KimLanBunLaR
Yasaklanmış
Bi miktar abone alacağım arkadaşlar. Hızlı olması önemli ilgilenen kişiler pm veya [email protected] üzerinden iletişime geçebilir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
komisyonsuz 25 dolar 1-12 saat içinde tamamlanır.
![]()
![]()
12 dolarlık servis günde kaç abone getiriyor hocam? sağlıklı mıdır? 12 dolar 65 tl desek sizde karınızla birlikte 75 tlye sağlarsanız piyasada en ucuzu sağlarsınız. şuan 90-100 tlden gidiyor piyasa.
3 ay garantili şekilde dünyanın en iyi sisteminin sahibiyim. İsteyenler smmturk.com üzerinden online şekilde alabilirler. Düşme asla olmaz.
Hocam günde ne kadar abone gönderiyorsunuz ?
Bütün yabancı panellerde günlük 50-300-500 abone gönderilir yazıyo, ama öyle değil. Ben 1k abone aldım, 20 günde 120 abone geldi dahada gelmiyo. Denemeden yabancı panallere fazla para göndermeyin.
Bütün yabancı panellerde günlük 50-300-500 abone gönderilir yazıyo, ama öyle değil. Ben 1k abone aldım, 20 günde 120 abone geldi dahada gelmiyo. Denemeden yabancı panallere fazla para göndermeyin.
Yt güncellemeleriyle aboneler gitmeye devam ediyor mu ? En son yt güncellemesiyle tüm abonelerim uçmuştu
Günceldir
Smmturk.com yardımcı olabiliriz hocam , günde 100-500 arası gönderiyoruz .
---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------
Bizim sistemde güncellemeye takılmıyor ek olarak 3 ay garantilidir.
bana da 500 abone lazım yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.