Durum vahim beyler işler karıştı

Konu başlığını görünce Google tüm spamcıları mahkemeye verecek falan zannettim bir de konuya girer girmez gördüm kısmını okuyunca neye uğradığımı şaşırdım yemin ediyorum.Bence sil kardeşim yaptığın hem suç hem ayıp hem sana zarar veriyor.

mesaj editlendi teşekkürler

ne yazmışsın be birader :) cidden öyle ama sürekli kendilerini daha üstün gösterme ve ipleri ellerine alma çabasındalar. ayrıca üç kağıt ve oyun çevirmede üstlerine yoktur. biz yalan söylemeyi beceremeyiz o yüzden yakalanırız ama kızlar öyle mi hayır yalan söylediğini yakala emin ol seni suçlu çıkarır yakalamasaydın aramız böyle olmazdı tüm suçlu sensin derler

ya kardeşim sevgiline güvenemyip keylogger atmıssın daha ne güvensin sana Allah askına naparsa yapsın bir insanı herseyiyle kabul etmyiorsan hayatından çıkarmalısın ayrıca kızın ablasının şovunu gördüm iğrendim diyorsun akıl var mantık var sen onu görünce bu kızı seviyorsan zaten kaldırman lazımdı o emaılı ortadan

1sn bile dusunme terk et !
Zararin neresinden onersen kardir.

1sn bile dusunme terk et !
Zararin neresinden onersen kardir.
hocam zaten terk ettim ki sevgili değiliz ama mailler geliyor sürekli devamlı olarak
örneğin biriyle haberleşiyor işte kahve içelim falan şeytan diyor git ordan geç görsün seni

ya kardeşim sevgiline güvenemyip keylogger atmıssın daha ne güvensin sana Allah askına naparsa yapsın bir insanı herseyiyle kabul etmyiorsan hayatından çıkarmalısın ayrıca kızın ablasının şovunu gördüm iğrendim diyorsun akıl var mantık var sen onu görünce bu kızı seviyorsan zaten kaldırman lazımdı o emaılı ortadan
hocam keyloggerden haberi yok kişinin. Güvenmemekte çok iyi yapmışım çünkü güvenip daha fazla kaptırsaydım kendimi daha çok hırpalanırdım. bence herkes sevgilisinin bilgisayarına önce keylogger yüklemeli

hocam zaten terk ettim ki sevgili değiliz ama mailler geliyor sürekli devamlı olarak
örneğin biriyle haberleşiyor işte kahve içelim falan şeytan diyor git ordan geç görsün seni

hocam keyloggerden haberi yok kişinin. Güvenmemekte çok iyi yapmışım çünkü güvenip daha fazla kaptırsaydım kendimi daha çok hırpalanırdım. bence herkes sevgilisinin bilgisayarına önce keylogger yüklemeli

sana iyi forumlar hocam

ne yazmışsın be birader :) cidden öyle ama sürekli kendilerini daha üstün gösterme ve ipleri ellerine alma çabasındalar. ayrıca üç kağıt ve oyun çevirmede üstlerine yoktur. biz yalan söylemeyi beceremeyiz o yüzden yakalanırız ama kızlar öyle mi hayır yalan söylediğini yakala emin ol seni suçlu çıkarır yakalamasaydın aramız böyle olmazdı tüm suçlu sensin derler

Acı bir gerçek var beyinleri konuşunca biraz gerizekalı gibi duruyor ama tam tersi çok üstünler bizden, sana yaptığım bir testi anlatayım;

Bir gün kafeye gittim tek başıma, telefonumu prize taktım ve kablosu tam yürüyüş yolu üzerine denk geldi, herkesin geçtiği yere.

20 tane bizim gibi odun adam geçti 15 tanesi kabloya takıldı.

20 kız geçti sadece 2 tanesi takıldı onlar da kezbandı :)

Sayıları temsili verdim, bu küçük testte bile kadınların bizden daha detaylı ve ayrıntıyı görecek şekilde düşündükleri ortada.

Birkere her türlü kandırılacaksınız, ben bile bunları bilmeme rağmen her seferinde kanıyorum :) ipleri ele alma çabası erkeğin gücüne karşı olan hasetliğinden kaynaklanıyor o da biliyor ki yüzyıllar boyu hiçbir kadın erkek kadar güçlü olamadı olamayacak ama kendini kandırmak istiyor garibim :) ondan bizden nefret ederler içten içe. Erkeğe acı çektirmek hoşlarına gider, kadınlaşan erkek de ağladıkça senin gibi zevkten dört köşe olurlar :) yanlış anlama bazı şeyleri anla diye seni örnek verdim.

Özet; koyver gitsin, kadında mantık arama, kadını arama o seni bulsun kadına bir de kafamı yoracağız o yorsun, daha çok detay var, bilinçaltına bazı mesajlar gönderiyorum sen farkında olmadan kadınlara karşı çekiciliğin artacak :D

Acı bir gerçek var beyinleri konuşunca biraz gerizekalı gibi duruyor ama tam tersi çok üstünler bizden, sana yaptığım bir testi anlatayım;

Bir gün kafeye gittim tek başıma, telefonumu prize taktım ve kablosu tam yürüyüş yolu üzerine denk geldi, herkesin geçtiği yere.

Sayıları temsili verdim, bu küçük testte bile kadınların bizden daha detaylı ve ayrıntıyı görecek şekilde düşündükleri ortada.

Birkere her türlü kandırılacaksınız, ben bile bunları bilmeme rağmen her seferinde kanıyorum :) ipleri ele alma çabası erkeğin gücüne karşı olan hasetliğinden kaynaklanıyor o da biliyor ki yüzyıllar boyu hiçbir kadın erkek kadar güçlü olamadı olamayacak ama kendini kandırmak istiyor garibim :) ondan bizden nefret ederler içten içe. Erkeğe acı çektirmek hoşlarına gider, kadınlaşan erkek de ağladıkça senin gibi zevkten dört köşe olurlar :) yanlış anlama bazı şeyleri anla diye seni örnek verdim.

Özet; koyver gitsin, kadında mantık arama, kadını arama o seni bulsun kadına bir de kafamı yoracağız o yorsun, daha çok detay var, bilinçaltına bazı mesajlar gönderiyorum sen farkında olmadan kadınlara karşı çekiciliğin artacak :D
yaw git gece gece bütün incelikleri anlattın D: :D :D deşifre etme mevzuyu :D

öyle ama cidden çok zekiler. dediklerinize katılıyorum sonuna kadar ama sorun şu bende aşırı derece takma olayı var herkes umursama takma desede ben takıyorum bu huyumdan dolayı sürekli kaybediyorum ben. Ayrıca cidden erkeğe acı çektirmek hoşlarına gidiyor başıma gelen bir olayı anlatayım ben size

kızın birinin evinin altında tam 1 saat bekledim inmedi neymiş sinirliymiş bana. sonra meğersem beni gizliden izliyor evden bu 1 saat oldu gittim evinin ordan uzaklaştım mesaj attı " gittin :( " diye bilmem anlatabildim mi hocam. cidden bundan zevk alıyorlar

mailler geliyor sürekli olarak'tan tam olarak ne yaptığını şimdi daha iyi anladım :) ayrıca

"bence herkes sevgilisinin bilgisayarına önce keylogger yüklemeli"

gece gece kahkaha attırdın Allah ta seni güldürsün :D :D :D

öyle ama cidden çok zekiler. dediklerinize katılıyorum sonuna kadar ama sorun şu bende aşırı derece takma olayı var herkes umursama takma desede ben takıyorum bu huyumdan dolayı sürekli kaybediyorum ben. Ayrıca cidden erkeğe acı çektirmek hoşlarına gidiyor başıma gelen bir olayı anlatayım ben size

kızın birinin evinin altında tam 1 saat bekledim inmedi neymiş sinirliymiş bana. sonra meğersem beni gizliden izliyor evden bu 1 saat oldu gittim evinin ordan uzaklaştım mesaj attı " gittin :( " diye bilmem anlatabildim mi hocam. cidden bundan zevk alıyorlar

Hocam niye bekliyorsun ki :D Salak yerine koydurmayın kendinizi özellikle kızlar kullanmayı çok sever bırakın sizi seviyosa değer veriyosa zaten restini çekersin oda ertesi günü veya ogün arar gerekirse acımayın sövün kızlar sert erkeklerden peşinde koşanlardan daha çok hoşlanırlar :D

mailler geliyor sürekli olarak'tan tam olarak ne yaptığını şimdi daha iyi anladım :) ayrıca

"bence herkes sevgilisinin bilgisayarına önce keylogger yüklemeli"

gece gece kahkaha attırdın Allah ta seni güldürsün :D :D :D

yanlışmıyım hocam, inanın çok güzel yöntem sizin çok sevdiginiz ama karşı tarafa güvenemediğiniz zamanlarda çokta güzel yöntem. hem sizin geleceğiniz daha güven altında olur.

[MENTION=5133]ErdoganUrcu[/MENTION] hocam biraz macho ol. Bu sekilde biryere varamadigin gibi kadinlarinda maskarasi olursun.Sen kacan ol, kovalamayi birak.

Hocam niye bekliyorsun ki :D Salak yerine koydurmayın kendinizi özellikle kızlar kullanmayı çok sever bırakın sizi seviyosa değer veriyosa zaten restini çekersin oda ertesi günü veya ogün arar gerekirse acımayın sövün kızlar sert erkeklerden peşinde koşanlardan daha çok hoşlanırlar :D

maço olun diyorsun yani :) o olayda 7 ay önceki sevgilim zamanında olmuştu :D bu kızda değil onuda belirteyim. Bunu abim hep yapar sürekli sert davranır kalp kırar ama kazanan o oluyor ben yapamıyorum başaramıyorum bunu herkesi iyi görüyorum hiç bir kötülükleri yokmuş gibi

---------- Mesaj saat 04:33:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:32:25 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=5133]ErdoganUrcu[/MENTION] hocam biraz macho ol. Bu sekilde biryere varamadigin gibi kadinlarinda maskarasi olursun.Sen kacan ol, kovalamayi birak.

kovalayan değilim de 1 defa bekledik benim salaklığım geldi açıkçası ertesi gün ne hata yaptığımı anladım cidden çok pişman olmuştum. ama iş işten geçmişti işte

yanlışmıyım hocam, inanın çok güzel yöntem sizin çok sevdiginiz ama karşı tarafa güvenemediğiniz zamanlarda çokta güzel yöntem. hem sizin geleceğiniz daha güven altında olur.

Benimde kız arkadaşım şifresini değiştirmiş feysinin, deneye deneye buldum:D (cia alert) giriyorum arasıra bakıyorum bişeyler var mı 2 sene önceki sevgilisiyle konuşssada arkadaşlıktan öteye gitmiyor kontrol ettiğimi bilmediği halde güveniyorum bende haliyle güven çok önemli hocam ilişkilerde kızların çoğuna güven olmuyor malesef :(

Bak gördün mü, nasıl herşey tüm parçalar yerine oturuyor. Sen erkek olarak doğduğunda böyle ince ruhlu ve kadın için üzülecek bir yapı da değilsin tamamen doğaya güçlü erkek olarak geliyorsun, şimdi çok acı birşey söyleyeceğim kabul etmek de ben de zorlanıyorum. O güçlü erkeği ilk kadınsılaştıran kim biliyor musun? Annen, analarımız. İsteyerek yapmıyor ama erkeği oğlunu törpülüyor. Çünkü o da bir kadın ve bunu farkında olmadan yapıyor herşey içgüdüsel. Kadınlar iç güdüsel olarak erkeğin üstünlüğüne karşı sürekli savaş halindeler, erkeği törpülüyorlar kendilerinden beter ediyorlar sonra ne oluyor? Kafaya takıyoruz, ince düşünüyoruz çünkü biz doğamızdan uzaklaştırıldık o dünyaya gelen güçlü senden eser kalmadı törpülenerek :)

Birgün ing. kursunda bir kızla tanıştım, evliydi. Kocası ile flört zamanlarına kadar geldi sohbetimiz, birgün eşine çok kızdığını ve onu bilerek biriyle aldattığını ve bunu yaparken nasıl zevk aldığını anlatırkenki halini görsen sonra eşini peşinden süründürdüğünü kendine yalvarttığını öyle bir hazla anlatıyordu ki resmen dedim mazoşist bu kadın kendisine de söyledim manyak mısın kadın dedim :) erkeğine acı çektirmekten resmen zevk alıyordu her halinden belliydi. Bu da benden bir örnek :)

Bak gördün mü, nasıl herşey tüm parçalar yerine oturuyor. Sen erkek olarak doğduğunda böyle ince ruhlu ve kadın için üzülecek bir yapı da değilsin tamamen doğaya güçlü erkek olarak geliyorsun, şimdi çok acı birşey söyleyeceğim kabul etmek de ben de zorlanıyorum. O güçlü erkeği ilk kadınsılaştıran kim biliyor musun? Annen, analarımız. İsteyerek yapmıyor ama erkeği oğlunu törpülüyor. Çünkü o da bir kadın ve bunu farkında olmadan yapıyor herşey içgüdüsel. Kadınlar iç güdüsel olarak erkeğin üstünlüğüne karşı sürekli savaş halindeler, erkeği törpülüyorlar kendilerinden beter ediyorlar sonra ne oluyor? Kafaya takıyoruz, ince düşünüyoruz çünkü biz doğamızdan uzaklaştırıldık o dünyaya gelen güçlü senden eser kalmadı törpülenerek :)

Birgün ing. kursunda bir kızla tanıştım, evliydi. Kocası ile flört zamanlarına kadar geldi sohbetimiz, birgün eşine çok kızdığını ve onu bilerek biriyle aldattığını ve bunu yaparken nasıl zevk aldığını anlatırkenki halini görsen sonra eşini peşinden süründürdüğünü kendine yalvarttığını öyle bir hazla anlatıyordu ki resmen dedim mazoşist bu kadın kendisine de söyledim manyak mısın kadın dedim :) erkeğine acı çektirmekten resmen zevk alıyordu her halinden belliydi. Bu da benden bir örnek :)

kesinlikle öyle hocam, genel düşünce kadınlar karşı tarafa acı çektirdiği zaman zevk alıyor ve mutlu oluyorlar. aslında sert çıkıp kabaca davranırsak kazanan biz olacağız ben 1-2 sert çıkıyorum ağladığını görüyorum sonra ben özür diliyorum ama buda onu haklı çıkartıp gene ipleri onun eline veriyor. belki de ağlama falan tamamen bir oyundur ki olabilir bu oyundur bence

---------- Mesaj saat 04:38:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:36:44 civarında gönderildi. ----------

Benimde kız arkadaşım şifresini değiştirmiş feysinin, deneye deneye buldum:D (cia alert) giriyorum arasıra bakıyorum bişeyler var mı 2 sene önceki sevgilisiyle konuşssada arkadaşlıktan öteye gitmiyor kontrol ettiğimi bilmediği halde güveniyorum bende haliyle güven çok önemli hocam ilişkilerde kızların çoğuna güven olmuyor malesef :(

hocam kesinlikle çok önemli mesela bir ara aradım teldeyken şifresini istedim vermedi sonra hasta geldi çok yoğunuz dedi kapattı baktım facebook a girmiş yani birşeyler karıştırıyor ki hemen girdi temizlemeye. kesinlikle kız arkadaşını gizliden izlemek iyidir büyük bir zarardan kurtuluyorsun

İlk doğduğu zamanki Caner, ilk doğduğu zamanki Erdoğan, ilk doğduğu zaman ki Koray... İşte gerçek gücümüz orda, saf törpülenmeyen halimiz. O hala içimizde, o erkeklik hiçbir zaman yok olmaz. Sadece kadın tarafından sindirilir, zincirlere vurulur. O içindeki doğaya yüzyıllar boyu meydan okumuş herşeyi dize getirmiş Erdoğan'ı uyandır, umursamaz tavrını geliştir bu tavır o Erdoğan'ın zincirleri kırmasını sağlayacak, ondan sonra kadın seçme hakkın elinde olucak, bir düşünsene kadın seni seçmedi diye ağlıyorsun? Şimdi tüm anlattıklarımı düşün kadın seni seçmedi diye ağlıyorsun bak cidden acı ama güldüm:) Eyy Erdoğan erkeksin sen güç ve seçme hakkın elinde atalarımız mağarada saçından kadını tuttu seçti sürükledi istediğini aldı biz çok eşliyiz işte saf yontulmamış erkek tavrı mağara adamında vardı :) tabi ki şiddetten bahsetmiyorum burda tavrı işaret ediyorum, üstünlüğü.

Daha fazla ifşa etmeyelim bayanlar da var aramızda eminim beni okuyanlar da vardır:) hadi uyuyun cicişler :D

İçindeki Erdoğan'ı serbest bırak ölü adam yeniden uyandığında her konuda hakim sen olucaksın. Daha gençsin normal süreçtesin, bu son mesajımdır i uykular :)

ilk doğduğu zamanki caner, ilk doğduğu zamanki erdoğan, ilk doğduğu zaman ki koray... Işte gerçek gücümüz orda, saf törpülenmeyen halimiz. O hala içimizde, o erkeklik hiçbir zaman yok olmaz. Sadece kadın tarafından sindirilir, zincirlere vurulur. O içindeki doğaya yüzyıllar boyu meydan okumuş herşeyi dize getirmiş erdoğan'ı uyandır, umursamaz tavrını geliştir bu tavır o erdoğan'ın zincirleri kırmasını sağlayacak, ondan sonra kadın seçme hakkın elinde olucak, bir düşünsene kadın seni seçmedi diye ağlıyorsun? şimdi tüm anlattıklarımı düşün kadın seni seçmedi diye ağlıyorsun bak cidden acı ama güldüm:) eyy erdoğan erkeksin sen güç ve seçme hakkın elinde atalarımız mağarada saçından kadını tuttu seçti sürükledi istediğini aldı biz çok eşliyiz işte saf yontulmamış erkek tavrı mağara adamında vardı :) tabi ki şiddetten bahsetmiyorum burda tavrı işaret ediyorum, üstünlüğü.

Daha fazla ifşa etmeyelim bayanlar da var aramızda eminim beni okuyanlar da vardır:) hadi uyuyun cicişler :d

içindeki erdoğan'ı serbest bırak ölü adam yeniden uyandığında her konuda hakim sen olucaksın. Daha gençsin normal süreçtesin, bu son mesajımdır i uykular :)

熟練した十分なおやすみ :d :d :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri