Efsanenin Maçı

severall

Kayıtlı Üye
Barcelona'nın Psg'ye yaptığını yapabilecek Türkiyedeki tek takım Fenerbahçe, Alanyaspor deplasmanında.Tahminim 2-1 Alanyaspor

Maç Sonucu |20:00 Alanyaspor:2 Fenerbahçe:3 |Bein Sports 1

Goller:2' junior fernandes, 15' vagner love(alanya) - 32'Omeruo, 39'Fernandao, 58'Atıf chahechoue(fenerbahçe)

Fenerbahçemizin ilk 11'i; Fabiano, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Lens, Aatıf, Fernandao

Son düzenleme:
Barcelona'nın Psg'ye yaptığını yapabilecek Türkiyedeki tek takım Fenerbahçe, Alanyaspor deplasmanında.Tahminim 2-1 Alanyaspor

20:00 Alanyaspor Fenerbahçe |Bein Sports 1

Fenerbahçemizin ilk 11'i; Fabiano, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Lens, Aatıf, Fernandao

trollün dibine vuruyon hocam :D Senin konuları okudukça gülüyom :D

Tam konuyu açıp [MENTION=9927]severall[/MENTION] hocam geç kaldın diyecektim açtın :D

Aytemiz Alanyaspor'un 11'i: Haydar, Gassama, Omeruo,Tzavellas, Nsakala, Sackey, Emre Akbaba, Efecan, Candeias, Fernandes, Vagner Love

bakalım sürpriz kupıon yaptık fenere 02 çifte şans oynadık sanırım yine yatıcaz

barça bile böyle başlamıyor yemin ediyorum 10 numara oynadılar inş devamı gelir :D

02 çifte şans verdik yine yatırıyorlar..

alanyaspor un içine barcelona kaçmış bu ne lan :D çok iyi oynuyorlar zevkli maç

Hiç mi yüzümüz gülmeyecek be kardeşim

Alanya oyuncularının öz güveni bizimkilerde (GS) yok anasını satayım paslaşmalara bak :) Bu arada Salih sen nasıl bi adamsın ya. Geleceğin yıldızı dedik. Ersun oynatmayınca ben de yanlış yapıyo demiştim ama bu takımda da oyna be kardeşim parlat yıldızını. Aynı yanlışı Sinan da yapıyor. Ben olsam asgari ücretle oynatırım bunları takımda.

comeback easy :D :D

abi başlangıçta atıf ayagında top tutamıyor 1. bomba 2. bomba banko defans zaten sonra ismail ozan tufan zinciler tek tek birbirini bağlamış zaten oyuncular baştan fail bu maç 5-2 gibi gözüküyor :D

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:34 ----------

dalga geçtik ama harbi come back bea :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri