EDU Mail Alma Ücretsiz Taktik!Sınırsız Google Drive

denizkan38

Kayıtlı Üye
ÜCRETSİZ EDU MAİL GOOGLE DRİVE ONEDRİVE HESAP ALMA VS İZLE ÖĞREN BEDAVA AL..
VİDEO BAŞLIĞINA KAPAĞINA TAKILMAYIN ILK GOREN SIZSINIZ SIZDEN SONRADA DURACAK IZLEYENLER OLUR OLSUN DIYE BOYLE YAPTIM.
ARKADAŞLAR ŞUAN OKUL KAYIT YAPIYOR FAKAT IKI HESAP DENEDIM EDU MAIL VERMEDI SANIRIM BIR KONTROL SOZKONUSU COK YIGILMA VS VARSA PATLATMIS OLABILIRLER. ILERLEYEN GUNLERDE YENI OKUL EKLERSEM KI BIKAC OKUL DAHA VAR DIYE HATIRLIORM BAKMAM LAZIM. ONA GORE BAKARIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=JmjSwXBMT-4&feature=youtu.be

son birde hazırladığım videoyu harfiyen uygularsanız edu mail,sınırsız google drive,one drive,office 365, github hesabı,vs alabilirsiniz başka şeylerde var sanırım ama denemedim uğraşmadım lazım değil ama. sonra olmaz felan birde bu yardıma rağmen abuk subuk konuşup can sıkmayın.

UYARI:
OKUL İLE BIR BAGIMIZ VS YOK SONUC OLARAK 10-20 TL YE SATANLAR NASIL GARANTI VEREMIOSA SADECE SIZLERE SATIYORSA BENDE ÜCRETSİZ TAKTİK SUNUYORUM VE ASLA GARANTİ VERMİYORUM VEREMEM. SONUCTA 3AY GIDER 5 AY GIDER SONRA KAPANIR BISEY DIEMEM..YADA KAPANMAZ SANS VS.

TAVSİYE:
BEN ONEDRIVE KULLANIYORUM SANKI DAHA GARANTİ.
çünkü edu maile girerken veya google drive a okul paneline bağlanıp ıd ve şifre giriyoruz veya mailini ole baglanıyor,yanı olası kaydınız sılınse ve edu maınız gıtse google servıslerıde gıdıo baglanırken okul ppanelını kullandıgı ıcın. ama microsoft one drive kendı basına bır kurulus panel ve sadece elınde edu maıl olana bır kampanya yapmıs 1tb hak verıyor aylık abonelıkle sattıgı ozellıgı. yanı maılı gostermelık gırer durumda olacagınızı dusunuyorum ılerde sıstem ıptal olsada. onedrive ayakta kalır dıye dusunuyorum.. ama tabı hıcbırının yıne GARANTISI YOK. BEN TAKTİĞİ BEDAVA VERIYORUM

HESAP BAŞI 10TL ISTEMIYORUM BIR BEGENI BIR TESEKKUR YETER...

Neyse Hoşcakalın. [MENTION=84293]Fringe21[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] [MENTION=84293]Fringe21[/MENTION] [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] [MENTION=72126]Maze[/MENTION] [MENTION=85002]planetvid[/MENTION] [MENTION=9447]Doqal[/MENTION]

Son düzenleme:
yer almak bizim işimiz. Reserved.

okumayacağım muhtemelen ama şimdiden allah razı olsun .

Bu forumun en çok satan konusundan almıştım güvenip. Özgün videolarımı bilgisayarda yer tutmaması içim atıyordum sürekli. Sonra ne oldu bilmem, bir anda girememeye başladım. Sordum arkadaşa, kabahati bende aramayı denedi, bulamadı. :) Sonra yeni mail verdi yine edu uzantılı, kendi gmail adresini yönetici yap, ortak klasör aç vs dedi şimdilik o şekil idare ediyorum. Olan benim onlarca videoma oldu. Para önemli değil, 40 veya 50 TL bir şeydi zaten de, güven kolay kazanılmıyor işte. Aldığı paranın hesabını allah sorar elbet bir gün. Neyse? Merakla bekliyorum cuma akşamını. :)

Bu forumun en çok satan konusundan almıştım güvenip. Özgün videolarımı bilgisayarda yer tutmaması içim atıyordum sürekli. Sonra ne oldu bilmem, bir anda girememeye başladım. Sordum arkadaşa, kabahati bende aramayı denedi, bulamadı. :) Sonra yeni mail verdi yine edu uzantılı, kendi gmail adresini yönetici yap, ortak klasör aç vs dedi şimdilik o şekil idare ediyorum. Olan benim onlarca videoma oldu. Para önemli değil, 40 veya 50 TL bir şeydi zaten de, güven kolay kazanılmıyor işte. Aldığı paranın hesabını allah sorar elbet bir gün. Neyse? Merakla bekliyorum cuma akşamını. :)

Para ile satıp uretıcı yada sağlayıcısı olmadıgım seye garantı veremem o rıskı goze alamam sonucta sızın basınıza gelen gıbı bır durum olur telafı edılmez yazık olur.
ben fayda saglanan bır sey var herkes ucretlı satıyor bunu bedava ogretme derdındeyım..
cuma aksamı dememde kac kısı kendını ayarlarsa o gun 1 hesao alsanız kardır mantıgı. sonucta konuyu ızleyen buyuk spamcılar olursa patlatabılırler taktıgı onun ıcın .
ayrıca cok onemlı lazım dosyaları oraya koymak bencede cok guvenılır degıl sonucta dedıgım gıbı garantısı yok.

Jetbrains ürünleri için gerekli. Teşekkürler şimdiden, takipteyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri