Efendiler yarin CUMHURIYETI ilan edecegiz , 28.10.1923

bazıları da köpek gibi kuduracak.

Teşekkürler Mustafa Kemal Atatürk, her daim izindeyiz! Herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun !

https://www.youtube.com/watch?v=9wWayCh-dOE

---------- Spam Engelliyici 05:31 ---------- Önceki Mesaj 05:09 ----------

IYIKI VARSIN VAR OLMALISIN CUMHURIYET

https://www.youtube.com/watch?v=bsO8IFaw6qE

Atatürkle ugrasanlar onun sayesinde onunla ugrasma özgürlüğünde olduklarını memlekete neler kattığını ,hem dış güçlere karşı verdiği mücadele hemde cuhuriyet gibi güzel bir sistem getirdiği ve tek bir sülalenin elinden ülkeyi kurtardığı için,babadan oğula değilde seçilen hakedene hak verildiği yani velhasıl herşeyiyle harika..allah razı olsun...
Tüm bunları yapıp son gğnlerinde söylediği ve kitap haline getiren kişinin notuna bakın:
4GGXoA.jpg

Hikmet Bayur
“O hazin cümleyi kaldırmasını rica ettim, sildi!”
Hikmet Bayur, “Atatürk’ten Anılar” kitabında (Türk Tarih Kurumu Ankara, 1998) 10. yıl nutkunun ilk halini okuduğu günden şu anıyı aktarıyor:
“Son sayfaya gelince durdu. Duygulandı.
‘Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız!’
Bu sözler bana çok hazin gelmişti, adeta bir vedanâme hissi veriyordu.
Bütün milletin o güne onunla erişmeyi dilediğini ve düşündüğünü söyleyip bu cümleyi kaldırmasını rica ettim.
Cümlenin sonunda görülen işareti koydu, sonra müsveddeyi gören hemen herkes aynı şeyi tekrarlayınca cümleyi sildi.”

Her zaman her daim izinde olacağız düşüncelerinle yaptıklarınla BIRAKTIKLARIN LA her daim bu millet sana her zaman minnettardır

1_f23d5c83.jpg

Tüm Cumhuriyet aşıklarının Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun..

Teşekkürler Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk.

Tüm dini ve milli bayramlarımızı seviyorum. Çocukken katıldığım bayramlar, hepside burnumda tütüyor, her bayram çocukluğuma gidiyorum adeta.

(Bugünlerde siyasetin girmediği alan kalmadı malesef. Bayramlara seyranlara da karıştılar ve içlerine bile girdiler. )

29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve o gün mücadele eden Ata' larımızı saygıyla anıyorum.

Özgürlüğü sevenlere ve koruyanlara ancak Cumhuriyet yaraşır.

Cumhuriyet, özgür düşüncenin teminatıdır.

Cumhuriyet, erdemli insanların yönetimidir.

Cumhuriyet, yüksek karaktere dayanan bir idaredir.

Cumhuriyet, düşünce serbestliği taraftarıdır.

Cumhuriyet ile cehalet, ikisi ayni yerde barınamaz.

Demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi Cumhuriyettir.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

ne mutlu türküm diyene

nice bayramlara inşallah

Ne mutlu TURK'um diyene.

Herkesin bayrami kutlu olsun.

Şuraya 3 kelime yazıp çıkması çok zordu değilmi arkadaşlar bu konuda bile tartışma çıkmış konuyu kilitliyorum Mesajlar incelenip gerekli görülen mesajlara cezalar verilecektir.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun​

Son düzenleme:
Diyecek hiçbir şey bulamıyorum, şu güzelim konuyu bile buraya bağladınız ya gerçekten helal olsun size. Sevmiyorsan saygı duy, duymuyorsan yorum yapma çekil git konudan..

Ben mobilim, Bilgisayar başında olan yöneticiler Lütfen gerekli cezaları versin..Yarın konuyu detaylı inceliyor olacağım.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..

Teşekkürler Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk.

Konuyu detaylı inceledim; ikili tartışmaya girenleri 3 gün, konuyu farklı yerlere çekenleri 15 gün uzaklaştırdım, konuyu açıyorum, konuyu cumhuriyet bayramını kutlamanın dışında farklı yerlere (parti, din, ülke vb..) çekenler 6 (Altı) ay süre ile uzaklaştırılacaktır !!!

Cumhuriyetimizin yegane bayramını kutluyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=hf1-tdMu06g

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri