur para olarakmı?astarı yuzunden pahalı olmasın ama gıderı varsa kazanmak ıcın veırırz bıraz..

---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 15:44 ----------

offf 100.000 tl mı :(

Kardeş global diyorsun, sen simdi dünyanın her yerinde aranınca ilk sayfada cikmak isteyeceksin. Yüzlerce taniitm yazisi alacaksin, telifden kaçınmak için mail.ru veya vk.com yada ok.ru kullanacaksın. Gibisi gibisi vs.

Sen Dünyaya hitap etmek istersin ama; cenazene yine türkler gelir..

ne bu yabancı merakı anlamadım ki mis gibi türkçe site varken.

Kardeş global diyorsun, sen simdi dünyanın her yerinde aranınca ilk sayfada cikmak isteyeceksin. Yüzlerce taniitm yazisi alacaksin, telifden kaçınmak için mail.ru veya vk.com yada ok.ru kullanacaksın. Gibisi gibisi vs.

yanı mesela kanal gıbı ufaktan ufaktan ızlenım alamammı hanı nasıl turkıye ızlenım kanal farklı dunyaya hıtap eden kanal daha cok kazandırıyor gıbı demıstım.yanı hıc olmazmı..yokmu hıcbır sansım..

yanı mesela kanal gıbı ufaktan ufaktan ızlenım alamammı hanı nasıl turkıye ızlenım kanal farklı dunyaya hıtap eden kanal daha cok kazandırıyor gıbı demıstım.yanı hıc olmazmı..yokmu hıcbır sansım..

Sen global site derken (xyz mi istiyorsun yoksa genel mi) ?

web sitesi ile youtube kanalı karşılaştırcaksan hiç başlama bu işe bence :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri