Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kanal eski miydi?
eski kanalların ne durumda hocam?
edit: eski kelimesini küfür olarak sansürlemiş![]()
aynen video atıorum hemen dakka geçmior ünleme düşüyor.
yok hocam yenı kanalım . bazıları oluyor bazıları olmuyor hocam kafayı yemıs youtube![]()
hocam kanal eski miydi?
eski kanalların ne durumda hocam?
edit: eski kelimesini küfür olarak sansürlemiş![]()
eski kanallar derken hocam _
Silinen videonun parası kesin olarak alınır mı? Çünkü videoyu silince kazandırdığı para analytics ten düşüyor.
analytics'e yansımışsa eğer alırsın. Ayrıca sildiğin zaman analyticsden videoya bak ismi yerine video kimliği çıkar. Yani onun parasınıda alırsın.
arkadaşlar dolar tıklayın ticarı hak kısmında kendi içeriğimi seçin açıklama kısmına kendi çekimimdir yazın,ünlem işareti kalkıyor.
Evet hocam video kimliği görünüyor. Ancak kazandırdığı para 0 olarak görünüyor. Sanırım daha sonra adsenseden de düşüyor bunlar kesinti zamanı.
ben çok sildim hiç sıfır gözükmedi ne kazandırdıysa o kadar yazıyordu yanında. Eğer sen analytics yansımadan sildiysen videoyu o zaman sıfır gözükebilir. Bir videonun kazandırdıgı analyticse yansıması 2 gün sürüyor neredeyse.
Kısa bir sorum olacaktı. Yeni konu açmak istemedim.
Video attım 15bin kere izlendi sonra dünya geneli geldi. Ozamana kadarki izlenmeden birşeyler kaparmıyım yoksa uçtu gitti mi ?
Kısa bir sorum olacaktı. Yeni konu açmak istemedim.
Video attım 15bin kere izlendi sonra dünya geneli geldi. Ozamana kadarki izlenmeden birşeyler kaparmıyım yoksa uçtu gitti mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.