Durduk yere kanallarımın para kazanması devre dışı kaldı.

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
telif fln herhangi birşey yoktu birraz önce video yüklüuordum bi an da pat diye gitti. 2 kanalım vardı 2 sninde para kazanması devre dışı kaldı. adsense sağlam. neden bböyle oldu ? ne yapmam gerekir arkadaşlar ?

kanalının neden kapandığı mail adresine gelmiştir orayı kontroll et sorunlu kanal varsa ona göre hareket et

topluluk kurallarından felan kapanmıştır belki kanalın
sorunlu kanalı sil bence yüklü bi miktarda hitin yoksa silmekten başka çare de yok zaten sürekli para kazanma kapatılır o kanal yüzünden

topluluk kurallarından felan kapanmıştır belki kanalın
sorunlu kanalı sil bence yüklü bi miktarda hitin yoksa silmekten başka çare de yok zaten sürekli para kazanma kapatılır o kanal yüzünden

topluluk fln yok hepsi iyi durumda yazıo. şimdi oldu bi anda.

---------- Mesaj saat 13:28:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:32 civarında gönderildi. ----------

google+ yöntemi fln var onlarla açamazmıyım ben bu kanalı gitti mi şimdi tamamen ?

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account xxxxxxxx If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

You might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.

Sincerely,

The YouTube Team

Bana da oldu geçen bir hesapta. Hiç telif vs yoktu. 1 Tane video dünya genelinde engellendi yazmıştı o kadar. Dünya genelinde engellendi yazıyorsa (özeliikle dünya geneli sonradan gelirse izlenme olduktan sonra) para kazanma kapatılabilir.

Bana da oldu geçen bir hesapta. Hiç telif vs yoktu. 1 Tane video dünya genelinde engellendi yazmıştı o kadar. Dünya genelinde engellendi yazıyorsa (özeliikle dünya geneli sonradan gelirse izlenme olduktan sonra) para kazanma kapatılabilir.

o kanalda hiçbirşey yok ne telif ne dünya geneli tertemiz birz önce video yüklüyordum bi anda gitti.

malesef yt artık bu yontemle butun kanalları kapatıyor...

sorunlu kanalın para kazanma acarsın ama sonra yıne kapanır

benımde vardı oyle para kazanma actım adsensesını degıstırdım sonra tuttum bunu partnere geçirdim.

adsense zor artık

malesef yt artık bu yontemle butun kanalları kapatıyor...

sorunlu kanalın para kazanma acarsın ama sonra yıne kapanır

benımde vardı oyle para kazanma actım adsensesını degıstırdım sonra tuttum bunu partnere geçirdim.

adsense zor artık

gittimi yani napmam gerekiyor ki ? peki parayı alabilecekmiyim acaba ?

özet: 1-öcelikle ilgili şikayet alan kanalı unutacaksın.
-yapman gereken şikayet alan kanalı +google ile aç bu 24 saatı bulabilir..
sonrasından uydurmadan bir adsense açıp o kanalı oraya bağla... (kanala zırtpırt girme, unut çöp adsensene bağla kanalı) maksat 6 ay sonra değerlendırebilirsin )) yada kanalı silsen bile, önce çöp adsenseye bağla sonra sil, yoksa izi kalırsa diper uyarıu alan kanallarınında para kazanma kapanır...
--
2-iğer kanallarıda hepsini +google ile aç... gri para ları dediğim işlemi yaptıkdan sonra yenıde para kazanmayı aç, para kazanma açınca kontrol et, adsense numaranı _? yoluna devam et...
--
3 aydır konu hakkında araştırma yapıyorum, benım kadar kafa yoran yoktur bu işe :D okadar iddalıyım..
başka ip ucu: diğer kanallarını para kazanma açıp normal adsensene bağladığında, hergun kontrol et bir hafta boyunca, videolarının tumunu para kazanmaya kapat, sonra 5 dk sonra aç... o esnada unlem işareti belirebilir, o unlemli videoları acımadan sil... (bunuda google telifli şiklayetli bildirimlerde öel olarak yapıyormuş, yanı bir ciddi şikayet esnasında adsensen ve bazı guncel yukleme yapolan kanallar manuel bakılıyormuş, o esnada unlemıde o google çalışanı atıyormuş, ytanı madem senın ispat et... unlem kara azanmaya açılacak... yabancı forumdan rivayet)

