Efsane Steam'de (Knight Online)

• Kullanıcı Webci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
hertürlü koxp var arkadaslar dun bi koxp indirdim denedim çalıştı oto kutu olsa tadından yenmez :) , demem o ki pedalı olan kazanır.

usta steamda adonis2 ye girdim denedim hicbir sıkıntı yok . ban felanda yemedi bi oto kutu eksik oto kutu olsa of off neler olur :)

dikkat et ban yeme hocam daha yeni 4 kişi ban yedi adoniste :D
yLOdMN.jpg

Millet hangi server da oynuyorsunuz arada girip oynamak için hesap açıcam :)

şuan en kalabalık server cyber
67 lw oldum görevler de bitti sıkıldım biraz :)

Beyler oyunu neredeyse 8 yıldan sonra ilk kez yükledim. Şuan aşırı heyecanlıyım mazi canlandı resmen ama oyundaki değişiklikler hakkında pek bi bilgim yok oynayan varsa yardımcı olabilecek var mı hangi serverı tavsiye edersiniz?

Beyler oyunu neredeyse 8 yıldan sonra ilk kez yükledim. Şuan aşırı heyecanlıyım mazi canlandı resmen ama oyundaki değişiklikler hakkında pek bi bilgim yok oynayan varsa yardımcı olabilecek var mı hangi serverı tavsiye edersiniz?

cypher ı tavsiye ederim item biraz fazla ama user çok

alışırsın zor bi yanı yok ;)

Pathos varmış ben burda oynuyodum direk buraya girdim valla belki eskisi gibi çoştururum :D

abi bende çok direndim oynamamak için ama valla olmuyo ya

ilk önce oynamıyım ama ftmtr de konulara bakıyım dedim kesmedi twitchden izliyim oynamam dedim dün 8 md 8 rogue chitin basıyodum işte :D

abi bende çok direndim oynamamak için ama valla olmuyo ya

ilk önce oynamıyım ama ftmtr de konulara bakıyım dedim kesmedi twitchden izliyim oynamam dedim dün 8 md 8 rogue chitin basıyodum işte :D

Çözünürlük işini çözememişler çok fazla bug var item kolay mı öyle zaten şu kanat olayı geldiğinde oyunu bırakmıştım şimdi herkesin kanadı var direk soğudum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri