Durduk Yere "Kanal Satılık mı?" Diye Soranlar

japonarme

Kayıtlı Üye
Videolarımın açıklamasında iletişim adresi olsun diye mail adresimi yazdım. Birkaç kişi mail'inde habire teklif veriyor. O kadar ahım şahım kanal olduğunu da düşünmüyorum, ama gelen teklifler var. Bunlar dolandırıcı olabilir mi, yoksa ciddi ciddi siz de alıyor musunuz böyle teklifler?

Videolarımın açıklamasında iletişim adresi olsun diye mail adresimi yazdım. Birkaç kişi mail'inde habire teklif veriyor. O kadar ahım şahım kanal olduğunu da düşünmüyorum, ama gelen teklifler var. Bunlar dolandırıcı olabilir mi, yoksa ciddi ciddi siz de alıyor musunuz böyle teklifler?

Parayı önce vereceklerinde yada yüz yüze işlem yapmak istediğinde, lafı dolandırıcılar gibi ağızlarında uzatmıyorlarsa alırım ciddiye. Kanallar değerli artık sonuçta, alacak olan satıcıya koşuyor bir süredir.

Satma niyetim de yok, satılık değil dediğimde illa ki, aklınızdaki fiyat nedir diyorlar.

Güncel. Bugün de buldu biri yine beni. :D

4pp7MY.png

Alıp yabancı platformlarda satıyorlar sanırım. Acaba nerede satıyorlar? :)

aynı mail adresinden bugün banada geldi aynı e-mail yeni bir dolandırma yöntemimi acaba? Herkese toplumu atıyorlar acaba?

ben daha çok yabancılardan alıyorum böyle mailleri ama direk böyle fiyat belirtmeden satmayı düşünür müsün diye soruyorlar.

Alıp yabancı platformlarda satıyorlar sanırım. Acaba nerede satıyorlar? :)

Evet müşteri kitlesi yakalamıs kişiler var. Sen veriyorsun burdan örnek 1500 tl ye ama yabancıya deki 400$ hemen alır. Ne oldu 2300 tl ye sattın hatta işim acele dersen 300$dan direk satarsın aynı fiyata burda belki 1 ayda satarsın ama orda 1 hafta içinde satarsın.

böyle satış konusu olmaz.kanal satıyorsanız,herkes gibi kurallara uygun bi şekilde satış konusu açın lütfen.
edit : fatihbaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oktay gece vakti içip içip foruma mı giriyorsun, kim dedi burada kanalını pazarla diye.

Yok çok şükür içmiyorum. Önce ahlaklı olmayı öğren ondan sonra burda gelip yanıt ver.

Yazdigin seyin ne benim konumla, ne de konuma yazilan yorumlarla ilgisi var. Konumu dagitma. Burada yeni tureyen bir dolandiricilik yontemini bulmusuz ondan bahsediyoruz. Cok hevesli isen baslik acabilirsin ilgili forumda. Bu cevabimi nasil buldun, ahlakli oldu mu?

teklifleri inanılmaz düşük 2200 aboneli pk açık sıkıntısız boyasız değişensiz kanalıma geçen biri max 700 verebilirim dedi o da benim hatırmaymış :D

teklifleri inanılmaz düşük 2200 aboneli pk açık sıkıntısız boyasız değişensiz kanalıma geçen biri max 700 verebilirim dedi o da benim hatırmaymış :D

Ben 2 k özgün kanalımı almak istediklerinde kapıyı direk 10 binden açıyorum. Sonra cevap vermiyorlar. :) Böylelerine sizde öyle yapın. Hani onlar ya tutarsa diyor ya sizde ya tutarsa diyin. 10bin - 15 bin neyse artık.

Aynen benim kanalım içinde 1500 TL olarak teklif geldi. Muhtemelen aynı kişi yada kişiler. Fakat bu kanalları alıp ne yapacaklar.. Dediğiniz gibi bunlar ya başka bir platformda satıyorlar yada bunlara 1500 ün kat kat üstünü kazandıracak başka bir yöntem buldular. Alıp spam yapacaklar kanaldaki videoları silip başka şeyler yükleyecekler desem o riski de alacaklarını sanmıyorum ama her şey olabilir. Yıllar önce dünya engeli geçme vs gibi yöntemlerin sır gibi saklandığı ortamlarda yeni bir iş kolu bulup bunu da sır gibi saklıyor olabilirler. Milletimiz felaket maşallah..

bana sürekli gökhan diye biri yazıyor sövdürecek kendine az kaldı. kullanmadığım bir kanalım hem kazançlı hem 10k+ abonesi var para kazanması açık özgün kanal , utanmaz arlanmaz 1500 tl teklif sunuyoruz diye yazıyor bide.

bana sürekli gökhan diye biri yazıyor sövdürecek kendine az kaldı. kullanmadığım bir kanalım hem kazançlı hem 10k+ abonesi var para kazanması açık özgün kanal , utanmaz arlanmaz 1500 tl teklif sunuyoruz diye yazıyor bide.

Ölücülükte zirve. :D gerci piyasayi bilen adam da degil ki, mantikli bir sey de soylemiyor. 1000 aboneli kanala da 1500 veriyor 15 bin aboneliye de ;D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri