Düzenlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklı ip için de vds lazım eğer o kadar derine inilirse zor olur tahminim en fazla bunu yapabilir

Hocam dediğim ben kaç önce düşündüm araştırdım ama sonra sağolsunlar aydınlattılar ve geri dönüş yaptım :) şuan ne düşündüğünü iyi biliyorum. 1000 onaysız kanal 500 lira pazarlık 400 liraya alırım. eklerim programa her yapacağımı kanala 1k abone gönderirim kanal şekil durur. aboneler organik olmasa bile yine onun orda görünüşü yeter :p yada 10 bin kanal yapıp onları eklediğizi düşünüyorsunuz kanalım özgün gibi görünecek vs vs vs :)

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 34 (28 üye ve 6 misafir)
30 kişi alsa günde 5 kanal yapsa ohoooo quiz de gider :D

herkez basit demişte o işler öyle basit değil. ben bunu kaç ay önce düşünmüştüm. şöyleki sen programı kanalları ekleyeceksin. diyelikmi bir kanala abone atacaksın. programın teker teker tüm kanallara giriş yapıp senin kanalına abone olması gerekiyor. yani hepsine tek bir ip adresinden giriş yapıcak yani bildiğin intihar :) sonra toplu kıyım yaşarsın demedi demeyin sonra :)

Hocam ben Quiz'e 10 abone şartı geldiğinden beri bir kez bile IP değiştirerek abone olmadım kanallara. Hep aynı IP'den tek tek girip abone oldum ve daha şuana kadar kapanan kanalım olmadı [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] sağolsun.

Hocam dediğim ben kaç önce düşündüm araştırdım ama sonra sağolsunlar aydınlattılar ve geri dönüş yaptım :) şuan ne düşündüğünü iyi biliyorum. 1000 onaysız kanal 500 lira pazarlık 400 liraya alırım. eklerim programa her yapacağımı kanala 1k abone gönderirim kanal şekil durur. aboneler organik olmasa bile yine onun orda görünüşü yeter :p yada 10 bin kanal yapıp onları eklediğizi düşünüyorsunuz kanalım özgün gibi görünecek vs vs vs :)

Aklımın ucundan bile geçmedi bana 10-15 abone yeter de artar :)

Hocam ben Quiz'e 10 abone şartı geldiğinden beri bir kez bile IP değiştirerek abone olmadım kanallara. Hep aynı IP'den tek tek girip abone oldum ve daha şuana kadar kapanan kanalım olmadı [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] sağolsun.

vallahi hocam şöyle söylim sana ben kanal girişlerde hiç ip değiştirmem değişemem daha doğrusu benim ip sabit ip. 1 saat olmamıştır dün bota 90 küsür kanal ekledim ertesi gün hepsine videoları basarım artık ne zaman bitirirse yüklemeyi diye. Tamamı 1 saat önce kapandı. şöyleki bota bağlı 10 kanal vardı daha önceden bağladığım onlarda hiç sorun yok ama gelr görki dün bağladıığım 90 kanam uçmuş :) yani diyeceğim hiç belli olmaz hocam o işler

[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] Senin belirttiğin kanalları kullanıcının sayfaya tıkladıgı herhangi bir yere tıklarsa tıklasın o kanallara abone olmasınımı istiyorsun yoksa abone ol butonu eklemekmi sadece?

proxy böyle durumlarda işe yarıyor işte

vallahi hocam şöyle söylim sana ben kanal girişlerde hiç ip değiştirmem değişemem daha doğrusu benim ip sabit ip. 1 saat olmamıştır dün bota 90 küsür kanal ekledim ertesi gün hepsine videoları basarım artık ne zaman bitirirse yüklemeyi diye. Tamamı 1 saat önce kapandı. şöyleki bota bağlı 10 kanal vardı daha önceden bağladığım onlarda hiç sorun yok ama gelr görki dün bağladıığım 90 kanam uçmuş :) yani diyeceğim hiç belli olmaz hocam o işler

Hocam valla bana aylarca IP'de IP dediler her kanala giriş çıkışımda IP değiştiriyordum kanalım kapanmadı. Şimdi değiştirmiyorum 2 yıldır bu işteyim yine kıyım yaşamadım. Yaşayacağımı pek sanmıyorum. :D

[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] Senin belirttiğin kanalları kullanıcının sayfaya tıkladıgı herhangi bir yere tıklarsa tıklasın o kanallara abone olmasınımı istiyorsun yoksa abone ol butonu eklemekmi sadece?
Hocam ben ıd ve şifre ile kanalları ekleyeceğim sonra linkini vereceğim ıd ve şifre eklediğim kanallar otomatik abone olacak mantık bu .

o kadar riske girilmez derlerse. bi client oluşturulur havuz olur izin verdiğimiz youtube kanalları o havuza aktarılır. sonra biz siteden link yazdığımız zaman anında havuzdan 10 kanal abone olabilir. maximum 10 saniye içinde aboneler gelir :D facebook paneli gibi. bilenler bilir

Bu iş kolay gibi gözüksede hem zor hemde youtube bunu yemez masaüstü programı olsa aynı ip üzerinden 10 kanala girip belirlediğiniz kanala abone olmak zorunda sıkıntı yani youtube yemez , sanmıyorum.

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] banlarim seni agzını burnunu kırarım dedi bana yazamiyorum :D

Forum'da illegal aktiviteler hakkında yardım almak, yardımda bulunmak, yardım talep etmek gibi gibi gibi unsurlar yasaktır. (Abone/İzlenim/Like/DLike)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri