Durup Dururken Ünlem! Genel Sorunmu ?

• Kullanıcı okan6526
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kayıt edip attığım diziler direk dolar oluyor. Başkasından çektiğim fragmanlar direk ünlem oluyor.

Kayıt edip attığım diziler direk dolar oluyor. Başkasından çektiğim fragmanlar direk ünlem oluyor.

Youtube aynı kimlik/imza bilgilerine sahip videoaları denetlemeyemi başladı acaba, o halde ilk atanın videosu kalır, ilk atandan hiç değiştirmeden çalanın videosı ünleme düşer.

Bu sadece bir varsayım, hiç sanmıyorum böyle olacağını.
Olursa büyük bir değişim olur bu durum.

Youtube aynı kimlik/imza bilgilerine sahip videoaları denetlemeyemi başladı acaba, o halde ilk atanın videosu kalır, ilk atandan hiç değiştirmeden çalanın videosı ünleme düşer.

Valla aynı şekilde bottan çektiğim bir kanalda ünlem e düşen video diger kanalda da düşüyor ama bunun yanında onlarca videoda sıkıntı olmadan devam ediyor. Dediğiniz gibi olsa tüm videolarda olmaz mıydı? Yeni yeni oturmaya başlayan bi özellikse eğer işimiz var :S

Olabilir ihtimal var bence. 5 fragmandan 4 ü ünleme düştü. 1 tanesi dolar oldu. O dolar olan vidyoyu kopyaladığım kanal kaldırmış sonradan fark ettim. Umarım bununla bir ilgisi yoktur.

bu demektir ki Bu zamanda adsense ile çalışılmaz partner kanallarım sapasağlam duruyor adsense kanallarım berbat duruma düştü

arkadaşlar dolar tıklayın ticarı hak kısmında kendi içeriğimi seçin açıklama kısmına kendi çekimimdir yazın,ünlem işareti kalkıyor.

arkadaslar deneme icin birkac unleme dusen video gosterirseniz denemek isterim. Kisa olsun.

Beyler video ile alakası yok ünlemin.
Az önce youtube video editörden 1video hazırladım.
2 Adet resim ve youtube müzik kütüphanesinden bir mp3 seçtim video ünleme düştü :D

---------- Mesaj saat 02:19:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:17:51 civarında gönderildi. ----------

ünlem hemen kalkıyor.video inceleniyor,yani soru işaretine düşüyor,

Bunu sakın yapmayın, bu itiraz etmek demek. İtirazının youtube ekibi tarafından incelemeye alınır. Ve genelde rededilir videonuz ünleme düşer, Bunu sık sık tekrarlarsanızda kanalınız kapatılır.

Kendi kaydımı yaptığım bi video anında ünleme düştü. Bence soru işareti olayının hızlandırılmış versiyonu bu.

Durum bu sabahta aynı. İnceleme süresi düne göre biraz daha uzamış ama videolara ünlem gelmeye devam ediyor. Sor işaretini eskisi gibi dolar ışığını yakmak için değiştirmeye çalışıldığı anda da anında ünlem geliyor ve para kazanma aktifleşmişyor.

siz daha bu konudamısınız arkadaşlar yapmayın etmeyin anormal bişey değil ki :) ? gitti ! geldi yerine ..

Şu anda gözlemdiğim ! işareti ? görevi görüyor.Yani youtube incelemiyor videoları :)

musleranın dediği gibi adamlar bize göre güncelleme yapıyor :D para kazanmayan videoları para kazanmaya Title yöntemi ile açıyorduk yt yetkılılerı şimdi bu unlem olayını buna göre geliştirmıs olabılırler ytpara.com da youtube ajanları olmasın bız ne çözüm bulsak 3 gün sonra bozuyorlar

siz daha bu konudamısınız arkadaşlar yapmayın etmeyin anormal bişey değil ki :) ? gitti ! geldi yerine ..

Şu anda gözlemdiğim ! işareti ? görevi görüyor.Yani youtube incelemiyor videoları :)

Kardeşim kafana göre element uydurma tahmin ediyor olabilirsin lakin ben dün ünleme düşen videolarımın hepsini biraz önce farklı kanalımda aktif ettim.

Şuanda net bir şey söylemek saçmalık olur lakin dediğin de doğru olabilir ama bunu söylemek şuan için erken biraz daha beklememiz gerekiyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim..

İyide ünlem gelince para kazanma açılmıyor ki arkadaşlar. Siz nasıl yüklüyorsunuz videoları ünlemli mi bırakıyorsunuz. Tamam soru işareti gitti ünlem geldi ama ünlem gelince dolara dönmedikten sonra nasıl para kazanacaksınız??

Kardeşim kafana göre element uydurma tahmin ediyor olabilirsin lakin ben dün ünleme düşen videolarımın hepsini biraz önce farklı kanalımda aktif ettim.

Şuanda net bir şey söylemek saçmalık olur lakin dediğin de doğru olabilir ama bunu söylemek şuan için erken biraz daha beklememiz gerekiyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim..

Yanlış yönlendirme yapmıyorum benim görüşlerim bu yönde.Dün öğlenden beri ? ile hiç karşılaşmadım .Videoları atıyorum para kazanmasını toplu sekilde açıyorum f5 yapıyorum % 10 luk kısmı ! olarak görünüyor .? Hiçbir videomda olmadı.

Buna dayanarak En azından youtube inceleniyor olayını dünden beriyapmıyor.Bu bir açıkta olabilir hala güncellemeler devam ediyorda olabilir.

---------- Mesaj saat 09:03:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:03:03 civarında gönderildi. ----------

anlayamadık tam olarak eminmisiniz bu konuda kaynak olarak?

Cevabı kaanbulut a yazdım sadece kendi görüşlerimdir.

---------- Mesaj saat 09:05:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:03:49 civarında gönderildi. ----------

İyide ünlem gelince para kazanma açılmıyor ki arkadaşlar. Siz nasıl yüklüyorsunuz videoları ünlemli mi bırakıyorsunuz. Tamam soru işareti gitti ünlem geldi ama ünlem gelince dolara dönmedikten sonra nasıl para kazanacaksınız??

? gelen videoyu birçok arkadaşımız title-etiket ve açıklama değiştirerek para kazanmaya çeviriyodu.Birçok arkadasımızda direk ? olanları siliyor ( bende ? olanları silerim uğraşmam)

? olan videodan nasıl değişiklik yapmadan kazanamıyorsan ! dede kazanmazsın yani direk silmen gerekir.

Ben şu anda para kazanma kapalı olarak yüklüyorum videoları arkadaşlar. Çünkü bir süre sonra soru işareti ünleme dönüyor e o videoda çöp oluyor. Eğer bu bir güncelleme ise işler düzeleme kadar bu şekilde yükleyip; Eğer ki düzelirse daha sonra açmayı düşünüyorum para kazanmaya. En azından kanallar güncel kalsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri