E-ticaret sitesi yaptırılacak?

Robben_hood

Kayıtlı Üye
E-ticaret sitesi yaptırılacaktir.
Ürünleri ben ekleyeceğim.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam hazır sistemlerden alırsan sana daha ucuza gelebilir.

E-ticaret sitesi yaptırılacaktir.
Ürünleri ben ekleyeceğim.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Hazır sistemler daha ucuza gelebilir. Ancak kafanızda başka bir şeyler varsa benimle paylaşırsanız yardımcı olayım.

hazır sistemler 5 bin tl istiyor istediğim tipte sanal pos vs dahil en az 3000 tl

Dostum hazır sistem alacaksan eğer sakın ideasofta girme. Ben aldım kullanıyorum şahsen seo açısından hiç tavsiye etmiyorum..

E-ticaret sitesi özel yaptırılmaz kardeş, yaptırsanda işi çok çok iyi bilen birine yaptırman lazım. Yaptırdıktan sonrada güvenlik sertifika işleri var. Yani uzun iş o yüzden hazır sistemleri kullanman daha mantıklı.

Opencart SEO açısından çok iyi diyorlar ayrıca bedava bir sistem. Ama çoğu entegrasyon desteklemiyormuş. Ürünleri kendin ekleyeceksen ve tedarikçi kullanmayacaksan eğer opencart kur ve sadece kendine özel tema yaptır yada satın al işini fazlasıyla görür..

İDeasoftun en fullunu 3800 tl ye aldım bu arada. Yazan fiyatların altında satıyorlar ofislerinde.. Sen o fiyatlara aldanma. Üstelik temada hediye ediyorlar ama ideasotu kesinlikle önermem..

Dostum hazır sistem alacaksan eğer sakın ideasofta girme. Ben aldım kullanıyorum şahsen seo açısından hiç tavsiye etmiyorum..

E-ticaret sitesi özel yaptırılmaz kardeş, yaptırsanda işi çok çok iyi bilen birine yaptırman lazım. Yaptırdıktan sonrada güvenlik sertifika işleri var. Yani uzun iş o yüzden hazır sistemleri kullanman daha mantıklı.

Opencart SEO açısından çok iy diyorlar ayrıca bedava bir sistem. Ama çoğu entegrasyon desteklemiyormuş. Ürünleri kendin ekleyeceksen ve tedarikçi kullanmayacaksan eğer opencart kurt ve sadece kendine özel tema yaptır yada satın al işini fazlasıyla görür..

Teşekkürler bilgiler için
Hazır sistem alıncakta
Ürün girmede vs herşeyiyle tam olan bir script vs temalı istiyorum
araştırmadayım bakalım

Opencart kurup ücretli güzel bir tema alabilirsin.

Hocam kime yaptırırsan yaptır ama arkasında muhattap bulabileceğin,seni yarıyolda bırakmayacak insanlarla çalış.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ticimax 1500 é yapıyor.
Wordpress ve woocommerce ile kendin de yapabilirsin.ucretli tema kullanirsin 59$ ssl alırsın 40 tl yıllık sanal POS entegrasyonu için ben olsam iyzico alırdım %10 komisyonlu...

mobil mesaj

tanıdıgıma ait ceptekalir.com var satın almak istersen görüşebiliriz.
kurulu hazır site reklam yapılacak sadece.

tanıdıgıma ait ceptekalir.com var satın almak istersen görüşebiliriz.
kurulu hazır site reklam yapılacak sadece.

Hocam sitedeki yazılım İncir e ait. Yıllar önce incir kabusunu yaşamış biri olarak pek tavsiye etmem. Komisyon oranın düşük. Aracı çok. Seo yapılmıyor. Sistemle istediğin gibi oynayamıyorsun. Numune gibi yüzlerce kişide aynı tema oluyor. Fiyatlarla fazla oynanmıyor. En düşük oranı bile piyasadaki büyük sitelerle rekabet edemeyecek kadar yüksek. Reklam dışında ürün satma imkanı zor. Bu sistemi kullanıp para kazanan varsa tebrik ederim.

Cloudse ninki ucuzmuş sizce nasıl kullanan varmı?

bana bir ara prestashop'u önerdiler bedavaymış ama eklentiler ve temalar paralı tedarikçi bulamadığımdan dolayı kullanamadım inceleyin isterseniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri