Acı bir gerçek var beyinleri konuşunca biraz gerizekalı gibi duruyor ama tam tersi çok üstünler bizden, sana yaptığım bir testi anlatayım;
Bir gün kafeye gittim tek başıma, telefonumu prize taktım ve kablosu tam yürüyüş yolu üzerine denk geldi, herkesin geçtiği yere.
20 tane bizim gibi odun adam geçti 15 tanesi kabloya takıldı.
20 kız geçti sadece 2 tanesi takıldı onlar da kezbandı
Sayıları temsili verdim, bu küçük testte bile kadınların bizden daha detaylı ve ayrıntıyı görecek şekilde düşündükleri ortada.
Birkere her türlü kandırılacaksınız, ben bile bunları bilmeme rağmen her seferinde kanıyorum

ipleri ele alma çabası erkeğin gücüne karşı olan hasetliğinden kaynaklanıyor o da biliyor ki yüzyıllar boyu hiçbir kadın erkek kadar güçlü olamadı olamayacak ama kendini kandırmak istiyor garibim

ondan bizden nefret ederler içten içe. Erkeğe acı çektirmek hoşlarına gider, kadınlaşan erkek de ağladıkça senin gibi zevkten dört köşe olurlar

yanlış anlama bazı şeyleri anla diye seni örnek verdim.
Özet; koyver gitsin, kadında mantık arama, kadını arama o seni bulsun kadına bir de kafamı yoracağız o yorsun, daha çok detay var, bilinçaltına bazı mesajlar gönderiyorum sen farkında olmadan kadınlara karşı çekiciliğin artacak