cumartesi saat 11 de galiba hocam.Pathos ne zaman geliyor hocam ? Sağol teşekkürler![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cumartesi saat 11 de galiba hocam.Pathos ne zaman geliyor hocam ? Sağol teşekkürler![]()
hertürlü koxp var arkadaslar dun bi koxp indirdim denedim çalıştı oto kutu olsa tadından yenmez, demem o ki pedalı olan kazanır.
eski serverlere girmişsindir
usta steamda adonis2 ye girdim denedim hicbir sıkıntı yok . ban felanda yemedi bi oto kutu eksik oto kutu olsa of off neler olur![]()
usta steamda adonis2 ye girdim denedim hicbir sıkıntı yok . ban felanda yemedi bi oto kutu eksik oto kutu olsa of off neler olur![]()
pathosdayım benOdelgaming burdamı
![]()
şuan en kalabalık server cyber
67 lw oldum görevler de bitti sıkıldım biraz![]()
Beyler oyunu neredeyse 8 yıldan sonra ilk kez yükledim. Şuan aşırı heyecanlıyım mazi canlandı resmen ama oyundaki değişiklikler hakkında pek bi bilgim yok oynayan varsa yardımcı olabilecek var mı hangi serverı tavsiye edersiniz?
cypher ı tavsiye ederim item biraz fazla ama user çok
alışırsın zor bi yanı yok![]()
Hocam bende başladım cyphera ırk olarak ne seçtiniz ?
karus asasım
oyanmıyomda öyle bakınıyom![]()
Pathos varmış ben burda oynuyodum direk buraya girdim valla belki eskisi gibi çoştururum![]()
abi bende çok direndim oynamamak için ama valla olmuyo ya
ilk önce oynamıyım ama ftmtr de konulara bakıyım dedim kesmedi twitchden izliyim oynamam dedim dün 8 md 8 rogue chitin basıyodum işte![]()
Çözünürlük işini çözememişler çok fazla bug var item kolay mı öyle zaten şu kanat olayı geldiğinde oyunu bırakmıştım şimdi herkesin kanadı var direk soğudum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.