Durup Dururken Ünlem! Genel Sorunmu ?

• Kullanıcı okan6526
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bir kaç kişi haricinde kimse konuya yazmıyor başka kimsenin ünleme düşmüyor mu?
tecrübeli kişileri davet edelim:

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=10]JiTeM[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=144]M.A.A[/MENTION] [MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] @Bin1903

rahatsızlık için özür dilerim arkadaşlar/yöneticiler sizdede aynı sorun var mı?

hocam 3-4 gündür kanallarıma girmiyodum botla kontrol ettiğim için.sizin için baktım hiç bi videom ünlem değil bot'dada ünlemden silinen video sayım 3 günde 6 tane.binlerce videom var o yüzden o rakam normal benim için.

hocam 3-4 gündür kanallarıma girmiyodum botla kontrol ettiğim için.sizin için baktım hiç bi videom ünlem değil bot'dada ünlemden silinen video sayım 3 günde 6 tane.binlerce videom var o yüzden o rakam normal benim için.

anladım hocam sağolasın teşekkür ettim yorumun için

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=10]JiTeM[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=144]M.A.A[/MENTION] [MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] @Bin1903

bende yok valla :D

Benim 2-3 gundur bu sorun var bugun baktim 700k lik videom unleme dusmus botta otomatik silmis. Unleme dusen videonun parasini alabiliyor muyuz bu arada ?

Benimde ünleme düşen videolarım oldu ama şu anda para kazanma kapalı olduğu için artık önemi yok :)

İşin ilginç tarafı bu sorunun herkeste olmaması dediğiniz gibi. Hayır kanallara bakıyorum temiz problemi olmayan kanallar ünlem çıkanlar. İlginç bi karantina yada gözlem altına alma sistemi var bu youtubenin. Bu ünlemin neye göre nasıl geldiğini bi anlasak. Tamamen random mu geliyor nedir. Anlayamadık bu olayı???

2 gün önce sildiğim ünlemli videoların bugün mailleri gelmiş. Sildikten sonra geldi mail. Şimdi nasıl geri bildirim yapıcam video yok. :)

dün para kazanması kapandı kanallar, G+'la açtım ! olanları direkt sildim, onların mailleri daha yeni düşüyor.
+ bugünde ünleme düşen videoların bildirimleri geliyor.
Yt iyice suyunu çıkardı işin.
:D

Sil sil video kalmadı kanallarda.

uzun süremi durdu kanalında ünlemli videolar?
nasıl bir mail geldi?

Videoları yükledikten sonra para kazanmasını açtım. Açar açmaz ünleme düştü. Ünleme düşer düşmez para kazanmayı kapatıp sildim. 1 dakika bile sürmedi yüklememle silmem. Mail gelmedi diye sevinirken 2 gün sonra gelen mail;

Videoları yükledikten sonra para kazanmasını açtım. Açar açmaz ünleme düştü. Ünleme düşer düşmez para kazanmayı kapatıp sildim. 1 dakika bile sürmedi yüklememle silmem. Mail gelmedi diye sevinirken 2 gün sonra gelen mail;

teşekkürler..anladığım kadarıyla adsenseye bağlı diğer kanalları etkilemiyor,dünya engeli ihtarı gibi

arkadaşlar 3 gün önce açtığım kanalda 100 küsür video vardı az önce para kazanmaya açtım ve sondan başayarak (ilk yüklediğim videodan) 2 şer 2 şer dolarları açıyorum şuan 50 videodan 6 tanesi falan ünleme düştü ve şöyle bir şey fark ettim. ünlem çıkan videolar genellikle youtubeda resmi kanalı olan videolar. atıyorum piepewpow kanalından bi video yüklenmiş ve bunun dolarını açınca direk ünleme düşüyor.

sizde buna dikkat eder misiniz? teorim gerçek olacak mı bakalım..

Hocam bazı kanallarım'da dusuyor bazıların'da dusmuyor sebebını anlamadım ama sorunun devam ettıgı kesın .

Arkadaşlar Son durum nedir?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Ünlem şenliklerine ben de katıldım. 3 videoma ünlem gelmiş. toplam 8 videom var. hepsi 1 yılı aşkın yüklü. Yeni video da yüklemiyorum kanala. ama para kazanması kapalıydı 4 aydır. 5 gün önce açtırdım. Önce abonelerimin tümü silindi. Şimdi de ünlem :/ Para kazanmayı kapattım tüm videolarda.

edit : bu arada ünlem gelen 3 video para kazanma açıldıktan sonra editlediğim videolardır. etiket ve açıklamalarını güncelledim. Tesadüf müdür bilemem ama o 3 videoya ünlem geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri