Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birde bizi söyleseniz şu işin sırrını çok iyi olacak bende ebook aldim ama bi işe yaramadı
Birde bizi söyleseniz şu işin sırrını çok iyi olacak bende ebook aldim ama bi işe yaramadı
İşin sırrı şu hocam Çok aranan telif vermeyen tv programlarını bulacaksınız çizgi film olur dizi olur tv de yayınlanan aklınıza ne geliyorsa .Youtube ta varmı yok mu izlenimler nasıl 3.taraf dünya engeli veriyormu hepsini bulup test edeceksiniz Çöp kanalda Adsense bağlantısı olmayan izlenimleri 5-10 olanlara hiç test dahi etmenize gerek yok.İzlenim yüksek olsun.Son bir tavsiye az ama öz kanalla çalışın
o dediğinizi az çok yapıyorumda tbm işi benim belimi büküyor. millet paylaşıyor resimleri tbm'ler 0,20 tl lerde benimki yabancı çalışmama rağmen hiç 0,10 tl'yi geçmiyor. Bide onu çözebilsem.
Tbmi ben kafama takmıyorum şahsen uğraşsam onuda yükseltirim ama doğru kategoride çalışacaksınız bol tık almak için benim misal sayfa to 5,22% genelde bu civarlarda oluyor maşallah diyelim gene de
Merhaba arkadaşlar,
Bu güne kadar birçok e-book çıktı. Bir çoğumuz bu e-book'ları büyük bir hevesle aldık. İçindekileri uygularsanız deli kazanırsınız dediler. Peki kazandık mı? Bundan sonra almayı düşünenler için referans bir konu olsun istedim. Umarım katılım sağlarsınız.
hocam siz söyleyin nedir kazandıklarınız artıları ? ben hiç alamadım bi ebook halimden memnunum işlerim yolunda çnkü gerek duymadım![]()
Önceki sayfada yazmistim. 10 tl boşa gitti diye.
Youtube isine 43 tl harcamistim toplamda...neyseki gecen ay 245 tl aldimda kara gectim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.