Durup Dururken Ünlem! Genel Sorunmu ?

• Kullanıcı okan6526
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Zaten bu ünlem olayı düzelmezse eğer bu iş gerçekten biter. Şimdiye kadar yüklenmiş videolardan gelen gelirle idare edilir sadece. Umarım bu geçici bir sorun yada bugdur. Resmi bi açıklama da yok sanırım şu ana kadar. Bir de yurtdışını araştıralım bakalım durum nasıl.

Zaten bu ünlem olayı düzelmezse eğer bu iş gerçekten biter. Şimdiye kadar yüklenmiş videolardan gelen gelirle idare edilir sadece. Umarım bu geçici bir sorun yada bugdur. Resmi bi açıklama da yok sanırım şu ana kadar. Bir de yurtdışını araştıralım bakalım durum nasıl.

Aynen hocam bir zahmet dizilere bakın da diziler başladı. Yoksa kayıt etmekle uğraşmayacağım.

fazla büyütüyorsunuz bence bu olayı .Bu olay bitmez .

Şimdi başıma gelen olay. Yüklediğim video para kazanmayı açar açmaz ünleme düştü. Ama güzel yanı bu video için para kazanmayı ispatlayın maili gelmedi.

Youtube un sonu olcağını düşünmüyorum. Kaldı ki Adsenselerde yapamadık. Ünlemler fln uğraşamadık. Geçeriz Partnere. Odamı olmadı yüklücez 1000 vidyo 500 ü sağlam geçse yeter dicez.. Başka yol yok.

Youtube un sonu olcağını düşünmüyorum. Kaldı ki Adsenselerde yapamadık. Ünlemler fln uğraşamadık. Geçeriz Partnere. Odamı olmadı yüklücez 1000 vidyo 500 ü sağlam geçse yeter dicez.. Başka yol yok.

siz böyle dedikçe youtube daha da ağırlaştırıyor şartları, olan temiz çalışanlara oluyor.

Yuksek izlenimli ve aboneli kanalimda sorun yok dolar isareti oluyor kisa surede fakat baska kanalda denedigimde unleme dusuyor videolar.

siz böyle dedikçe youtube daha da ağırlaştırıyor şartları, olan temiz çalışanlara oluyor.

Bende özgün çalışıyorum temiz çalışıyorum, Fakat özgünde belli seviyede para kazanmak 4-5 ay hatta yılları bulabiliyor. Bu seviyeye ulaşana kadar da Spamla takviye ediyorum kendime. Youtube ye teslim olmucaksınz benimde 3 kere para kazanmalarım kapandı 1.de 9 kanalda 2.de 17 kanalda 3.de 19 kanalda Ama Pes etmedim.. Youtube ağırlaştırıyorsa bizde ağırlaşıyoruz bence hergün botlara yeni özellikler geliyor. artık otomasyon son sisteme dayandı.

Zaten derken anlamadım? Normalde ünleme düşen videolar için mail geliyor. Bugün başlayan furyada yok.

ilk dediğiniz kısım doğru.Fakat bugünkü furyada en azından ben ve 1-2 arkadasım ? olacak videoların ? olmadan direk ünleme düştüğünü farkettik.Yani ? muhabbeti sanırım kalkıyor artık yada kalktı.

Bu ünlemler bana Adsenseyi bıraktırdı .Artık tamemen partnerdeyim .

Bende özgün çalışıyorum temiz çalışıyorum, Fakat özgünde belli seviyede para kazanmak 4-5 ay hatta yılları bulabiliyor. Bu seviyeye ulaşana kadar da Spamla takviye ediyorum kendime. Youtube ye teslim olmucaksınz benimde 3 kere para kazanmalarım kapandı 1.de 9 kanalda 2.de 17 kanalda 3.de 19 kanalda Ama Pes etmedim.. Youtube ağırlaştırıyorsa bizde ağırlaşıyoruz bence hergün botlara yeni özellikler geliyor. artık otomasyon son sisteme dayandı.

spam çalışanlara bir şey demiyorum ama bazıları aşırıya kaçıyor. bunlar elini nereye atsa orayı mundar ediyor. toplulukçular, sahte telifçiler vs... piyasayı allak bullak ettiler. çok acayip bir yer oldu youtube. bunun sonucunda da youtube iyice ağırlaştırdı kuralları. benim isyanım buna.

Arkadaşlar sakin bir şekilde beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Herkes bu durum için bir şeyler denesin.

Mesela ben denediğim olayı anlatayım sizlere.

2 video attığımda direk olarak para kazanma açınca ? işaretinden ! çevirmişti. Ben de o iki videoyu deneme kanalıma atıp bakmak istedim.

1. Videonun ismini değiştirmeden attım. (Para kazanma açtığımda ünlem oldu)
2. Videonun ismini değiştirerek attım. (Para kazanma açtığımda ünlem olmadı direk $ yandı)

Bu durumu test etmek adına. İçerisinde video olan eski bir kanala atacağım bu videoları bakalım sonuç ne olacak...

Arkadaşlar Kanaldaki videoların para kazanma açarken 30 vidyonun para kazanması açılanlar açılıyor. Diğer Soru İşareti (?) olanlar direk ünlem oluyor.?

Sorun sadece bendemi Yoksa Genel mi?:confused:

Aynen az önce 2 video yükledim öyle oldu nedense aynı videoları pekçok kişi yüklemiş neden bende dolar ünlem oldu anlayamadım

Video içerisinde Reklamla Para Kazan kutucuğunu işaretleyip, altında bulunan Yayın içi Truewiev ve yer paylaşımlı reklam kutucuklarını kaldırdığımızda da sorun çözüldü bende.

Arkadaşlar evet herkes bir şeyler denesin, bir şeyler keşif etmeye çalışsın. Açık bulmaya çalışalım. Mesela 1 saattir uğraşıyorum. Bir kanalıma başka bir kanaldan 5 tane film fragmanı çektim 4 ü ünlem verdi bir tanesi direk $ yandı. İhtarlı kanalım ise direk ünlem veriyor. Diğer kanalıma da dizi atıyorum ve direk $ yanıyor. Bu söylediklerim adsense için arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri