D
Dean
Guest
telif fln herhangi birşey yoktu birraz önce video yüklüuordum bi an da pat diye gitti. 2 kanalım vardı 2 sninde para kazanması devre dışı kaldı. adsense sağlam. neden bböyle oldu ? ne yapmam gerekir arkadaşlar ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalının neden kapandığı mail adresine gelmiştir orayı kontroll et sorunlu kanal varsa ona göre hareket et
topluluk kurallarından felan kapanmıştır belki kanalın
sorunlu kanalı sil bence yüklü bi miktarda hitin yoksa silmekten başka çare de yok zaten sürekli para kazanma kapatılır o kanal yüzünden
Bana da oldu geçen bir hesapta. Hiç telif vs yoktu. 1 Tane video dünya genelinde engellendi yazmıştı o kadar. Dünya genelinde engellendi yazıyorsa (özeliikle dünya geneli sonradan gelirse izlenme olduktan sonra) para kazanma kapatılabilir.
malesef yt artık bu yontemle butun kanalları kapatıyor...
sorunlu kanalın para kazanma acarsın ama sonra yıne kapanır
benımde vardı oyle para kazanma actım adsensesını degıstırdım sonra tuttum bunu partnere geçirdim.
adsense zor artık
sebebi çok sayıda videonun ünlem işaretine takılması.
gittimi yani napmam gerekiyor ki ? peki parayı alabilecekmiyim acaba ?
eğer o kanal maillerde gösteriliyor ise youtube o kanalı sen acarsın yt kapatır :S malesef 2 3 gune kanal ac kapat yaparsın ve dıger kanallarıda kapatır :S farklı adsensen varsa oraya geçir ama yıne kapanır o kanal
özet: 1-öcelikle ilgili şikayet alan kanalı unutacaksın.
-yapman gereken şikayet alan kanalı +google ile aç bu 24 saatı bulabilir..
sonrasından uydurmadan bir adsense açıp o kanalı oraya bağla...
--
2-iğer kanallarıda hepsini +google ile aç... gri para ları dediğim işlemi yaptıkdan sonra yenıde para kazanmayı aç, para kazanma açınca kontrol et, adsense numaranı _? yoluna devam et...
--
3 aydır konu hakkında araştırma yapıyorum, benım kadar kafa yoran yoktur bu işeokadar iddalıyım..
başka ip ucu: diğer kanallarını para kazanma açıp normal adsensene bağladığında, hergun kontrol et bir hafta boyunca, videolarının tumunu para kazanmaya kapat, sonra 5 dk sonra aç... o esnada unlem işareti belirebilir, o unlemli videoları acımadan sil... (bunuda google telifli şiklayetli bildirimlerde öel olarak yapıyormuş, yanı bir ciddi şikayet esnasında adsensen ve bazı guncel yukleme yapolan kanallar manuel bakılıyormuş, o esnada unlemıde o google çalışanı atıyormuş, ytanı madem senın ispat et... unlem kara azanmaya açılacak... yabancı forumdan rivayet)
--
not: başkasından kanal satın alma, başkasının mailere vb. girmemeye çalış bilgisayarından
not: yabancı forum rivayet, bir kişi kanal satın alıyor, ama o kanalı satan kişi adsense den youtube tarafından bir kaç kez yakalanmış,yanı adsense kapatılıyor bvb....o pc den açılan kanallarda , kanal satın alan kişiye bulaşıyor....neyse çok bilgi var yazmaya üşeniyorum, sorular olunca özet cevap vermeye çalışıyorum
40 50 dolar vardı o kanalda sileyim kanalı tamamen ama paramı alabiliryiim o da gidermi ?
o para olayı karısık kardesım suan benımde basıma oyle bır olay var yaklasık 500$ acıkta suan bekliyorum :S
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.