Ticaret hayatın olmazsa olmazlarından ve e-ticarette geleceğin parlayan sektörlerinden biri. Ülkemizde yeni yeni gelişmekte ve ilerki zamanlarda patlama yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. İlk başlarda bakkallardan sonra marketlerden alışveriş yapan insanlar, hiper marketlere ve avmlere yöneldiler.
Şimdilerde ve gelecekte ise alışverişlerini insanlar internetten yapacaklar. E-ticaret hacmi giderek artmakta ve bu piyasadan pay almanız mümkün. Sistemi kısaca tanımlayacak olursam;
-Şirket kurmanıza gerek yok.
-Ürün tedariğini,stok derdini,vergi ve yasal izinleri,ürün iadelerini,sanal pos,kargolama vb. işleri sizin adınıza yasal bir şekilde halleder.
-Kendi işinizin sahibi olursunuz.
-Host derdiniz olmadan sadece bir domain ile başlarsınız.
-eticaret yazılımına ihtiyacınız yoktur.
Sizden istenen sadece ürünlerin tanıtımı,satışı ve hedef kitlenizi genişletmek. Şu an ekip kuruyorum ve kazancın hızlanması bakımından ekip çok önemli, emek veririm,merakım var,e-ticaret yapmak istiyorum diyorsanız, ekip olarak çalışır,kazancı otomatikleştirebiliriz.
Detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.
mail: [email protected]
Şimdilerde ve gelecekte ise alışverişlerini insanlar internetten yapacaklar. E-ticaret hacmi giderek artmakta ve bu piyasadan pay almanız mümkün. Sistemi kısaca tanımlayacak olursam;
-Şirket kurmanıza gerek yok.
-Ürün tedariğini,stok derdini,vergi ve yasal izinleri,ürün iadelerini,sanal pos,kargolama vb. işleri sizin adınıza yasal bir şekilde halleder.
-Kendi işinizin sahibi olursunuz.
-Host derdiniz olmadan sadece bir domain ile başlarsınız.
-eticaret yazılımına ihtiyacınız yoktur.
Sizden istenen sadece ürünlerin tanıtımı,satışı ve hedef kitlenizi genişletmek. Şu an ekip kuruyorum ve kazancın hızlanması bakımından ekip çok önemli, emek veririm,merakım var,e-ticaret yapmak istiyorum diyorsanız, ekip olarak çalışır,kazancı otomatikleştirebiliriz.
Detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.
mail: [email protected]