--
not: başkasından kanal satın alma, başkasının mailere vb. girmemeye çalış bilgisayarından
not: yabancı forum rivayet, bir kişi kanal satın alıyor, ama o kanalı satan kişi adsense den youtube tarafından bir kaç kez yakalanmış,yanı adsense kapatılıyor bvb....o pc den açılan kanallarda , kanal satın alan kişiye bulaşıyor....neyse çok bilgi var yazmaya üşeniyorum, sorular olunca özet cevap vermeye çalışıyorum

gittimi yani napmam gerekiyor ki ? peki parayı alabilecekmiyim acaba ?

eğer o kanal maillerde gösteriliyor ise youtube o kanalı sen acarsın yt kapatır :S malesef 2 3 gune kanal ac kapat yaparsın ve dıger kanallarıda kapatır :S farklı adsensen varsa oraya geçir ama yıne kapanır o kanal

eğer o kanal maillerde gösteriliyor ise youtube o kanalı sen acarsın yt kapatır :S malesef 2 3 gune kanal ac kapat yaparsın ve dıger kanallarıda kapatır :S farklı adsensen varsa oraya geçir ama yıne kapanır o kanal

40 50 dolar vardı o kanalda sileyim kanalı tamamen ama paramı alabiliryiim o da gidermi ?

---------- Mesaj saat 13:47:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:47:03 civarında gönderildi. ----------

özet: 1-öcelikle ilgili şikayet alan kanalı unutacaksın.
-yapman gereken şikayet alan kanalı +google ile aç bu 24 saatı bulabilir..
sonrasından uydurmadan bir adsense açıp o kanalı oraya bağla...
--
2-iğer kanallarıda hepsini +google ile aç... gri para ları dediğim işlemi yaptıkdan sonra yenıde para kazanmayı aç, para kazanma açınca kontrol et, adsense numaranı _? yoluna devam et...
--
3 aydır konu hakkında araştırma yapıyorum, benım kadar kafa yoran yoktur bu işe :D okadar iddalıyım..
başka ip ucu: diğer kanallarını para kazanma açıp normal adsensene bağladığında, hergun kontrol et bir hafta boyunca, videolarının tumunu para kazanmaya kapat, sonra 5 dk sonra aç... o esnada unlem işareti belirebilir, o unlemli videoları acımadan sil... (bunuda google telifli şiklayetli bildirimlerde öel olarak yapıyormuş, yanı bir ciddi şikayet esnasında adsensen ve bazı guncel yukleme yapolan kanallar manuel bakılıyormuş, o esnada unlemıde o google çalışanı atıyormuş, ytanı madem senın ispat et... unlem kara azanmaya açılacak... yabancı forumdan rivayet)

--
not: başkasından kanal satın alma, başkasının mailere vb. girmemeye çalış bilgisayarından
not: yabancı forum rivayet, bir kişi kanal satın alıyor, ama o kanalı satan kişi adsense den youtube tarafından bir kaç kez yakalanmış,yanı adsense kapatılıyor bvb....o pc den açılan kanallarda , kanal satın alan kişiye bulaşıyor....neyse çok bilgi var yazmaya üşeniyorum, sorular olunca özet cevap vermeye çalışıyorum

bu yazı çok karışık geldi bana ya :D

40 50 dolar vardı o kanalda sileyim kanalı tamamen ama paramı alabiliryiim o da gidermi ?

o para olayı karısık kardesım suan benımde basıma oyle bır olay var yaklasık 500$ acıkta suan bekliyorum :S

o heasbı sılınce dıger kanallar acılmaz.. google plus ile acabilirsin belki kardesım

o para olayı karısık kardesım suan benımde basıma oyle bır olay var yaklasık 500$ acıkta suan bekliyorum :S

hadi ya tüh :( şimdi ben kanalı tamamen komple silecem demi otomatik diğer kanalın para kazanması aktif olacak ? yeni kanal actığımda sıkıntı olmadan devam edebileceğim demi ?

para kazanma ya a kanalın yakalandı. b c kanalımdan uyarılar sonucu hepsi para kazanmaya kapandı...
ne yapmalıyım ?

1-uyarı alan kanalı +google ile aç, sonrasında gri renkli olacak para kazanma, para kazanmayı aktif et. bunu yaptığında adsense değiştirme hakkı eldeediyorsun ;) ... uydurma kullanılmaz adsense hesabına kanalını bağla.
2-diğer uyarı alan kanallar + google yap aç, para kazanmayı aktif et...
3-sonradan +google ile aktif ettiğin kanallarını, para kazanmasını aç, ama o kanallarını kontrol et. unlem işaretliler çıkabilir, onları sil temizle... hata kanalda iken para kazanmaları kapat , yenıden aktif et... 7 gun boyuna ciddi kontrol et...
--
daha özeti ne olabilir ? 3 aylık çalışmanın bilmem :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri