son durum nedir aln arkadaslar geri donerse sevinirim
[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] ile güzel bir çalışma gerçekleştirdik kendisi oldukça memnun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
son durum nedir aln arkadaslar geri donerse sevinirim
Arkadaşlar deneme amaçlı 1k abone aldım 24 saat oldu
Abonelerin hepsi uçtu bilginize
Tabiki de düşmeyecek hocamrica ediyorum iyi geceler
Düşmenin her zaman mümkün olduğunu söyleyen siz misiniz? Burada çok farklı konuşmuşsunuz. Tabiki whatsappta "kesinlikle düşme yok, günlük minimum 600 kanal yapıyorum" sözünüzü de unutmamak gerek![]()
Mesela kurallara göre bu konuyu açan eleman sadece "YALAN VAAT"ten banlanabilir. Bir şikayet konusuna ve kurallara göre ceza vermeye bakar.
Mesela ben bir kanal satsam ve "kapanmayan kanal" diye bunu fahiş fiyattan pazarlasam o kanal kapandığında ben suçlu duruma düşerim. Çünkü yalan söylemiş olurum. Ek olarak yapılan ticaret ahlakına da aykırı, başkaları "düşerse telafi sağlanır" adı altında yaptığı satışlara siz düşme olmasına rağmen DÜŞMEYEN ABONE diye reklamlayım aslında kural dışı rekabet içine giriyorsunuz.
Konu ile alakalı polemiğe girmeyeceğim, görüşümü bildirmek hem bir üye hem de yönetim kadrosunda biri olarak boynumun borcudur.
Umarım herkesin işi rast gider.
[MENTION=13077]erola[/MENTION] [MENTION=60864]djmahony80[/MENTION] telafileriniz sağlandı mı? sağlandı ise bana dönüş yaparsınız pm ile
Deneme amacli 1 kanal alınmıştı, düsme olmadi. 2.kanali da verdik samimiyeti icin Tarik hocama tesekkur ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.