Düşüş Yaşayan Var mı?

%80 düşüş var.

Dün hiç tık alamamışım. Bugün de 2 tıkım var. Türkiye'nin bloklanması ciddi zarara yol açtı.

dün düşüş vardı bugün de
Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.
diye not eklemişler

Bende de sayfo ve tbm'de %40 civarından artış var. Dil ingilizce

Adsense 1 Nisan Şakası yapıyor galiba bize geçen yıl site analytics lerde uzaydan ziyaretçi görünüyordu bu seferde böyle yapıyordur belki

Merhaba arkadaşlar bugün sayfa to oranı ve izlenme oranında yarı yarıya düşüş var bende bu düşüşü yaşayan varmı genelmi yoksa bendemi böyle. Yabancı içerik çalısıyorum

benim izlenimlerde dusus yoktur. ama enteresan bir durum var asiri derecede kanallar kapanmis bugun bunun sebebini anlayamadim. kanal cekimi yaptigim tum kanallar kapanmis ve cektigim videolarda benim kanalimdan otomatik bot tarafindan silinmis.
boyle bir problem yasayan varmi ??

sayfa to 19 lardan 10a
tbm de 0.16dan 0.08e düştü
her ay başı düşük olurdu da bu ay cıvıttı

aşırı bir düşüş var inş. gece raporlar düzelirde normale doner

Düşüşleri devam eden varmı hala arkadaşlar. Kanalım yabancı ve düşüş hala devam ediyor...

bendede ilk defa durduk yere tbm to yarı yarıya düştü, düzelirmi acaba ?

aybaşı olmasından dolayı düşüşler normaldi önceden,ama bu durum benide ürküttü açıkçası,anormal bir düşüş sözkonusu..işin ilginç tarafı videolarda reklam çıkmaya devam ediyor eskisi gibi..izlenimlerde de sorun yok ?!?!

kısa zamanda düzelmesini beklemekten başka birşey gelmiyor elden...

benimki ne saçmalıksa izlenim ve tıklar normal ama TBM düşüyor benım nedense bu 2gündür.

bugün sorun devam ediyor durdu resmen izlenimler kazançlar :S

izlenimlerde çok az bi düşüş var ama tbm ve to da yarı yarıya bi düşüş oldu son 3 gündür.. hadi hayırlısı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri