E-Ticaret Sitesi Olup Dekoratif Ürünler Satan Var Mıdır?

carmeena

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün yine çeşitli forumları dolaşırken güzel dekoratif ürünlerin satıldığı e-ticaret sitelerine denk geldim. Daha doğrusu yeni oluşumlar diyeyim satışı ne durumdadır bilemem. Fakat ürünleri dikkatimi çekti. Gayet hoşlardı. E-ticarette bu sektörün içinde olan var mıdır merak ediyorum. Ürünlerden 3 tanesini göstereyim mesela sizlere de.

jXGOWj.jpg

vXv2pp.jpg

NlRBOk.jpg

bu tarz ürünlerin internet üzerinden gideri nedir acaba bir fikriniz var mıdır? İşin içinde bulunan ya da eşi dostu bu işle ilgilenen fikri olan var mıdır? Çünkü imalatları çok zor şeyler değil. Satış fiyatlarını da yazayım buraya.

1- 50 tl
2- çifti 40 tl
3- 250 tl

bunların maliyetleri bu yazdığım fiyatların neredeyse %10'u diyebilirim. Yani kaba şekilde öyle düşünüyorum.

Alıcı gözüyle baktığınız zaman ürünlere kaçar para değer biçebilirsiniz mesela 1 bu kadar eder 2 bu kadar eder 3 bu kadar eder ya da alırım almam gibilerinden.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

evet hocam benim de baya hoşuma gitmişti. 250 tl değil de daha uygun fiyatlı olsa bakış açınız ne olur? bu tarz ürünler satılır mı acaba ciddi ciddi bu işi düşünmeye başladım üretimde sıkıntı yok da satış nasıl olur acaba merak ediyorum

bu resimleri koniks te görmüştüm diye hatırlıyorum ve satışını yapan kişi memnundu demek oluyor birşeyler.

bu resimleri koniks te görmüştüm diye hatırlıyorum ve satışını yapan kişi memnundu demek oluyor birşeyler.

hocam 3.resim koniksten alınma evet. oradaki abimiz ofis olarak dükkan olarak çalışıyor aslında ona da mail atacaktım fakat e-ticaret olarak pek anlamadığı yorumlarına denk gelince vazgeçtim. şimdi burada şöyle bir avantajımız var stok derdi tedarikçi derdi gibi şeyler yok çünkü direk üretip satılacak şeyler bunlar. el becerimin de müthiş olmaması sebebiyle attığım resimlerden de anlaşıldığı gibi basit ürünlere yönelmeyi planlıyorum en başta. bu yüzden ürün yelpazesi dar olacak önemli olan da dar yelpazedeki ürünleri satabilmek. şimdi koniksteki abimize yazmamamın bir sebebi de bu. alıcı gözüyle bakabilecek insanların görüşleri gerekiyor :) siz kişisel olarak ne düşünüyorsunuz daha uygun fiyatlardan verilse tutulma ihtimalleri nasıldır?

hocam 3.resim koniksten alınma evet. oradaki abimiz ofis olarak dükkan olarak çalışıyor aslında ona da mail atacaktım fakat e-ticaret olarak pek anlamadığı yorumlarına denk gelince vazgeçtim. şimdi burada şöyle bir avantajımız var stok derdi tedarikçi derdi gibi şeyler yok çünkü direk üretip satılacak şeyler bunlar. el becerimin de müthiş olmaması sebebiyle attığım resimlerden de anlaşıldığı gibi basit ürünlere yönelmeyi planlıyorum en başta. bu yüzden ürün yelpazesi dar olacak önemli olan da dar yelpazedeki ürünleri satabilmek. şimdi koniksteki abimize yazmamamın bir sebebi de bu. alıcı gözüyle bakabilecek insanların görüşleri gerekiyor :) siz kişisel olarak ne düşünüyorsunuz daha uygun fiyatlardan verilse tutulma ihtimalleri nasıldır?

İlk resimdeki değilde diğer 2 ürün ilgimi çekti kesinlikle talep olacağını düşünüyorum çevredeki dükkanlar olsun, insanlar olsun dekora fazlası ile özen gösteriyorlar.
Koniksteki o abi bir site yapmış ama sallama yapmış bir anlayabilse göze oynayan eşsiz tasarımda bir siteyle neler yapabileceğini.

İlk resimdeki değilde diğer 2 ürün ilgimi çekti kesinlikle talep olacağını düşünüyorum çevredeki dükkanlar olsun, insanlar olsun dekora fazlası ile özen gösteriyorlar.
Koniksteki o abi bir site yapmış ama sallama yapmış bir anlayabilse göze oynayan eşsiz tasarımda bir siteyle neler yapabileceğini.

o zaman ufak çapta denenir heralde ya, 8-10 ürün yelpazesi de çıktığı zaman ikea kataloğu gibi bir katalog yapıp cafelere vs dağıtılabilir mesela değil mi düşündükçe yeni fikirler çıkacak gibi

şunu bir uplayayım bakayım değişik fikirler çıkacak mı

arkadaşın mekanına eski at arabası tekerleğinden bu şekilde ışıklandırma yaptık 5 adet lamba indirdik 3.resimdeki lambaları kullandık maliyeti 150 lirayı buldu anca piyasaı 1 bin tl ye kadar aynı şekli satıyorlar at arabasını kendimiz bulduk lambaları aldık satın bir adette kütükten lamba şeklinde yaptık kendiniz yaparsanız maliyetleri çok ucuz oluyor

arkadaşın mekanına eski at arabası tekerleğinden bu şekilde ışıklandırma yaptık 5 adet lamba indirdik 3.resimdeki lambaları kullandık maliyeti 150 lirayı buldu anca piyasaı 1 bin tl ye kadar aynı şekli satıyorlar at arabasını kendimiz bulduk lambaları aldık satın bir adette kütükten lamba şeklinde yaptık kendiniz yaparsanız maliyetleri çok ucuz oluyor

evet ben de daha çok kendimin yapabileceği şeyler düşünüyorum ürün yelpazesinde. yani şöyle 10-20 arası ürün çıksa üretimi kolay olan ve göze hitap eden şeyler o zaman elle tutulur bir şeylere başlamaya değecek diye düşünüyorum. acaba yaptığınız ürünün fotoğrafı var mıdır elinizde rica etsem?

3. Üründeki içi boş halatı nerde bulabilirim ?

evet ben de daha çok kendimin yapabileceği şeyler düşünüyorum ürün yelpazesinde. yani şöyle 10-20 arası ürün çıksa üretimi kolay olan ve göze hitap eden şeyler o zaman elle tutulur bir şeylere başlamaya değecek diye düşünüyorum. acaba yaptığınız ürünün fotoğrafı var mıdır elinizde rica etsem?

hocam skype adresimi attım resmi yollayım ordan pcde yok resim telden skypedan atayım

Gayet güzeller, pek araştırmadım eğer piyasada çok yoksa böyle şeylerden iyi satış olur. Bunlar için birde e-ticaret sitesi açacaksın, patladı mı köşeyi döndün :D Ortaklaşa bir şerler yapılabilir belki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri