e-book'lar size ne kazandırdı?

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Birde bizi söyleseniz şu işin sırrını çok iyi olacak bende ebook aldim ama bi işe yaramadı

Birde bizi söyleseniz şu işin sırrını çok iyi olacak bende ebook aldim ama bi işe yaramadı

İşin sırrı şu hocam Çok aranan telif vermeyen tv programlarını bulacaksınız çizgi film olur dizi olur tv de yayınlanan aklınıza ne geliyorsa .Youtube ta varmı yok mu izlenimler nasıl 3.taraf dünya engeli veriyormu hepsini bulup test edeceksiniz Çöp kanalda Adsense bağlantısı olmayan izlenimleri 5-10 olanlara hiç test dahi etmenize gerek yok.İzlenim yüksek olsun.Son bir tavsiye az ama öz kanalla çalışın

İşin sırrı şu hocam Çok aranan telif vermeyen tv programlarını bulacaksınız çizgi film olur dizi olur tv de yayınlanan aklınıza ne geliyorsa .Youtube ta varmı yok mu izlenimler nasıl 3.taraf dünya engeli veriyormu hepsini bulup test edeceksiniz Çöp kanalda Adsense bağlantısı olmayan izlenimleri 5-10 olanlara hiç test dahi etmenize gerek yok.İzlenim yüksek olsun.Son bir tavsiye az ama öz kanalla çalışın

o dediğinizi az çok yapıyorumda tbm işi benim belimi büküyor. millet paylaşıyor resimleri tbm'ler 0,20 tl lerde benimki yabancı çalışmama rağmen hiç 0,10 tl'yi geçmiyor. Bide onu çözebilsem.

o dediğinizi az çok yapıyorumda tbm işi benim belimi büküyor. millet paylaşıyor resimleri tbm'ler 0,20 tl lerde benimki yabancı çalışmama rağmen hiç 0,10 tl'yi geçmiyor. Bide onu çözebilsem.

Tbmi ben kafama takmıyorum şahsen uğraşsam onuda yükseltirim ama doğru kategoride çalışacaksınız bol tık almak için benim misal sayfa to 5,22% genelde bu civarlarda oluyor maşallah diyelim gene de

Tbmi ben kafama takmıyorum şahsen uğraşsam onuda yükseltirim ama doğru kategoride çalışacaksınız bol tık almak için benim misal sayfa to 5,22% genelde bu civarlarda oluyor maşallah diyelim gene de

tbm değerleriniz nasıl?

Tbm bende de düşük yabancı çalışmama rağmen 0,08 ama içeriğim çok tıklatıyor.Ben şu an nasıl daha çok izleme alırım diye düşünüyom.Yeni kaynaklar ayarlamaya bakıyom.Size tavsiyem izlenmeye bakın

hiçbirşey.... ebook satanları zengin ettik o kadar :D

Boşuna para gitti anca ebooklar gerçekten boş iş bir heves oldu aldım denedim hiç bir işe yaramadı şuanda şansa bağlı kanalda 1 videom var patladı hergün 10 $ bırakıyor :D.En iyisi deneme yanılmayla öğrenmek bunu öğrendim bol bol deneme yapacaksın arkadaş.

Teşekkürler...

En iyi e-book ücretsizken neden para verip e-book alıyorsunuz acaba merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Bu güne kadar birçok e-book çıktı. Bir çoğumuz bu e-book'ları büyük bir hevesle aldık. İçindekileri uygularsanız deli kazanırsınız dediler. Peki kazandık mı? Bundan sonra almayı düşünenler için referans bir konu olsun istedim. Umarım katılım sağlarsınız.

hocam siz söyleyin nedir kazandıklarınız artıları ? ben hiç alamadım bi ebook halimden memnunum işlerim yolunda çnkü gerek duymadım :)

Youtube isine 43 tl harcamistim toplamda...neyseki gecen ay 245 tl aldimda kara gectim:D

bi 4-5 ay kadar Forumda iş güç nedeniyle yoktum, geri bi geldim baktım E-book lar sarmış forumu. bi kaç tanesini okudum. Zamanında herkesin birbiriyle ücretsiz paylaştığı şeyleri derleyip düzenleyip ücretle satılır hale gelmiş çok şaşırdım. Ne kazandırdı? diyil de ne kaybettirdi sorusunun cevabını söyliyim, insanlar bilgi para ediyor mentalitesine sahip oldu ve Forumda paylaşım durdu, sohber kanalı gibi oldu , sorunlarla doldu, konu araştırıp bilgi bulma alışkanlığı kalmadı.. vs..vs

ebook madurlari gelen ortak bir ebook yapalim. Icerisinde yeni baslayanlara faydali bilgiler olsun. Ebooklara verdigimiz paralari cikartalim.:)

EDIT: ebooklara verdigim parayla vps alip 3-5 kanala video atsam daha cok kazanirdim. Boş iş birdaha töve.

Benim e-book'um [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] oldu. Varsa daha iyibir e-book soyleyinde bizde bilelim.

Çoğunu içeriğini merak ederek aldım . aldıgım 5 dk içinde okudum kenara koydum açıkcası :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri