Efsanenin Maçı

valla o zaman keseceksin cezayı neyi takmıyor bunlar

Yönetim ve hoca kötüyse yapacak bişey yok biz paso hoca değişiyoz ama işe yaramıyo çünkü yönetim denen şey yok 2 side olmak zorunda şuan 2 takımdada oyuncular aman yenilsek ne olacak en fazla hocayı gönderirler bize bişey olmaz diyolar bizim ülkede hiç bir zaman futbolcular suçlu olmaz onuda hiç anlamam ya ayrı mesele.

sowla persie girdi tek kale oynayan fener bu sefer baskı yemeye başladı

Mehmet topal eliyle almış topu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Topal muhteşem almış önüne topu.. Sonra Hokömlör böşüktoşu koruyor

Mehmet Topal'ın eli ile kontrol edip attığı gol ile kazanan fenerbahçe oldu.Son dk da yine bir hakem hatası ile fenerbahçe kazandı.

bugün 1 tane kazaklı yanıma geldi dedi sen iddaa oynamasını biliyon mu biz deki ile farklı bir türlü yapamadım maçları yazarken dedim fenerbahçe çok iyi çok iyi bas :D

o eli nasıl görmemiş hoca :D sonunda fenere oynadı hakem :D

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:54 ----------

ya burada neyi atıp tutuyorsunuz anlamadım daha dün adamlar 90+ da bursa maçında olmayan penaltı çalındı ne değişti yani bana biri anlatsın :D

Fb ne top oynadı be 2.yarı harbi efsane bu lige fazlalar

yönetimin bittiği an artık bu yönetimi indirmek gerek. aziz yıldırım hatırlarsanız tüpçü için gelin birlik olup indirelim demişti aynısını ona yapmaları lazım fener yönetiminin

https://www.facebook.com/futbolgaze...905323657040/1418666261547604/?type=3&theater

Adam taraftara paralı köpekler dedi kıçınızı yırtmayın istersem 10 sene daha kalırım dedi keyfi olarak muhalif taraftarların kombinelerini iptal etti (adam çocuğuyla kışın stada gelmiş stada girerek kombinesinin iptal olduğunu öğreniyor) okul açık tribünü protesto ediyor diye koca efsane tribünü kapattı.Hala daha başkan bu adam fenerbahçe taraftarına yazıklar böyle bir herifi gönderemiyorlar bugün galip gelse takım herşeyi unutacak salaklar var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri