Durup Dururken Ünlem! Genel Sorunmu ?

• Kullanıcı okan6526
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Benim bahsettiğim bunlar değil hocam. Bugun sabahdan beri olan birşey. Dün sorun yokdu. Şuan Para kazanmaya açıyorum. Açılan açılıyor. Açılmayan hiç soru işaretine düşmeden direk ünlem oluyor.

Aynen farkettim bende az önce yanlış anlamışım, löp diye ünlem geldi 5 saniyede.

Bende bu sorun şöyle oluştu. Yaklaşık iki gündür ana kanallarımdan birinde soru işaretinin dolara dönüşmemesi sorunu vardı. Ne yaptıysam hangi yöntemi uyguladıysam dolar işareti yanmadı. Bende ünleme dönüşmemesi için ara ara para kazanmayı kapatıp açtım fakat sonuç yoktu soru işaretleri devamlı yanıyordu. Fakat aynı videoyu başka bir kanalıma attığımda bu sorunla karşılaşmadan belirli bir süre sonra soru işaretleri dolara dönüyordu. Bu bahsettiğim kanala iki gün önce iki tane ünlem gelmişti son yüklediğim videolardan. Onları hemen silip yeniden yükledim ama malesef ondan sonra da dolar ışığı yanmadı.

Hal böyle olunca şöyle bir düşünce oluştu bende. Acaba ünlem gelen kanallar belirli bir inceleme yada karantinaya alınıyor ve yüklenen videoların inceleme işlemi daha uzun mu sürüyor, dolara kolay kolay dönüşmüyor mu? Şu anda bu kanalıma hangi videoyu atarsam atayım hemen ünleme dönüşüyor. Youtube un tamamen yeni bir özelliğiyle karşı karşıyayız. Umarım geçici bir durumdur. Geçici olmazsa bu işten çok zarar ederiz gibime geliyor.

İnşallah geçici bir durumdur. Bende de sorun aynı ? işaretinden direk ünleme geçiş yaptı. 2 kanalımda da aynen böyle oldu.

g+ ile kanalların para kazanmalarını açtım.videoların yarısından fazlasına ünlem gelmiş ne anladık bu işten

Partnere geçip ünlem gelen tüm videolarını aktif edebilirsiniz. Eğer bu sorun geçici değilse herkes partnerlere yüklenecek bence.

Sorun Düzelmeye Başladı Galiba Arkadaşlar deneme yapın.

Pardon düzeltiyorum Aynı Sorun.. Fakat 1-2 saat önce hemen ünleme dönüşürken Şuan 10-15 saniye sonra dönüşüyor.

ben de sabahtan 4 video yükledim 3 tanesi direk ünleme düştü eğer yt böyle bi sisteme geçtiyse yandık demektir... :(

Evet aynı sorun bende de devam etmekte. Umarım geçici bir sorundur. Yeni bir uygulamaysa hiç hayırlı olmayacağı kesin.

merak ettiğim bi nokta var acaba daha önceden para kazanmaları kapatılan kanalların ki mi hemen ünleme düşüyo... yani şüpheli kanal gibi.. hiç para kazanması kapanmamış tamamen temiz bi kanalda deneyen oldu mu..

merak ettiğim bi nokta var acaba daha önceden para kazanmaları kapatılan kanalların ki mi hemen ünleme düşüyo... yani şüpheli kanal gibi.. hiç para kazanması kapanmamış tamamen temiz bi kanalda deneyen oldu mu..

Hayır hocam hayır genel sıfır kanala at aynı yani.

Evet benim kanalın para kazanma kapanma gibi bir sorunu hiç olmadı. Tamamen temiz bir kanal yani. Fakat sorun yine var. Bu Tamamen yeni bir uygulama, bir karalisteye alma, karantinaya alma gibi birşey gibime geliyor. İki gün önce iki videom inceleniyordan ünleme dönüştü ve o dakikadan sonra dolar ışığını yakamadım hangi videoyu attıysam bu kanala. Gerçekten vahim bi durum.

ünlemli videoları silip adsenseye bağlasam birşey olurmu acaba

Bu iş tamamen kanala özel bir durum arkadaşlar. Yani aynı video bir kanalda ünlem verirken bir başka kanalda sorunsuz yüklenebiliyor. Var bi sıkıntı ama bakalım ne olacak.

Şu soruların cevabını hala net bir şekilde alabilmiş değilim.

Partnere geçince gelmeyecekmi şimdi bu ünlem?

Partnerdeki arkadaşlardada durum aynı mı, gelen ünlem varmı?

Arkadaşlar kanala yüklediğim videoları para kazanmaya açınca ünlem olmuştu. Ben o iki videoyu başka kanala atıp denemek istedim.

İsimlerini değiştirmeden attım. Ve tekinin para kazanmasını açtım aynı şekilde aradan 15 saniye sonra ! oldu.

Lakin diğerinin sonuna yazı yazdım örnek etiket gibi. Daha sonra para kazanmasını açtım direk $ oldu. Valla şuan işler karışık bakalım neler bekliyor bizi..

Aynı vidyoyu etiketli ve açıklamalı bir şekilde 2 kez çektim direk ünleme düştü ama az önce etiketsiz ve açılamasız yükledim. Feedler gönderildikten sonra para kazanmaya açtım şu an şu an soru işaretinde bakalım.

Düzenleme: Malesef ünlem oldu.

---------------------------------------------------

Şimdiki ünlem durumu diğerlerinden farklı dostum. Bu konular işe yaramaz malesef.

Aynı vidyoyu etiketli ve açıklamalı bir şekilde 2 kez çektim direk ünleme düştü ama az önce etiketsiz ve açılamasız yükledim. Feedler gönderildikten sonra para kazanmaya açtım şu an şu an soru işaretinde bakalım.

Düzenleme: Malesef ünlem oldu.

---------------------------------------------------

Şimdiki ünlem durumu diğerlerinden farklı dostum. Bu konular işe yaramaz malesef.

Evet farkettim sonradan, 5 saniyede dönüyor maalesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri