düzenlenmeyi bekliyor

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Kimbo

Kayıtlı Üye
arkadaşlar videoyöneticisinden videolara girip tüm videolarıma toplu işlem yaptım ve yaklaşık 5 saattir "düzenlenmeyi bekliyor" diyor sorun ne anlamadım

Bende de aynı sorun var düzenleme işlemini yaptı ama hala devam ediyorda kaldı

bende quizdeki bi kanalın 120 kadar reklamını açayım diye girdim,önce seninde söyledigin gibi toplu halde hepsinin reklamını aç dedim,kaldı öyle.1-2 saat bekledim,öylece duruyordu.en son baktım olmayacak,tektek hepsini kendim açtım.

neyse ben yatiim sabaha kadar düzelmezse bakarız hal çaresine :)

---------- Spam Engelliyici 03:43 ---------- Önceki Mesaj 03:42 ----------

bende quizdeki bi kanalın 120 kadar reklamını açayım diye girdim,önce seninde söyledigin gibi toplu halde hepsinin reklamını aç dedim,kaldı öyle.1-2 saat bekledim,öylece duruyordu.en son baktım olmayacak,tektek hepsini kendim açtım.

ben etiket girdim aceba ondanmı

bilemiyorum ama önemli bişey degil,düzelir beklersen.fakat ben beklemek istemedim,tektek kendim düzelttim.

şuan aynı durum bende var ne zamana kendine gelir acaba kanala birşey yapamıyorum

benimkide yaklaşık 5 6 saattir öyle kaldı iptalde edemiyorum kanala giriyom çıkıyom gene aynı.

Ben 11 saat bekledim düzeldi arada böyle kafayı yiyor yt yapcak bişey yok :D

bugün bütün kanallarımda aynısı oldu bekleyince düzeliyor tek tek açtım bende mecburen

az önce para kazanmaları açtık ve açtı ama işleniyor devam ediyordu
ama hepsini açtığı için video ortasını açtım devam ettim

bu gün açtığım 2 kanalımda aynısı oldu tek tek girdim etiket açıklama yapıştırıp açtım para kazanmalarını

arkadaşlar videoyöneticisinden videolara girip tüm videolarıma toplu işlem yaptım ve yaklaşık 5 saattir "düzenlenmeyi bekliyor" diyor sorun ne anlamadım

Bende de öyle oldu.Burda konu açtım.İşleniyorda %95 te takılı kaldı kaç tane video.Bana olur olur yazmışlardı ama olmadı.Sabaha kadar açık bıraktım bilgisayarı hala %95 işleniyorda takılı kalmıştı videolar.En sonunda silmek zorunda kaldım.

Durum bende de aynı
Çok sinir bozucu bir şey bu

düzelmeyen arkadaşlar tek tek yapmaktan başka çare yok. 1 gün beklediğimi hatırlıyorum ilk başıma geldiğinde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri