Durduk yere ödeme geldi

• Kullanıcı yCoMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

yCoMeN

Kayıtlı Üye
Adsenseye bağlı 2 kanalım vardı ve bu kanalların getirisi XXX tl civarı idi.
Fakat adsenseye XXX'den hariç 350 tl daha fazla para kesinleşmiş, durduk yere.
Adsenseye başka kanal veya web site ekli değil.

Sizce bu sıkıntı çıkartır mı ?
Bu ödemeyi öderler mi ?
Bunun sebebi sizce nedir ?

(Gelir göstermek forumsa suç biliyorum.Fakat başka şekilde nasıl anlatabilirim çözemedim.)

Son düzenleme:
Adsenseye bağlı 2 kanalım vardı ve bu kanalların getirisi 150 tl civarı idi.
Fakat adsenseye 500 tl para kesinleşmiş, durduk yere.

Bu ödemeyi öderler mi ?

(Gelir göstermek forumsa suç biliyorum.Fakat başka şekilde nasıl anlatabilirim çözemedim.)

xx gelir vardı xxx oldu şeklinde belirtebilirsiniz. mantıken en mantıklısı budur. yani fazladan para geldiğini anlatmış olursunuz fakat sanmıyorum bir şey denileceğini. Kazanç paylaşımı kazanç konusunda gövde gösterisi yapanlar için yasak diye biliyorum.

Çıkmaz bende 2 kere kanalsız adsenseden ödeme aldım fakat bir senedir böyle havadn para göndermiyorlar ayıp ediyorlar

Bu ödemeyi öderler mi ?

üzümünü ye bağını sorma

Bu ödemeyi öderler mi ?

Geçen aynı konu açıldı boşver sıkıntı etme öderler :)

Arada oluyor öyle, çeşitli sebepleri varmış. Bir kaç kere fazla kesinleşmişti benimde sıkıntı olmadı. İnşallah sıkıntısız yaparlar ödemeleri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende yazın 5k civarı havadan para almıştım saolsun düşünceliler arada hediye gönderiyolar :D

Quizden kanalım atılmıştı 4 haneli ödemesi vardı tam ona sövücekken bunu gördüm.
Üzülsem mi sevinsemmi bilemedim. :)

xx gelir vardı xxx oldu şeklinde belirtebilirsiniz. mantıken en mantıklısı budur. yani fazladan para geldiğini anlatmış olursunuz fakat sanmıyorum bir şey denileceğini. Kazanç paylaşımı kazanç konusunda gövde gösterisi yapanlar için yasak diye biliyorum.

Teşekkürler düzelticem.

Bunun sebebi videonda bi urunun reklami cikmistir ve o senin reklamin uzerinden ulasarak o urunu satin aldigi icin bunun karsiliginda belli bir yuzdesini size yatiriyor diye biliyorum

Mobilim yazim hatasi olabilir.

geçmiş olsun dostum 20 sinde kanalın kapanacak :D :D 110 TL para vardı ay sonu 577 TL kesinleşti ve imkansızdı yani adsense açıldığından bu yana 110 tl mi ne kazandıydı kesinleşende 577 TL gözüküyordu 20 sinde kapandı asfafafa inşallah sana aynısı olmaz

ulan bi bize göndermiyolar şu hediyeleri aksine olanı kapatırlar kansız s..refsizler sahtekarlar

"Ah bize denk gelmez ki öylesi" diyeceğim ama illa ki onun derinlerde bir yerde bir alakası bağlantısı vardır. Google kanalsız günahını vermez :)

hocam seni arıyorum nerelerdesin. sana bi güzel bi kötü haberim var... hem sevinci hemde hüznü bir arada yaşayacaksın ama sevincin daha baskın olacak. en kısa zamanda skype de görüşelim.

"Ah bize denk gelmez ki öylesi" diyeceğim ama illa ki onun derinlerde bir yerde bir alakası bağlantısı vardır. Google kanalsız günahını vermez :)

Bana bir kere göndermişlerdi sonra o hediyenin 100 misli karşılığı benden aldılar (:

Fazladan kesinleşmesinin nedeni çıkan reklamlarda pahalı bi ürün olur izleyen ona tıklayıp alışveriş yaparsa böyle güzel para verir ama beymenden 10k lık ürün olsa anca 350 verir :) Bi kaç alışveriş olmuş demekki.Hatta bunu görebilceğin sayfada varda aklımda değil şu an.

gelen tutar xxx hane demi hocam.
o benim para olması lazım. yetkililer yanlışlıkla başkasına yatırdık demişti..
ibanımı veriyorum, sana zahmet yatırır mısın :p :D

şaka bir yana, bazen fazladan kesinleşmeler oluyor (yani oluyormuş)
benim hesaplarda henüz öyle bi güzellik olmadı..
varsa yoksa %22-60 arası kesinti :)

neyse buna şükür diyelim, sende bu şansından dolayı işlere daha sıkı sarılırsın artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri