pynrs
Yasaklanmış
Geçmiş olsun inşallah geçici bi sorundur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kayıt edip attığım diziler direk dolar oluyor. Başkasından çektiğim fragmanlar direk ünlem oluyor.
Youtube aynı kimlik/imza bilgilerine sahip videoaları denetlemeyemi başladı acaba, o halde ilk atanın videosu kalır, ilk atandan hiç değiştirmeden çalanın videosı ünleme düşer.
Bu sadece bir varsayım, hiç sanmıyorum böyle olacağını.
Olursa büyük bir değişim olur bu durum.
Youtube aynı kimlik/imza bilgilerine sahip videoaları denetlemeyemi başladı acaba, o halde ilk atanın videosu kalır, ilk atandan hiç değiştirmeden çalanın videosı ünleme düşer.
arkadaşlar dolar tıklayın ticarı hak kısmında kendi içeriğimi seçin açıklama kısmına kendi çekimimdir yazın,ünlem işareti kalkıyor.
ünlem hemen kalkıyor.video inceleniyor,yani soru işaretine düşüyor,
siz daha bu konudamısınız arkadaşlar yapmayın etmeyin anormal bişey değil ki? gitti ! geldi yerine ..
Şu anda gözlemdiğim ! işareti ? görevi görüyor.Yani youtube incelemiyor videoları![]()
siz daha bu konudamısınız arkadaşlar yapmayın etmeyin anormal bişey değil ki? gitti ! geldi yerine ..
Şu anda gözlemdiğim ! işareti ? görevi görüyor.Yani youtube incelemiyor videoları![]()
Kardeşim kafana göre element uydurma tahmin ediyor olabilirsin lakin ben dün ünleme düşen videolarımın hepsini biraz önce farklı kanalımda aktif ettim.
Şuanda net bir şey söylemek saçmalık olur lakin dediğin de doğru olabilir ama bunu söylemek şuan için erken biraz daha beklememiz gerekiyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim..
anlayamadık tam olarak eminmisiniz bu konuda kaynak olarak?
İyide ünlem gelince para kazanma açılmıyor ki arkadaşlar. Siz nasıl yüklüyorsunuz videoları ünlemli mi bırakıyorsunuz. Tamam soru işareti gitti ünlem geldi ama ünlem gelince dolara dönmedikten sonra nasıl para kazanacaksınız??
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.