Düşmeyen Türk Youtube Abonesi

• Kullanıcı TarikTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Arkadaşlar deneme amaçlı 1k abone aldım 24 saat oldu
Abonelerin hepsi uçtu bilginize

19.06.2021 tarihinden sonra aldığımız siparişlerde düşüş yaşadık, düşüşün sebebi youtube un yeni bir güncelleme yayınlamasıdır. Konuyu 20 de açtığım için malesef forumdan arkadaşlar üzerinden kanıtlayamıyorum fakat en kısa sürede gönderimlere tekrar başlıyoruz.

Ayrıca gönderim yaptığım herkese her zaman düşüşün mümkün olduğunu ve en fazla 5 kanal aldığımı söyledim, ve bir çok kişiden önden ücret talep etmedim çünkü tekrar söylüyorum düşüş her zaman her an yaşanabilir bunun önüne geçemeyiz fakat müşteri memnuniyeti açısından tekrar gönderim sağlamaya başladığımız zaman fazla fazla gönderim yapıp bu sorunları çözeceğiz, anlayışınız için teşekkürler

Mesela kurallara göre bu konuyu açan eleman sadece "YALAN VAAT"ten banlanabilir. Bir şikayet konusuna ve kurallara göre ceza vermeye bakar.

Mesela ben bir kanal satsam ve "kapanmayan kanal" diye bunu fahiş fiyattan pazarlasam o kanal kapandığında ben suçlu duruma düşerim. Çünkü yalan söylemiş olurum. Ek olarak yapılan ticaret ahlakına da aykırı, başkaları "düşerse telafi sağlanır" adı altında yaptığı satışlara siz düşme olmasına rağmen DÜŞMEYEN ABONE diye reklamlayım aslında kural dışı rekabet içine giriyorsunuz.

Konu ile alakalı polemiğe girmeyeceğim, görüşümü bildirmek hem bir üye hem de yönetim kadrosunda biri olarak boynumun borcudur.

Umarım herkesin işi rast gider.

Düşmenin her zaman mümkün olduğunu söyleyen siz misiniz? Burada çok farklı konuşmuşsunuz. Tabiki whatsappta "kesinlikle düşme yok, günlük minimum 600 kanal yapıyorum" sözünüzü de unutmamak gerek :)

Polemiğe girmek istiyorsanız özelden ya da whatsapp dan yazabilirsiniz, 2 haftadır yaptığımız gönderimlerde sorun yoktu 20.06.2021 tarihinden sonra girilen siparişlerde sorun oluştu. Smm panellere verdiğimiz fiyattan perakende hizmet vermemize rağmen küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın :) 20 kanal vereceğim büyük sipariş veriyorum indirim var mı tarzı mesaj atan arkadaşlar da oldu kimsenin işini de küçümsemiyorum teklifini de küçümsemiyorum fakat bu fiyata hizmet alırken çok güzel, ama ufak bi aksilik yaşadığımız zaman en kötü biz oluyoruz :D

İndirimsiz hali bile en ucuz servisken aç gözlülük yapıp her zaman düşme riskinin oluşabileceğini bilerek herkesin elindeki tüm kanallara gönderim yapmadık, en fazla 3-5 kanal alabileceğimizi söyledik.

Ytpara dan gelen bir kaç kişi hariç kimseden ödeme dahi istemedim bunun sebebi test siparişi olması ve olası bir durumda mahçup olmamaktı. Düşme yaşanmıyorken en iyi biziz fakat bir kere düşme olduğu zaman en rezil en kötü servis biz oluyoruz. Bu iyiye iyi kötüye kötü demek değildir bu art niyetli olmaktır. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı, bu forum dışında diğer yerlerde referans için yalvaran arkadaşlar şimdi düşmanımız kesildi anlam veremiyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

Mesela kurallara göre bu konuyu açan eleman sadece "YALAN VAAT"ten banlanabilir. Bir şikayet konusuna ve kurallara göre ceza vermeye bakar.

Mesela ben bir kanal satsam ve "kapanmayan kanal" diye bunu fahiş fiyattan pazarlasam o kanal kapandığında ben suçlu duruma düşerim. Çünkü yalan söylemiş olurum. Ek olarak yapılan ticaret ahlakına da aykırı, başkaları "düşerse telafi sağlanır" adı altında yaptığı satışlara siz düşme olmasına rağmen DÜŞMEYEN ABONE diye reklamlayım aslında kural dışı rekabet içine giriyorsunuz.

Konu ile alakalı polemiğe girmeyeceğim, görüşümü bildirmek hem bir üye hem de yönetim kadrosunda biri olarak boynumun borcudur.

Umarım herkesin işi rast gider.

Kullanıcısına, forum üyesine ya da tanımadığı birisine eleman diye hitap eden birisinin söyledikleri ne kadar ciddiye alınabilir sizce?

Bilmiyorum yine de ciddiye alıp yanıt vereyim :)

Şikayet konusu açılabilir bir itirazım yok ya da "iş benden çıktı karışmıyorum" demiyorum, bir sorun oluştu bunu biz yapmadık fakat en kısa sürede düzeltmek için uğraştığımızı söylüyorum.

Geçmişte gönderim yaptığımız kanallarda düşüş olmadığı için DÜŞMEYEN ABONE diye satış yapmamız gayet normal. Eğer DÜŞMEYECEK ABONE diye satış yapsaydık haklısınız fakat öyle bir şey yapmadık.

Ayrıca eklemeyi unutmuşum, lütfen bundan sonra hitaplarınıza dikkat edin.

Son düzenleme:
Mağduriyetler giderilene kadar satış konusu kilitlenmiştir.
Mağduriyetler giderildiğinde taraflar bana ulaşıp konunun tekrar aktif edilmesini dile getirebilirler.

[MENTION=13077]erola[/MENTION] [MENTION=60864]djmahony80[/MENTION] telafileriniz sağlandı mı? sağlandı ise bana dönüş yaparsınız pm ile

arkadaştan aboneler alındı şuan için stabil duruyor rutin heryerde olduğu gibi 5 10 12 civarı günlük düşme oluyor ama 1200 1400 arası yolladığı için 1k+ üstü kalıyor sorun olmuyor

yinede en sağlıklı testi genel her yer için 48 saat sonrası görebilirsiniz

Deneme amacli 1 kanal alınmıştı, düsme olmadi. 2.kanali da verdik samimiyeti icin Tarik hocama tesekkur ederim

1 k abone satın almıştım denemek için memnun kaldım ve 2 k daha sipariş verdim teşekkürler tarık

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

Çok ilgili bi arkadaş hemen cevap yazıyor ufak düşmeleride hemen tamamlıyor teşekkürler tarık hocam

Satış aktiftir, herhangi bir düşme sorunu anlık olarak yoktur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri