e-book'lar size ne kazandırdı?

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Almamıştım almayı düşünüyordum almamam gerektiğini anladım . Sağolun :)

Valla o kadar e-book arasında en verimlisi Gold Book bana göre faydasını gerçekten gördüm. :)

Gold book disinda olumlu yorum alan ebook yok herhalde. Yalniz dikkat ederseniz forumda eskisi gibi bilgi paylasimi yok. Bunda ebook yazma hevesinin payi cok buyuk.

E-book'u yazan da olayı netten öğreniyor zaten. e-Kitap satan yanlış anlamasın ama Eğer e-book okuyacak vaktiniz varsa forumu okuyun daha iyi. Bazı arkadaşların fikirleri hiç tutmuyor niye çünkü işin içine özgünlük giriyor. Biraz okunsa konular gerek yok e-book'a falan. Ben anlam veremiyorum foruma geleli belkide 3 ay olmadı ama bazı gördüğüm aynı arkadaşlar hala kazanamıyorum diyor. Bazılarıda 1 ayda kazanmaya başlıyor. Demek ki zaman doğru kullanılmıyor.

hocam mantık basit :D özgün çalış hiiiç bi ek araca gerek yok ;)

elinizdekinin kıymetini bilmiyorsunuz hep kolaya kaçmaya çalışıyorsunuz Sadace Muslere06 konusunu günlerce okudum ve günlük 1400 TL gördüm en yüksek rakam bu idi biraz düşünün :) okuyun

elinizdekinin kıymetini bilmiyorsunuz hep kolaya kaçmaya çalışıyorsunuz Sadace Muslere06 konusunu günlerce okudum ve günlük 1400 TL gördüm en yüksek rakam bu idi biraz düşünün :) okuyun

1400 mü...helal valla...:eek:

Günlük 1400 iyi para.Tek günde asgari maaşla çalışanların 1 ayda alamadığı para.Gerçekten çok iyi...Böyle mesajları görünce daha çok video yükleyesim geliyo :P

Günlük en fazla 200 tl gördüm bende musleranın konularından yola çıkarak ama yakın zamanda inşallah günlük 200 e sabitleyeceğim o kadar zor değil.

Sadece 1 e book aldım. halen oradaki yazılanları uyguluyorum günlük 10-20tl civarı kazanıyorum. bir şeyler kazandırdı yani.

Gold ebooku aldım çok sağlam bilgiler yer almakta. Telifi bile kaldırıyorum sorunsuzca :'D kazançlarda 1-2 tllerden 25-30 tllere çıktı

Kendim de 1 e book yazdıydım. Burada yazılanların aksine zengin olmadım :). (5TL den 10-15 kişiye satıldı sonra satışı bitirdim. Belki ücretsiz dağıtırım ileride.) Alan arkadaşlarında pişman olduğunu sanmıyorum. Çünkü bilinen siteler dışında tel onayı yaptırabileceğiniz sorunsuz bir site daha vardı. ( 5TL lik bir kitap size tel onaylı kanal açmayı öğretiyorsa basit bir hesaplama yapalım: Kanal başı 1 TL den satıyorlar 100 kanal 100TL kar 95 TL) Kendi tecrübelerim vb derken günlük 300TL kazanca kadar çıkmıştım. Tabi kanallar kapanana kadar.

Bir de e book almak sorun değil uygulamak sorun. Yani aldım mutlaka kazanacağım diye bir olay yok. Yani bu tamamen size bağlı. Taktik konu kategori kitapta vardır ama uygulamayı siz yaparsınız. Yanlış uygularsanız kazanamazsınız.

Bu işte günlük milyarlar alan adamın sizden hiç bir farkı yok ondan aynı bilgisayar var.Fikir üretin deneyin kendinizi geliştirin bende uzun zamandan beri bu işteyim bu son zamanlarda özgün videolar yöneldim yanı sıra kopyalama yapıyoruz ama ikisini birlikte yapmak iyi olur bence

benim internet işine başlamam satış ortaklığı ile oldu.. bir kitap vardı 90 Tl kadar ilk onu aldım. bu işe başlamama neden olan kitap oydu o zamana kadar nasıl olurda insanlar netten para kazanır ki diyordum. aldım okudum satış ortaklığına başladım sevmedim az kazandım sonra siteler açtım adsense ile az kazandım sonra yt'yi gördüm r10da muslera videolarını izledim çok okudum hala okuyorum.

yani cevabım evet işe yaradı onları okumasaydım hala facebook'a giriyor olacaktım.

yararlı olduğu da oldu olmadığını da. Ama yararlı olanlar en azından benim bilmediğim ve gördüğümde şaşıracağım konu sayısı çok az. Ne olursa olsun bundan sonra kesinlikle herhangi bir e-book'a para vermem.

Daha önce e-booka para verdim bir işe yaramadı ya şimdi korkuyorum Gold E-Book'a para vermeye :)

Takas makas yok mu gold e-book için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri