Durup Dururken Ünlem! Genel Sorunmu ?

• Kullanıcı okan6526
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ben videoları yükleyip toplu olarak para kazanmalarını açıyorum 150 video yükledim 30 dakika sonra para kazanmalarını aktif yaptım sadece 2-3 tanesi ünlem yedi gerisi açıldı öyle deneyin :)

çoğu kanalımı kontrol ettim bende herhangi bi ünlem yok arkadaşlar. dün 50 ye yakın video attım farklı kanallara bottada herhangi bir uyarı yok. çok ilginç bir durum cidden.

ünlem çıkan arkadaşlar neden ünleme geldiğini çözebildiniz mi?

çoğu kanalımı kontrol ettim bende herhangi bi ünlem yok arkadaşlar. dün 50 ye yakın video attım farklı kanallara bottada herhangi bir uyarı yok. çok ilginç bir durum cidden.

ünlem çıkan arkadaşlar neden ünleme geldiğini çözebildiniz mi?

Çözemedik malesef. Kendi kendine oluşan bir durumdu. Kanallarda da herhangi bir sorun yoktu. Yanlız dediğim gibi iki gün önce iki videom ünleme düşmüştü. Ondan kaynaklı sanmıştım ilk zamanlarda. Belirli bir süre tedbir uygulama gibi. Ama onunla ilgili olmadığını sorun diğer kişilerde de oluşunca anladım. Bekliyecez bakalım. Yapacak pek bir şey yok şu anda.

hocam genel sorun değil galiba 1 tane telif bulunan kanalıma video yüklüyorum direk ünleme dönüşüyor fakat temiz olan kanala yükleme yaptığımda para kazanma açılıyor yeni birşey galiba

Nereden baksanız 10 deneme yaptım hepsi birbiri ile uyuşmuyor maalesef şuan için net bir şey söylemek mümkün değil arkadaşlar.

En temizi bekleyip görmektir. Youtube amcam güncelleme de yapıyor olabilir. Veya ödeme zamanı geldi diye aksilikler oluyor olabilir en iyisi beklemek..

Bencede en sağlıklısı beklemek. Bu şekilde çünkü yüklenen videolara yazık oluyor. Para kazanma açılır açılmaz ünlem geliyor hemen. En sağlıklısı bekleyip görmek dediğiniz gibi.

bu günlerde en güzeli kanal açıp dediğiniz gibi içlerini boş bırakmak video atmak mantıklı değil . Sabah baktığım da bir çok kanalımdaki videolar ünlem almış

Çok enteresan ya ağzımı hayra açayım da benim hiç bir kanalımda ünlem gelmedi ne bugün ne dün

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Sanırım bu sorun herkes te de yok. Yoksa burası ayağa kalkardı. Yotube işinin sonu gibi birşey anlamına gelir çünkü böyle birşey. Video at video at hepsi ünleme düşsün. Sadece bugüne kadar atılan videolardan para kazanılır gerisi gelmezdi. Tabi işin Adsense ve Partner boyutu da var. Bu sorun şu anda Adsense ye has gibi duruyor ama Genel bir uygulama ise Partnere de yansıması yakındır. Diliyorum ki sadece geçici bir durum olsun her ay sonu yaşanan soru işareti problemi gibi. Fakat dediğim gibi herkeste bu sorun yok ki insanlar başka şeylerden bahsetmişler forumda bu konu yerine. Eğer herkeste bu sıkıntı yoğun olarak yaşansa ortalık karışırdı burada. Beklemekten başka çare yok şu anda. Hayırlısı bakalım.

Bu ünlemin tek çaresi partnere geçmek zannedersem.

videoları etiketsiz açıklamasız yükleyip ışıkları o şekilde yaktım,henüz ünlem yok

Açıklama - Etiketsiz yükledim yine direk ünlem oldu

Evet malesef etiketsiz ve açıklamasız yüklemekte işe yaramıyor bu ünlemler karşısında. Şimdi bir videoyu o şekilde yüklemeyi deniyecem yeniden hiç sorunsuz bir kanalda daha. Bakalım ne olacak.

Bu sorun yeni açılan kanallarda var herhalde. Eski kanala aynı videoyu at bi şey yok yeni kanala at ? değilde direk ünlem veriyo

Her videoda ünlem olmuyor bu arada Bazı videolarda oluyor.

1 kanalın kopyasını yaptım 4 tane bota bağlı hepside 1.kopya da
100 videodan 5 video kalmış ( ünlem 95 tane silmiş )
diğerleri 3-5 eksik hep.kanaldan kanala değişiyor.

Hangi tür kanallarda oldu bu ünlem olayı? Onları incelemek lazım bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri