Durup Dururken Ünlem! Genel Sorunmu ?

• Kullanıcı okan6526
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
??? neler oluyor arkadaşlar böyle giderse bittik biz :(

aynen video atıorum hemen dakka geçmior ünleme düşüyor.

hocam seninde yeni kanal mı? kaç günlük?

---------- Mesaj saat 23:25:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:24:00 civarında gönderildi. ----------

yok hocam yenı kanalım . bazıları oluyor bazıları olmuyor hocam kafayı yemıs youtube :D

kaç günlük dostum bilgilendirirsen sevinirim?

2-3 kanalım var izlenimleri iyi para kazanması hala kapalı durumda. ona göre açıp adense bağlamayı planlıyorum

Eski yeni fark etmiyor arkadaşlar. Ben 1 yıllık kanalımda da yoğun olarak bu sorunu yaşıyorum, 6 aylık kanalımda da aynı sorun var. Sorun tüm kanallarda tüm kategorilerde. Sanki youtube yeni bir algoritma deniyor. Ama kesin olan bir şey var ki bu iş böyle giderse durum kötü olur. İnşallah geçici bir sorun yada bir update dir.

Yt - yt video kopyaladığım kanalım vardı para kazanması kapalıydı denedim gerçekten de yanmayanlar anında ünleme düştü.
ama özgün kanalımda şu ana kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım. Özgün kanalım için ilk önce test kanalıma yükleyip daha sonra ana kanalıma yüklüyorum yine de ünlem çıkmadı. Acaba youtube ünlemi neye göre yapıyor?

video yüklüyorum anında ünleme düşüyor

Silinen videonun parası kesin olarak alınır mı? Çünkü videoyu silince kazandırdığı para analytics ten düşüyor.

Silinen videonun parası kesin olarak alınır mı? Çünkü videoyu silince kazandırdığı para analytics ten düşüyor.

analytics'e yansımışsa eğer alırsın. Ayrıca sildiğin zaman analyticsden videoya bak ismi yerine video kimliği çıkar. Yani onun parasınıda alırsın.

analytics'e yansımışsa eğer alırsın. Ayrıca sildiğin zaman analyticsden videoya bak ismi yerine video kimliği çıkar. Yani onun parasınıda alırsın.

Evet hocam video kimliği görünüyor. Ancak kazandırdığı para 0 olarak görünüyor. Sanırım daha sonra adsenseden de düşüyor bunlar kesinti zamanı.

bu yazı çıkıyor
Videonuz para kazanma özelliği için henüz onaylanmadı. YouTube'un isteğinizi işleme alması için videonuzun ticari kullanım haklarıyla ilgili bilgiler gerekir.

arkadaşlar dolar tıklayın ticarı hak kısmında kendi içeriğimi seçin açıklama kısmına kendi çekimimdir yazın,ünlem işareti kalkıyor.

Seninki sanırım şansına kalkmış.

Tokyo gezimde çektiğim bir videoyu ekledim bugün direk ünlem oldu. Hani doğal ses vardı kayıtta dedim duymadığım müzik falan mı var diye tekrar sesi kaldırıp gene yükledim. Yine aynı oldu. Dediğin yolu denedim bu seferde video hazırlamakta kullandığın yazılımın lisansını istediler. Gönderdik bakalım ne zaman düzelecek.

Evet hocam video kimliği görünüyor. Ancak kazandırdığı para 0 olarak görünüyor. Sanırım daha sonra adsenseden de düşüyor bunlar kesinti zamanı.

ben çok sildim hiç sıfır gözükmedi ne kazandırdıysa o kadar yazıyordu yanında. Eğer sen analytics yansımadan sildiysen videoyu o zaman sıfır gözükebilir. Bir videonun kazandırdıgı analyticse yansıması 2 gün sürüyor neredeyse.

Kısa bir sorum olacaktı. Yeni konu açmak istemedim.

Video attım 15bin kere izlendi sonra dünya geneli geldi. Ozamana kadarki izlenmeden birşeyler kaparmıyım yoksa uçtu gitti mi ?

ben çok sildim hiç sıfır gözükmedi ne kazandırdıysa o kadar yazıyordu yanında. Eğer sen analytics yansımadan sildiysen videoyu o zaman sıfır gözükebilir. Bir videonun kazandırdıgı analyticse yansıması 2 gün sürüyor neredeyse.

Yaklaşık 1 ay önce yüklediğim bi videoydu ve 2-3 gün önce sildim hocam analytics e de yansımıştı kazancı. Ben de kazanç kalır diye biliyordum ama 0 görününce vazgeçtim diğerlerini de silmekten. Teliften kaçmak için silicektim riske atmıyim şimdi. En iyisi özele almak.

Video attım 15bin kere izlendi sonra dünya geneli geldi. Ozamana kadarki izlenmeden birşeyler kaparmıyım yoksa uçtu gitti mi ?

alırsınız kazancı telif eşleşen ve ya dünya geneli gelene kadar ki zaman da apara kazanma açık adsenseye bağlıysa işlemişse kazancınız ödenir.

Youtube analytics bölümünde o dünya engeli gelen videonun yanına kazanç yansımışsa alırsın.

"Kanalınız henüz hiç görüntülenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lütfen yarın tekrar kontrol edin."

Yazdığı için sanırım kazancın yansıması şansa artık(:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri