Ebaydan Aliexpress Den Ürün Getirmenin Sınırı

Burkayka

Kayıtlı Üye
Ebaydan Aliexpress Den Ürün Getirmenin Sınırı Varmı Arkadaşlar ?

Mesela senelik ürün getirme sınırı 15 gibi böyle sınır var mı ??

Eski kurallara göre yıldı 3 sipariş sınırı vardı ancak yeni kurallara göre bu sınır kalktı. Artık sipariş başı 75 euro limit var. Yani aldığın ürünler 75 euro altı olduğu sürece bir sıkıntı olmaz.

75 avro altı olsun gerisi mesele degil 20 kusur urun getirttim bir ayda problem cikmadi.

Eski kurallara göre yıldı 3 sipariş sınırı vardı ancak yeni kurallara göre bu sınır kalktı. Artık sipariş başı 75 euro limit var. Yani aldığın ürünler 75 euro altı olduğu sürece bir sıkıntı olmaz.

teşekkürler

Odediklerimde oldu ucreteiz kargoyla aldiklarimda

Sent from my iPhone using Tapatalk

ürün 75 euro yu geçse bile vergisini öder alırsın hocam , fakat bazı kategorilerde yasak var telefon kozmetik gibi

Bunu en iyi [MENTION=35879]hikmet[/MENTION]sönmez bilir sanırım :) republic of China fahri hemşehrilik verecek kendisine

Bunu en iyi [MENTION=35879]hikmet[/MENTION]sönmez bilir sanırım :) republic of China fahri hemşehrilik verecek kendisine

ahahhaha hocam :D iyi etiket atamamışsın ama yakaladım.
[MENTION=12848]Burkayka[/MENTION]
http://www.ytpara.com/konu-disi/81720-aliexpressden-alinabilecek-urunler.html

konumu inceleyebilirsin. ek olarak bir yıl içinde önceden 10 ürün limiti vardı şimdi kaldırıldı sınırsız şekilde ürün sipariş edebilirsin. tek ürün 75 euroyu geçmeyecek şekilde sipariş verebilirsin ancak ürünlerin ne olduğu önemli ayakkabı vs orjinal nike gümrükten geri çevriliyor. elektronik aletlere el konuluyor vs. hepsine değil tabi. özet :günlük aylık herhangi bi sınır yok.

önceleeri hep ebay sitesinden alış veriş yapıyordum. geç te olsa geliyordu mesela bir ürün sipariş etmiştim. 50 günde geldi o da her yıl ocak şubat arasındaki sömestr tatilinde bunların kargo ptt şirketleri de tatile giriyormuş galiba,

bu ay Aliexpress sitesinden alışveriş yaptım ufak ufak 5-10 parça genel olarak aliexpres 40 günde geliyormuş, ama geliyor, belli başlı ürünler haricinde diğer hemen hemen her şey gümrükten geçiyor, telefon tablet , notebook gibi ürünler geçmiyormuş denemedim gerçi,

Geçen ay ebay üzerinden 1 adet Dell 1950 sunucu aldık deneme amaçlı

Aldığımıza alacağımıza pişman olduk :D

İlk önce UPS Kargo aradı, yurtdışından bi ürün geldi ne var içinde diye, izah ettik 2. el bi sunucu var (Malum pek böyle bi sunucuya alışık olmadıkları için bilgisayar olarak görmüyorlar bunu )

Sonra bi form gönderdiler gerekli resmi belgelerinizi ve 120 TL ücreti banka hesabımıza gönderin diye. Biz gönderdik sonra ürünü size teslim edemiyoruz içinde disk var dediler vs. vs. Yurtdışından aldığımız firmaya geri iade edin dedik onuda yapamıyoruz dediler mecbur alacaksınız dediler vs. Derken 300 TL daha masraf çıkardılar elimize ulaştı.

Ama gerçekten tertemiz bir ürün geldi yanında da 40 USD - Şarap indirim kodu göndermişler işime yaramadığı için yırtıp attım :)

Velhasıl sözü şuraya getireceğim ne alacağınız ve hangi kargoyla geleceği önemli

Şayet bu sunucu PTT İle gelseydi hiç bir ek ücret ödemeden kapımıza kadar %90 gelirdi.

lvBPyE.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri