E-Book - Spam derdine Kesin çözüm. Ön siparişsiz Ücretsiz

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Tesekerler arkadasim. Bilginin parayla satin alinmadigi bir forum dilegiyle.

Harika bilgiler var.Herkesin yararlanmasi lazim.

Dalga geçmek demiylim istersen... kitabın son bölümünü okumanı tavsiye ediyorum

O zaman ben de size konuyu actiginiz kategoriyi tekrar incelemenizi tavsiye ediyorum..Ayrica ozel mesaj olarak gonderdiginiz tehditi de [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ve diger adminler ile paylasacagim..

Bilginize..

O zaman ben de size konuyu actiginiz kategoriyi tekrar incelemenizi tavsiye ediyorum..Ayrica ozel mesaj olarak gonderdiginiz tehditi de [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ve diger adminler ile paylasacagim..

Bilginize..

bahsettiğiniz özel mesajın başlığı Uyarı. Bence siz Mizahla-dalga geçmeyi birbiriyle karıştırdığınız gibi. Uyarıyla Tehditi de birbirine karıştırıyorsunuz. Açtığım konuda hiç bir art niyet yok hatta son bölümde ciddi bilgilerde mevcut. Kitabın en alt kısmınada

not olarak: "Bu E-kitap son günlerde Kanalı para kazanılmaya kapatılan, Ödeme alıp alamayacağının stresini yaşayan YTPARA üyelerinin Neşesini yerine getirmek ve eğlendirmek adına yazılmıştır"

not düşülmüş, ve hiç bir şekilde art niyet yok. Tehdit olarak algıladığınız özel mesajı ben herkesle paylaşayım;

"Cevap: Uyarı
Alıntı:
M00nsp3ll Nickli Üyeden Alıntı
Dalga geçmekle Mizah arasındaki farkı anlayamayıp saygısızlaşmaya devam ederseniz sizi cezalandırmak zorunda kalacağım, o konuya yazılan 5 sayfa mesaj, okuyan yüzlerce kişi gibi kitabın son kısmını okur ve mizah açısından bakarsanız sevinirim.

İyi forumlar!

Saygisizlasmak bunun neresinde? Beni oyle cocuk tehdit edemezsiniz.Karsinizda cocuk yok sizin! Siz yoneticisiniz,bu konulari sizin daha bilmeniz gerekir.Madem geyik maksatli actiniz konuyu,o zaman dogru kategoriye acin konuyu,olsun bitsin.Burada bir suru insan,sirf siz yoneticisiniz diye cok bisey bildiginizi sanip paylastiginiz seyi bir umutla inceliyor.Gidip de insanlarin umutlariyla oynamanizin alemi yok! Mizah yapacaksaniz,bunun da bir siniri ve adabi var.Yasinizi almis birisiniz,15-16 yasinda olsaniz anlarim.Bu yasta birinin bu sekilde davranmasi ne kadar yakisik alir orasi da muamma.

Ayrica bu tehditlerinizi de adminlerle paylasacagim.Umarim kendileri size gereken cevabi verirler.

Iyi forumlar.
"

içinde art niyet olmayan amacı belirtilmiş, herkesin dikkatini biraz dağıtıp eğlendirmeyi amaçlayan bir konuyu Forumda bu kadar kişinin normal karşılayıp sizin art niyet arayışıyla gerginlik yarattığınızdan dolayı, Uyarıyı Tehdit olarak algılayıp, özel mesajı adminlerle paylaşmakla beni tehdit ettiğiniz için sizi forumdan bir süre uzaklaştırıp konuyu kilitliyorum.

Bu konu yeri yanlis kategori oldugu icin ve Yanlis kategoride Yaniltici baslikla konu acildigi icin M00nsp3ll 2 gun sure uzaklastirilmis.Bu konu dolayisi ile banlanan arkadaslarin cezalari kaldirilmistir.Bu konunun yeri geyik bolumu olsa ne kimse bir sey diyebilirdi,nede Harun ceza alabilirdi ancak yanlsi kategori ve yaniltici baslikdan dolayi Monsp3ll uzaklastirilmistir.

Bu konu yeri yanlis kategori oldugu icin ve Yanlis kategoride Yaniltici baslikla konu acildigi icin M00nsp3ll 2 gun sure uzaklastirilmis.Bu konu dolayisi ile banlanan arkadaslarin cezalari kaldirilmistir.Bu konunun yeri geyik bolumu olsa ne kimse bir sey diyebilirdi,nede Harun ceza alabilirdi ancak yanlsi kategori ve yaniltici baslikdan dolayi Monsp3ll uzaklastirilmistir.

sen ve senin gibi bir kaç kişi daha olmasa, bıraktmıştım coktan şu forumu...

Hocam tebrik ederim gerçekten admin felan dinlemeden gerekeni yapıyorsunuz..
herkese eşit davrandığınız için gerçekten çok kaliteli bir forum oluşuyor :)

not : burada harun kardeşimize iyi olmuş anlamında demiyorum, bu anlamı çıkaranlar olacak.. olmasın onlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri