ınternet uzerınden urun satıcam kargo ıle kapıda odeme olucak,bu konuda bılgısı olan varmı?
kargo sırketıylemı anlasılması lazım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pttkargo ile yapabilirsin diğer kargo firmaları şirket zorunluluğu koşuyorınternet uzerınden urun satıcam kargo ıle kapıda odeme olucak,bu konuda bılgısı olan varmı?
pttkargo ile yapabilirsin diğer kargo firmaları şirket zorunluluğu koşuyor
dostum pekıı odeme elıme nasıl gecıcek
pttkargo ile yapabilirsin diğer kargo firmaları şirket zorunluluğu koşuyor
bellı bı ucret alıyor ptt 4 tl olams lazım kapdıa odeme oldunda peşin yada kredı kartıyla oder müşteri kapıda 40 gun ıcınde senın hesabına yatırıyor ptt kendı ucretını aldıkdan sonra
cevaplar ıcın tesekkur ederım dostlar
[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION]
---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:25 ----------
dostum pekıı ınternet uzerınden satıs yapsam fiş falan kesemıcam sıkıntı olurmu acaba
kargoyu verirken kapıda ödeme almak istediğizi belirtiyosunuz korga teslim edildiği anda para hesabınıza geçiyor ama kapıda önermeyi önermem satışların %75i sanal post ile oluyordostum pekıı odeme elıme nasıl gecıcek
gerek var hıc yokdan musterı fatura ıstıyor onuda gectım maaliye arasıra kargo sırketlerıne gıdıp paketlerı acıp fatura varmı dıye kontrol edıyor etıcaret sıtesı yaptıgım cogu kısın basına geldı
[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION]
arkadaşlar belirtmiş zaten ...ama olur mu olmaz mı değil...kesin fatura kesmen lazım örneğin ptt kargo faturayı görmeden şirket bilgilerin olmadan sana hesap açmıyor kargoları göndermiyor...bu diğer kargolar içinde geçerli çünkü geçen yıl maliye bunu zorunlu hale getirdi ... sadece şöyle yapabilirsin kurye firmaları var motorlu onlarda bulunduğun bölgede yani istanbul içi v.s yada bazı kurye firmaları çokta umursamıyor o da karşılıklı sözleşmenize bağlı ...yalnız gönderi ücretleri pahalıdır vede günlük kotaları var onu yakalaman lazım
evet dostum cok sag olun mevzu anlasıldı
Ben yıllardır gittigidiyorda satış yapıyorum.Ama kapıda ödeme sistemini kullanmıyorum.Kapıda ödeme sisteminin ayrı bir prosedürü var ve kargo şirketlerine ya da ptt kargo ya gidersen sana bu prosedürleri anlatırlar,sağlıklı bilgi alabilirsin.
birçok e-ticaret sitesi zaten kargo firmaları ile anlaşmalı ve uygun fiyata gönderinizi gönderebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.